Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za glupek

no i cieszyć się czy plakac?

Polecane posty

Gość co za glupek

rozmawiam wczoraj z facetem (od 4 lat razem) o bzdetach - zeszło na temat aktorek. ostatnio w pracy koledzy zachwyceni byli eva longoria (bo taka malutka i ladniutka...). no i pytam sie faceta co o niej mysli a ten do mnie tekst : "wiesz - moze i ladna, ale ja nie chcialbym z nia byc" (i tu juz szczesliwa bo myslalam ze powie, ze ja i tylko ja i takie pierdoly co faceci mowia kobiecie swojej ;)) a on dalej ciagnie ze "nie chcialbym z nia byc bo balbym sie ze taka piekna kobieta szybko by mnie rzucila i zylbym w ciaglym stresie" wtf? smiac sie czy plakac?:O

Gość wiolaaaaaaaa
uuuu...no nie wyszlo mu troszke :D:D moj raz (hustalam sie wtedy na hustawce) powiedzial mi ze niedobrze mu od samego patrzenia na mnie :D:D Faceci czasem nie mysla co mowia :)

Może sobie zażartował? To normalne, ze faceci sobie marzą o takich aktoreczkach co mają buzie jak z Photoshopa, ale gwarantuję, że gdyby miał wybór to wybrałby normalną naturalną dziewczynę a nie taką Longorię:)

Fakt... wkurzające... sama nie wiedziałabym co robić, pewnie bym się wkurzyla.

Gość co za glupek
no nie chodzi o to, że powiedzialby ze marzy mu sie aktoreczka (po pierwsze nie mialby szans a takie rozmowy tez sa ciekawe) zreszta czasem rozmawiay o tym, ze ta ladna jest czy tamten przystojny. ale on na powazne powiedzial tak wczoraj o tej longorii i obojetne czy chcialby z nia byc czy i tak wybralby zwykla dziewczyne ale o sam fakt co powiedzial. czyli ze co? jestem ta brzydsza, przecietna przy ktorej moze poczuc sie bezpiecznie bo mam taka urode ze winna byc wdzieczna ze w ogole ktos na mnie zwrocil uwage? wkurzylam sie masakrycznie, ale nie dalam mu nic poznac. ale kurde przykro mi. nie wiem co zrobic. no dobra - tez fajnie ze jest ze mna dla charakteru no ale ne oszukujmy sie kazda chce by jej facet uwazal ja za ladna i byl zazdrosny albo co :O

Gość papryczka12
zmien fryza umaluj sie ladnie idz na solarium jakis sexy ciuszek tak zeby myslal czemu ona sie tak stroi, od razu bedzie zazdrosny:)

Gość Uppppp
Ja mam lepszą radę. i mówię serio. Poszukaj w Google Grafika zdjęcie Longorii bez makijażu. Wpisz po prostu Longoria withou makeup. Pokaż mu i zobacz minę. :D

Gość co za glupek
nie o to chodzi. nie ojde na solarke bo najzwyczajniej nie lubie, fryzure zmieniam przynajmniej raz na 3 miesiace. maluje sie codziennie, ciuchy tez kupuje fajne. twarzy nie zmienie chocbym nie wiem co zrobila

Gość co za glupek
kurcze, nie wiem czy rozumiecie o co sie wkurzam. nie chodzi mi o to, ze nazwal longorie piekna. chodzi o druga czesc tej jego wypowiedzi, ze nie chcialby byc z piekna kobieta bo balby sie ze go zostawi. o to mi chodzi. tak jakbym ja byla brzydka i wiadomo ze nigdy nie musi sie tego bac :O nie o longorie mi chodzi. to mam gdzies bo i tak szans by nie mial :P

Gość Uppppp
no ok, ale mimo wszystko nazwał ją piękną kobietą, to możesz mu ją pokazać :D jak usłyszałabym coś takiego, to zastanawiałabym się nad sensem zwiazku. bo on Cię nie uważa za piękną ? Wiadomo, charatker, osobowość jest ważna, ale przeciez musi być jakaś chemia związana z podobaniem się sobie fizycznie. Współczuję.

Wiem o co Ci chodzi. Moze tak palnął po prostu- nie nie chciałby być z taką sławną osobą bo by się bał, ze mu ją ktoś poderwie..Sama nie wiem:O

Gość co za głupek
no i zrobilam mu awanture :O dzien po, ale cholera poczulam sie zle. i powiedzialam mu, ze to widocznie nie ma sensu skoro nie podobam mu sie a on jedyne co potrafil powiedziec to "jessssu, ale przesadzasz" :O i tyle. wypieprzylam go za drzwei. niech spada. wole byc brzydka i sama niz z kims kto sie boi byc z piekna dupek :O