Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość disaacze

rozmowa z ludzmi pyt.

Polecane posty

Gość disaacze

Czesc. Wiem ze takich tematow jest od groma ale w zadnym nie ma tego o co mi chodzi. A wiec jestem b. niesmialy i o ile dobrze kojarze to od dosc dawna nie mam o czym rozmawiac z ludzmi. moje pytanie brzmi czy od tego czy jest sie osoba zabawowa i ze nie mam tematu z reszta spoleczenstwa zalezy moj charakter ( jaki sie urodzilem) czy to ze jestem niesmialy.? Czy jesli zaczne cos robic ( wychodzic z ludzmi na imprezy i takie tam) to zmienie sie i nawiazywanie kontaktow bedzie duzo latwiejsze.? jesli kiedys ktos mial cos podobnego to prosze o rade ale inf mam 17 lat a w szkole nie rozmawiam z innymi tylko przymulam i rozmyslam o beznadziejnosci mojej sytuacji ...

Generalnie jest tak, ze składniki osobowości można zmienić, jedynie temperamentu nie. Więc jeśli jesteś powolny i taki flegamtyk to tego nie zmienisz. Wszystko inne tak- o ile będziesz nad sobą pracował:) i przede wszystkim chciał:):):)

"Czy jesli zaczne cos robic ( wychodzic z ludzmi na imprezy i takie tam) " tak to może sprawić że staniesz się "śmielszy" w rozmowach

Gość jakie to okrutne że kobierty
nigdy nie miałem po czym rozmawiać z ludźmi nawet na takim kafe jestem za nudny, głupi, niesmiały, beznadzijny... i nic sięz tym nie da zrobić

ja tez bylam kiedys niesmiala ale spotkalam na swojej drodze ludzi, ktorzy mnie zmienili i teraz jestem nie do poznania - oczywiscie nie jestem jakas dusza towarzystwa ale nie jest zle nie zamykaj sie w sobie - wychodz jak najczesciej do ludzi i przelamuj sie z czasem daje to efekty tylko nie mozan sie zniechecac

Gość lam_pion
jak zaczniesz wychodzić, bywać - to się otrzaskasz, ośmielisz, ale jeszcze trzeba coś poczytać, coś wiedzieć, umieć...

Gość disaacze
.a co z poczuciem humoru.? skoro teraz nie jestem dusza towarzystwa to bedzie dalo sie to zmienic - nie che byc super hiper smieszny, tylko raz na jakis czas powiedziec cos zabawnego. Czy to tez zalezy ode mnie i od tego ile bede przebywal w towarzystwie.? ( po alkoholu jestem podbono b. fajny, przynajmniej tak mi mowia)

disacze ... jak cie tak czytam to nie wiem czy sie smiac czy płakac ? Co z poczuciem humoru ? Wiec ci odp : Poczucie humoru zalezne jest od wypicia 0,5 w kazdy sobotni wieczór no i koniecznie jeszcze musisz przeczytac przy najmniej ok 10 dowcipów dziennie :P Wtedy za 2 tyg powinienes zauwazyc nagły przypływ dobrego humoru ...z rana bedzie wiekszy zw wieczora ciut mniejszy :P