Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juwe7r

SEX - very important

Polecane posty

Gość Juwe7r
no bylabym zła.... mam nadzieje ze sie wszytsko ulozy, choc wiem ze popelnilam problem. i to ogromny :( i chce dzis gdzies wyjsc ale nie mam z kim

Gość taz sie nad tym zastanawialam
na pewno sie ułoży zobaczysz, i bedziesz sie kiedys z tego śmiac, z nim lub bez niego :)

Gość Juwe7r
no wlasnie umawiam sie na soczek z kolega, ale nie wiem czy wypali...oby, bo zanudze sie sama w domu ;/

Gość Juwe7r
oby sie ulozylo! Ale jak nie ulozy to nie bede plakac....

dobry pomysł... a jak kumpel nie będzie chciał to może inna kumpela:) nie łąm sie inni mają gorzej znam kolesia co pzrez 1,5 roku był barzdo zakochany w swej dziewczynie, ona go zostawiła płakał błagał o powrót a ona po tygodniu od zerwania ma nowego chłopaka z tamtym zerwała kontakt i wogóle nie istnieje.... inni mają gorzej

Gość Juwe7r
wiem, ze maja gorzej...niektorzy zdradzaja swoje dziewczyny, i sie nie przyznaje, zreszta rzadko ktory sie przyzna... wyszedl ode mnie dzisiaj bylo blisko 10, pare minut pow yjsciu napisał "buziak" wiec moze jest wszytsko ok...ale i tak jest mi zle, wiem troche uzalam sie nad soba, ale co mi pozostaje teraz. nie czuje go, moze to chwilowe, niewiem...

Gość Juwe7r
ja tez duzo przeszlam z moimi bylymi . jeden po 2 latach powiedzial ze jestem chuja warta, blagal o przebaczenie ale powiedzialam nie, drugi znowu po 6 miesiacach z dnia na dzine przestal sie odzywac, zreszta ja tez...teraz on...kolejny niedojrzaly dupek ;./

dla niego jak widzisz jest wszystko okje ale Ty czujesz ze cos nie tak poszlo on nie

ano ja również nei mam szzcęscia w miłości - ale u mnie to zawsze Panie mówiły nie, albo żegnaj:P moze nie taki dupek, poczekaj moze kiedyś pogadacie na ten temat ajak do tego czasu będzie sie zachowywał jak dupek to mu powiesz papap i już...

Gość Juwe7r
ja juz nic nie mowie na temat ze zachowal sie jak swinia, ale ze poszlam z nim do lozka :(

nie łam się, jesteś znim w zwiazku podwiń to pod to ze go kochasz...

Gość Juwe7r
oj nie da sie tak. i tak mam wyrzuty sumienia

no taki czas że tzreba to "przeżałować" inaczej się nie da...

Gość Juwe7r
i ja tez innego wyjscia nie widze...

a popewnym czasie bedzie dobrze "Niczego nie będzie żal" jak się nie ułoży z tym to z innym;) mialaś sporo chłopaków więc atrakcyjna jesteś... ułoży Ci się

Gość Juwe7r
co z tego ze ich mialam, skoro kazdy to dupek?

w końcu trafisz na nie dupka:) a jak masz powodzenie to barzdiej prawdopodobne niż ajkbyś nie miała;)

Gość Juwe7r
mialam sporo chlopakow....ale kazdy to palant...i kazdy sie dziwi dlaczego ja na takich skurwieli trafiam.

Gość Juwe7r
zawsze mialam idealych wrecz chlopakow - przystojni, ladnie zbudowani, ale zawsze chami. a teraz ten moj obecny ani nie jest przystojny ani ladnie zbudowany , taki chlopina...myslalam ze bedzie chociaz normalny, ale widac ze wszyscy sa tacy sami

ano faceci są do siebie podobni, no bez obrazy tylko prosze burak jesst ale napewno am jakąś cechę dobrą inaczej po co byś z nim była i wogóle sie zwiazała....

Gość Juwe7r
no cos w sobie ma ze przyciaga. EH..........niech ze on zadzweoni :/

Gość wwrrr
Juwe, cos widocznie Cie ciagnie do takich facetow, moze takie chamy maja inne cechy, ktore Cie pociagaja. Nawet jesli, nie wiem, co Ci doradzic. Zastanow sie nad sensem tego zwiazku, i czekaj na faceta, ktory bedzie Cie szanowal. P.S. Tak mowicie, dziewczyny, ze nie podobaloby wam sie, gdyby facet Was 'odtracal' w lozku. A mnie sie wydaje, ze facet, ktory nie chce zbyt szybko uprawiac seksu w zwiazku jest wrecz atrakcyjniejszy dla mnie [mowie o rozpoczeciu wspolzycia, tak jak w przypadku autorki, a nie potem, potem to inna historia].

A ja wam powiem że jeśli facet byłby wporządku fajny iw ogóle, to tez byście miały go po czasie dość:P

Gość Juwe7r
jestem skazana na siedzenie w domu...niestety teraz gdzie jesem studiuje i mam malo znajomych, a do tych co napisalam - albo wyjechali do domu, albo nie moga, grrr .... niech to szlag.

każdy dojzrewa w swoim tępie, akurat autorka tego tematu znalazła sie na drodze do dojrzewania, uczymy się na błedach no nie...