Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZbuntowanaNastolatka

Moi rodzice są nienormalni jacyś!!!!!

Polecane posty

Mścic? Nieeee, nocoś TY, po prostu odegram sie i niczego nie skonsumuje , albo kupie sobie lody i je zjem...To juz postanowione :P

A w termos wezme sobie SWOJĄ herbatkę:P , w woreczki kanapeczki , lody w termos lodowy :P:P :P ;P

Gość split
Ja mam podobny problem z moimi rodzicami, w domu ciągle są awantury, 2 razy była już u nas policja. podczas jednej z awantur ojciec złamał mi palec u ręki - 3 tygodnie dłoń miałęm w gipsie. Pół roku później kolejny wypadek, ojciec mnie pobił. gdy przestał wziąłęm do ręki nóż i powiedziałem, że jeżeli jeszcze raz to zrobi to go zabije, na to on wyrawał mi ten nóż i dźgnął mnie 3 razy. Musiałęm przejść operacje - okazało sie, żę w dłoni uszkodził mi ścięgno, znowu miesiać w gipsie, później kolejny miesiąc rehabilitacji, mam straszne blizny i nie moge się z nimi pogodzić, chodze do dermatologa, żęby je usunąć, ale te wizyty specjalnie mi nie pomagają. Od 5 miesięcy chodze do psychiatry i psychologa, dla mnie największą zaletą tych wizyt jest to, że moge wreszcie komuś opowiedzieć o swoich problemach, nie wiem czemu, ale niestety pomimo tych wizyt nie wychodze z depresji, w której się znajduje. Dzisiaj kolejna awantura - poszło o to, że poprosiłem matke aby kupiłą mi paste, na co ona zaczeła sie drzeć na mnie, żę powiedzialem to w nieodpowiednim monencie, poczułem sie niesprawiedliwie osądzony, zrobiło mi się przykro, więc użyłek kilku brzydkich słów w stosunku do matki, na co ona nie pozostała mi dłużna, goziła policją i w ogóle. Nie wiem co robić, nie chce mi sie już zyć, prosze doradźcie mi coś.

Gość gość
Moi starszy tez są p**********i. Naprawdę mają coś z mózgami. W ogóle nie myślą i gadają do mnie jak do głupka.