Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juwe7r

SEX - very important

Polecane posty

Gość Juwe7r

czuje sie strasznie :( wczoraj zrobilam kolacje dla mojego chlopaka, wszytsko bylo super....zaczelismy sie calowac, dotykac itd i on nagle pyta czy jestem gotowa,a ja zeby odrazu nie powiedziec ze tak (ale ja glupia) powiedzialam jeszcze troche, chodzilo mi ze za pare minut. pozniej znowu jakos zaczelismy od nowa to samo, i on sie zdenerwowal, zaczal na mnie krzyczec ze bawie sie nim , ze jestem zabawka, ze co ja karnet wykupilam sobie na zabawe z misiem? chcial wychodzic, nie pozwolilam mu....mowie o co ci chodzi, a on to mnie napierdalaja jaja a nie ciebie. Skad ja moglam wiedziec?! mowie ze czemu teraz mi robisz awanture a kiedys tez tak robilismy....a on mowi ze widocznie miarka sie przebrala. pozniej bylo juz ok...uspokoil sie, i kochalismy sie:[ o ile mozna to nazwac kochaniem sie :/ to byl nasz pierwszy raz w zwiazku tym, wszytsko zepsul, nie tak sobie to wyobrazalam....czuje sie teraz starsznie!!!!!! czy on mial racje?

Gość wwrrr
Pogratulowac faceta

Życie - powtórzę to jeszcze raz- każdy czegoś żałuje i Ty nie jesteś wyjątkiem, teraz musisz znależc siłę aby się z tym wszystkim uspokoić i jeśli uznasz że chcesz z nim dalej byc to bądź....

Gość Juwe7r
a no właśnie....chodziło mu o to, ze zaczynam a nie koncze! ale do tej pory bylo tak caly czas....ja wiedzialam ze to nie jest ten moment jeszcze na sex. Poza tym, caly czas mi gadal ze jestem rozpieszczona, ze wszytsko chce zeby bylo tak jak ja chce, a nie jak on. Czuje sie pusto :[ jak sie zdenerwowal to nie musialam sie z nim pozniej kochac ;/

Gość Juwe7r
dokladnie....mimo ze juz uprawialam pare razy sex, nie z nim, czuje sie jak dziwka :(

Powiem Ci inaczej wczoraj moja ex (po której jeszcze nie nie ochłąnołem) była na kolacji z swoim nowym chłopakiem, dowiedziałem sie ze mają się kochać... i co też czułem sie podle i strasznie ale daj czas "Niczego nie będzie żal"

Gość leszek żukowski
to zawsze kobieta decydeje kiedy ma ochote na sex facet powinien to wiedzieć my nie lubimy łatwych dziewczyn i choć możemy robić inne wrażenie możemy poczekać-a jeśli on nie potrafi zaczekać to nie jest ciebie wart...bo może mu chodzi tylko o seks przemyśl to zanim pójdziesz z nim znów do łóżka

Gość Juwe7r
Vampire -> ale ja sie boje ze wczorajszy wieczór zepsuje nas... :( mam w sobie jakas pustke, rozumiesz...jakas blokada pierdolona:( powiedz mi czy on mial racje tak na mnie wrzeszczec?

Gość Juwe7r
czekalam wystarczajaco dlugo na sex z nim. ale teraz wiem....ze kolejny nasz raz...bedzie napewno za dobry kawalek czasu. zachowal sie jak dziecko....

Gość wwrrr
W zasadzie facet traktuje Cie jak dziwke, i nic dziwnego, bo mu na to pozwalasz. Cudowny zwiazek.

Gość Juwe7r
nie traktuje mnie jak dziwke. nie robilam wczesniej tego z nim.

Gość wwrrr
No pewnie, ze mial racje, po to wlasnie z nim jestes, zeby spelniac jego zachcianki, zeby mu sluzyc, robic to, co pan i wladca chce zebys robila. Po co kobiety sa z takimi facetami?

nie miał a Ty popełniłas błąd a teraz tego żałujesz ( przeciez wiesz co zcujesz) ja tylko cię usprawiedliwiam i piszę że jeśli jestes normalna ( a jesteś zapewne) to się pozbierasz.... Poprostu będziesz musiała sobie zaadć pytanie "skoro tak postąpił to byc dalej znim czy nie) ajk podejmieś decyzje bez żadnej wątpliwośći to Twa pustka zniknie - tylko bez żadnej wątpliwości musisz podjac decyzję

Gość leszek żukowski
to że dziewczyna idzie z facetem do łóżka nie robi z niej dziwki

Gość Juwe7r
musze chyba zobaczyc jaki on bedzie teraz. jesli nie bedzie mi sie podobalo, odejde od niego....to bylo straszne co zrobil, on mnie ponizyl, ja siebie ponizylam...masz racje-kwiestia czasu wrr--> nie wiedzialam ze on taki jest, uwierz mi. nie jestesmy ze soba ani rok, ani 6 miesiecy...pokazał swoja droga twarz, w ktorej mu baaardzo zle.

Gość wwrrr
Vampire, a jaki ona niby blad popelnila? Autorko, napisz, w jakim jestescie wieku, i jak dlugo jestescie razem.

Gość Juwe7r
leszek - > nie o to sie rozchodzi...po prostu ja czuje sie jak dziwka......zrobil mi awanture, a ja pozniej i tak sie z nim kochałam. nie tak wyobrazalam sobie nasz pierwszy kontakt fizyczny

Gość wwrrr
Leszek, nikt tu tak nie napisal.

Ano taki ze mu uległa i tego żałuje:P / tylko błędów się żałuje/

Gość Juwe7r
i tu sie pewnie zdziwicie, ale niewiele mamy lat bo po 21. Jestesmy razem oficjalnie miesiac, ale tak ogolnie to 2 miesiace

Gość wwrrr
No dobra, Vampire, z tym sie zgadzam.

Gość Juwe7r
ulegałm....i wiem ze nic z tegoi juz nie bedzie....jego uczucia oslabna, a moje tez,.

uczucie zawsze słabną.... I przychodzi moment kiedy trzeba postanowić czy się chce być z kimś dalej do końca czy nie...takie życie, jesteś jeszzce młoda, a na błędach człowiek sie uczy i dorasta - jesli coś do niego czujesz to sobie zrób bilans jego zalet i wad sprawdż czy dominuja dobre czy złe chwile, zreszta wasz zwiazek jest króciutki - wiec pewnie jesteście jeszcze pod wpływem zauroczenia...

Gość pivonka
wspolczuje ci faceta jak on mogl sie tak zachowac?? kazdegto faceta bola jaja ale jezeli kocha to poczeka i nawet nie bedzie ci mowil ze go bola ale cham

Gość wwrrr
No on juz pokazal, jakie sa jego uczucia, jak Cie traktuje, i za kogo Cie uwaza. Ja bym nie potrafila byc z kims takim. Glowa do gory, normalni faceci tez jeszcze sa ;)

i wiedz autorko tego tematu że jeśli byłby taki cudowny jak z bajki, miły, ulegliwy kochający - to teżby Ci się znudził....

wrrr ma rację głowa do góry, czas sie uspokoić jak palisz to sobie zapal, albo zrób kawę:)