Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

isanka

brązowe plamienia po cytologii-to normalne?bo nie pamietam czy po 1 cytologii ta

Polecane posty

k mialam.wcziraj mialam drui raz robiona,i usg przezpochwowe i mam teraz takie brazowe plamienia

Gość gfbfgbfbfgbfgb
jesli chodzi o usg to przeciez to jest nie takie szerokie zbey cie odrapac, poztym nklada sie na to zel, jesl chodzi o sytologie to faktycznie musial cie odrapac... bolalo jak cie skrobl tym?? a moze poprostu masz nadzerke i albo zaczela dawac znaki o sobie albo ja podraznil i zaczela krwawic

nadzerka wiem ze jakas mala jest,ale troszke wczoraj szczypnal jak robil cyt.;)

probuje namowic kolezanke na te badanie bo juz pora a czesto ma infekcje i ja boli,ale niestety uparta jest i nic z tego

moja mama niestety tez nie chce pojsc sie przebadac,nie rozumiem tego,przeciez chodzi o jej zdrowie a ona to naprawde bardzo olewa

Ja tez mam takie objawy- cytologia zrobiona wczoraj. Wystraszylam sie, ze moge miec raka, po tym jak 27 letnia Jade Goody zmarla na to. Jakies infekcje i niewyjasnione plamienia to objawy nadzerki, ktora nieleczona moze prowadzic do raka, wiec kazda matka powinna robic badanie cytologii DLA SWOICH DZIECI. Bo chyba lepiej sie przemoc i pojsc na krotkie badanie raz w roku niz osierocic wlasne dzieci.