Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatrzasnieta

Jestem zatrzasnieta w domu, zamek sie zablokowal

Polecane posty

Gość zatrzasnieta

Mieszkanie jest wynajmowane i nie wiem co to za zamek, wlasciciele nie odbieraja tel, Powiedzcie mi czy sa takie zamki ze po przekreceniu od srodka nie chca sie otworzyc?przekrecilam klucz w zamku, wyjelam klucz i drzwi sie zablowkowaly. zanim zadzwonei po slusarza chce wiedziec czy mozna te drzwi otworzyc po prostu od zewnatrz. Czy sa takie zamki?

Gość tarayaya
jest niedziela smarkula!zapomnialas?chyba w niedziele takie uslugi nie sa wykonywane!?=/

Gość zatrzasnieta
takie uslugi sa na pewno wykonywane, bo musi byc pogotowie alarmowe, Czekam az kolega zalwti swoje sprawy i za ok godz podjedzie sprobuje z zewn otworzyc, nawet jak sei zamek zepsul tomoze od zewnatrz da sie go otworzyc

Gość tak są takie zamki
ja mam zamet, który jeśli zostanie zamkniety z zewnatrz na DWA razy to nie daje się go otworzyć od wewnątrz, to taka blokada, żeby dzieci same nie wychodziły wyrzuć przez okno komuś z sasiadów klucz niech spróbuje cię otworzyć z zewnątrz spokojnie mozna tez próbować prysnąć do zamka WD40 - TO UŁATWI OTWARCIE

Hehe co prawda jestem smarkula, ale trochę już w życiu widziałam. W razie nagłej sytuacji to nawet w Święta Bożonarodzeniowe spec przyjedzie i pomoże. Tym bardziej, że teraz kryzys, to każda złotówka mu się przyda :P

Gość tak są takie zamki
czy jesteś z miasta R? Bo moi sasiedzi mieli niedawno taki problem, który się powtarza :-D Może ja podejdę i cię otworzę? :-D Może mieszkamy w tym samym bloku? ;-)

Gość zatrzasnieta
Juz wolna! Jestem ze Szczecina, Kolega podjechal i otworzyl!Buziaki

Gość kapała
to teraz się z nim koeżeńsko wybzykaj

Gość gość
hej, a słyszał ktoś kiedyś o tej firmie http://www.pogotowie-zamkowe-warszawa.pl/ ? działają też w niedziele? Wlasnie rozważam opcje wymiany zamka, bo ten co mam się strasznie zacina i nie chce być tak zatrzaśnięta w domu jak autorka…

Gość gość
ja korzystałam z ich usług. ale to było w poznaniu, nie wiedziałam,ze w innych miastach tez działają, ale faktycznie na stronie mają pełen wykaz - www.pogotowie-zamkowe-poznan.pl/kontakt.html u mnie poszło szybko, widać że znają się na działaniu czy wymianie zamków.

Gość gość
Moim zdaniem właśnie dlatego warto mieć na uwadzę to, że zamki powinny być dobrej jakości. Polecam wymianę na jakieś porządne, LOB albo Assa. W http://www.jeden-klucz.pl/ mają fajne zamki, dodatkowo można sobie zrobić system jednego klucza.

Gość gość
hahahah przepraszam, ale temat mnie rozwalił na łopatki :)

Gość gość
Nie trzeba na przyszłość dzwonim po zadnego ślusarza, nie lepiej skontaktowac się np. z www.pogotowie-zamkowe-warszawa.pl i oszczędzić drzwi i przy okazji je otworzyc?

Gość gość
w domu bywa wiele pozytecznych narzedzi ja na przyklad mam siekiere :classic_cool:

Gość gość
W takim przypadku naprawde najlepiej jest zgłaszać się do specjalistow i nie próbować niczego samemu, bo może się pozniej okazac, ze zamek jest do wyrzucenia. Mialam tak raz i od tej pory powiedziałam sobie, ze w razie problemow będę się kontaktowac z nimi www.pogotowie-zamkowe-warszawa.pl maja tez chyba oddzialy w innych miastach w razie czego.

Gość gość
też się kiedyś tak zatrzasnęłam w domu

Gość gość
ja też zdecydowanie polecam zainwestować w porządne zamki od www.jeden-klucz.pl. Jakiś czas temu fachowcy z tej firmy zamontowali mi w ogóle system jednego klucza i to rozwiązanie sprawdza się u mnie naprawdę super, jest bardzo wygodne, bo nie trzeba nosić ciężkiego pęku kluczy. Zwróć się do nich, a nie będziesz mieć już więcej problemów z kluczami, zamkami itp

Gość gość
też miałam taką sytuacje... nie było za ciekawie tym bardziej, że w takich momentach dostaje klaustrofobii i zaczynam panikować ;) Ale zadzwoniłam po pogotowie zamkowe z Poznania, szybko przyjechali i mnie uratowali a dodatkowo nie popsuli mi zamka:)

Gość gość
W takich sytuacjach najlepiej zadzwonić do firmy www.pogotowie-zamkowe-3s.pl/ , która po prostu otworzy te drzwi bez najmniejszego uszczerbku. to najlepsze rozwiązanie.

Gość gość
Inwestycja w dobre zamki praktycznie wyklucza tego rodzaju problemy, ze swojej strony mogę polecić sprawdzone przeze mnie: http://masterkey24.pl/ To szczególnie istotne, jeśli nie mieszka się na 1-szym piętrze, bo inaczej może być trudno, żeby się wydostać. Z drugiej strony mieszkania na najniżej są najbardziej narażone na kradzieże.

Gość Greta2553
A jaki jest koszt takich zamków w tej firmie Masterkey.pl?? Chodzi mi o taki system jednego klucza np. do 5 pomieszczeń. W czym to rozwiązanie jest lepsze od zwykłych zamków? Pozdrawiam.

Gość gość
To jak macie zatrzaśnięte drzwi to się wtedy wzywa taką firmę jak ta http://www.pogotowie-zamkowe-poznan.pl/ wtedy oni przyjejdżają, ogarniają temat, otwierają drzwi. Samemu drzwi można uszkodzić szybko.

Gość gość3823
Samemu to się lepiej nie porywać, jeszcze w nerwach. Najlepiej sobie kogoś ściągnąć do pomocy. Jakby ktoś potrzebował fachowca ze śląska to jest awaryjne otwieranie Talatycki czynne 24 h. Panowie ogarniają zamki do drzwi wejsciowych i te do samochodów bez uszkodzeń. U mojej znajomej przyjechali żeby poprawiać po porzedniku, bo nie poradził sobie z chińskimi drzwiami antywłamaniowymi więc dają radę :-)