Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarynkaja

Jak czesto facet po 30 uprawia sex jesli nie mieszka z kobieta

Polecane posty

Nie mogę się z Wami podzielić swoimi doświadczeniami (w temacie wątku), ponieważ mam żonę, z którą mieszkam i seks mam praktycznie codziennie. :P

Gość wyposzczony
poniewaz ona jak mi si wydaje lubiła - to sugerowalem zeby lizala mi z góry na dół (i na odwrót) pociagłymi ruchami. smak mogła poczuć, jesli tego pragnęłą natomiast gdyby miala lizać łebek, wydzieliny z głóki czy nasienie, to potem bym jej nie pocalował - dopoki by zębów nie umyła. dla mnie to zbyt pedalskie a przez to obrzydliwe. fuj aha - a propos krzyków. chyba każdy facet lubi jak Ona krzyczy :)

Gość wyposzczony
a propos przyduszania ja to nawet rozumiem ale on po orgazmie nie kontrolowała odruchów - potrafiła mnie tak dusić z wileką siłą chyba z pół minuty :))) no i oczywiscie z wyznaniami i pocałunkami :) ale pretensji nie mialem

Gość JA././
Katerynkaja powiem ci ze ja tez chcilam zobaczyc , bardzo dlugo sie wachalam czy mu powiedziec ,, kiedys podczas rozmowy zapytalam ,, nie widzial problemu ,,bardzo mnie to podnieca ,, wogole on jest dla mnie nieziemski facet! Sexik w wannie tez jest super- swiece super nastroj, szmapan /////pieszczoty suuuper!fajniej niz pod prysznicem

Gość JA././
wyposzczony a ona o tym wiedziala? ze nie lubisz jak cie :po tym" caluje???? dziwne

Gość JA././
wredniak to co nie mam doznan?

Gość wyposzczony
nic dziwnego trzeba sobie mówić o takich sprawach ale jak widzę wy jeszcze bardzo młode i niedoświadczone jestescie

Gość JA././
a to tym bardziej jak sex masz codziennie:)juz mas z doswiadczenie ogromne moze napisz co cie najbardziej podnieca

Gość żądna krwii
załamałam się w tym momencie, po przeczytaniu topicu :(

Gość JA././
wredniak- sory zle napislam... napisz nam co cie podnieca najbardziej .

Gość JA././
pewnie ze trzeba mowic , ale zdziwilo mnie to ze tego nie lubisz... i ze sie brzydzisz..jak kobieta PO che cie pocalowac...nie mowi tu juz o finale ale .. po wstepnych pieszczotach ...(chyba ze zle zrozumialam)

Gość JA././
zodna krwi czemu?

Gość Katarynkaja
JA././ >> zadne z nas nie ma wanny coz... moze w jakims hotelu... wyposzczony >> brzydzisz sie siebie samego, swego smaku?

Gość Katarynkaja
JA././ >> masaz przy swiecach z pachnacym olejkiem...

Gość Katarynkaja
lubie tez robic mu zdjecia, kiedy jest nagi...

ci co do 30 - stki wczesniej dochodzili moga potem czesciej.... a krotko przed 40-stka maja maratonskie stosunki 1-2 godz....to tez norma :classic_cool:

Gość JA././
pozniej fajnie sie oglada co?:)tesknie za nim , spotykamy sie w sobote dopiero , moze we wtorek ale nie wie czy nie wyjedzie, tesknie za nim strasznie.

Gość Katarynkaja
Oj, fajnie... ale robi tez :) ja w sumie jestem fotografka z zawodu... ktorego nie uprawiam :)

Gość wyposzczony
dziewczyny mówię o tym, ze mój smak może być atrakcyjny dla mojej kobiety. a nie dla mnie .nie mówiac juz w ogóle o spermie nie wyobrażam sobie, zebym miał strzelić jej w usta a potem sie z nią całować dla mnie to czyste pedalstwo i zbiera mi się na wymioty na samą myśl

Gość JA././
wiesz jak fajnie jest jak podczas aktu sek. tez troszke sama sie piescisz jak on jest na tobie ..dotykasz tez jego ..super:P

Gość JA././
WYPOSZCZONY moj facet nigdyby mi tego nie zrobi- powiedzial iz to brak szacunku dla kobiety ,, ja tez jestem identycznego zdania... (mam tu na mysli tak jak piszesz"final na buzi"

Gość JA././
chju :)

Gość Katarynkaja
JA././ >> tego tez sie wstydze... wyposzczony >> to nie jeste normalne, czy byles molestowany w dziecinstwie, ze tak reagujesz na WLASNA sperme i boisz sie posadzenia o "pedalstwo"? :(

Gość wyposzczony
bo też i dla mnie to obleśne chyba, żeby ona tego chciała, ale wtedy by wiele straciła w moich oczach, a o calowaniu musiałaby na długo zapomnieć

Gość wyposzczony
katarynka - bez takich tekstów, bo mogę ci odpowiedzieć w równie obrzydliwym stylu. wypraszam sobie

Gość Katarynkaja
dla mnie to jest dziwne - uwazasz, ze Twoja sperma jest obrzydliwa, oblesna?

Gość Katarynkaja
moim zdaniem przesadnie reagujesz

Gość Katarynkaja
i ewidentnie masz jakas "gejowska" traume: wyposzczony pytanie było do pań, ale ja Ci też powiem: a) jesteś ciota b) Twoja żona to dzi**a c) jesteś ciota