Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę coś zmienić

ZMIANA IMAGEu kto pomoże?

Polecane posty

Gość chcę coś zmienić

:) j/w chciałabym coś zmienić bo czuję się brzydka.. może jakoś przefarbować się.. zmienić fryzurę.. tylko nie wiem jak się do tego zabrać. Czy jest ktoś, kto byłby w stanie mi pomóc? Zdjęcie wyślę na maila:)

zamiast farbowania klakow, schudnij. idz pobiegać, wez sie za sport.

Gość chcę coś zmienić
czekam na poważne propozycje....

wyślij, cos pomyslimy:)jaki jest twoj styl?napisz mi cos o sobie, wyglad musi wspolgrac z charakterem:)

Gość chcę coś zmienić
właśnie już raz zaufałam fryzjerowi.. to nie mogłam wyjść później z domu:O ... Nie wiem, co chcę zmienić jeszcze... ale, żeby po prostu wyglądać inaczej.. Freydis - wysłane.. jestem raczej impulsywna, kłótliwa, ale też romantyczna.. luibię się wyróżniać.. ale nie do tego stopnia, żeby ogolić sie na łyso..

Gość chcę coś zmienić
już wysyłam.....

Gość chcę coś zmienić
a o jakim kolorze myślisz?:) właśnie te brwi już zapuszczam i mam takie wyblakłe;/

A jaki Tobie by się podobał? masz dosyc uniwersalną urodę, więc myślę, ze można przebierac :D z wyjątkiem czarnego. czarne włosy odpadają :) Jeśli są wyblakłe, to trzeba zrobic sobie hennę:D ale nie za mocno..

Gość chcę coś zmienić
oczywiście wybiorę się do fryzjera.. ale już wtedy chciałabym mieć wybraną fryzurę i kolor.. żeby nie było niespodzianek:P

To dobry wybór. oba kolory powinny pasowac, ale ja chyba była bym skłonna ku temu złotemu blondowi. Sama mam zielone oczy i włosy naturalne takie jak Ty.. i farbowałam się na złoty blond, bardzo ładnie mi było, chociaz moim przeznaczeniem i tak są ciemne włosy (brązowe) :D tylko radze Ci zrobic sobie jakoś grzywkę, najlepiej tak jakby na bok (zaraz znajde jakiegoś linka) i leciutko postopniowac włosy, żeby ich było "więcej"

Gość chcę coś zmienić
Etiuda Kafeteryjna - problem w tym, że ja mam cienkie włosy.. więc nie wiem czy ta grzywka byłaby dobra.. tzn. mam postopniowane z tyłu a grzywki już raczej nie byłoby z czego zrobić:( a oczy mam piwne:P

aha, ale to idź do fryzjera i spytaj co mozna by było z tą grzywką zrobic, bo tak to nie wyglada zbyt ciekawie :P Piwne oczy- to jeszcz lepiej!:D

Gość tarayaya
JAK MASZ CIENKIE WLOSY I MASZ ICH MALO TO NIE ROB GRZYWKI,BO UBEDZIE CI WLOSOW!OBETNIJ NA ROWNOBEZ GRZYWKI I BEDZIE SLICZNIE...=]

Gość chcę coś zmienić
właśny tył mam tak postopniowany:D i jak wymodeluję to mam podobny efekt a ta fryzurka blond jest super i kolor też:) tylko mam przy okrągłej twarzy będzie ładny efekt?:P

Gość hania1234
bb2500@wp.pl jak jeszcze chcesz to dawaj fotkę- wizaż i stylizacja moją pasją :) chętnie pomogę

Gość chcę coś zmienić
dziękuję bardzo za porady, naprawdę bardzo pomogłaś mi:) w tym tygodniu wybiorę się do fryzjera:) a masz pomysł na makijaż jakiś..? taki zazwyczaj maluję oko: http://www.voila.pl/071/cgvwi/?1

Bardzo ładny mejkap, ale raczej na wieczór. tzn jak kto woli, ja na codzien robie sobie naturalny. ;) a moze spróbuj sobie zrobic kreskę tylko u góry lub tylko na dole, ale nie tak całkiem przy oku, tylko grubszą kreskę bardziej pod okiem. mi to powiększa oczy (w parze z korektorem oczywiście ) :D i wyglada dosyc naturalnie. Masz bardzo ładne usta, takie rózowe. tylko błyszczyk i świetnie będzie pasowac do nowej fryzury:D Tylko pamietaj! nie za jasny blond :P

Gość chcę coś zmienić
:) nie ma mowy o platynowym blondzie:D właśnie chciałam jakiś ciemniejszy:) jeśli chcesz wyślę Ci zdjęcie po zmianie:D tylko to może jeszcze trochę potrwać:P

ta fryzura na Twojej głowie wygladałaby dobrze, pod warunkiem, że z przodu będzie więcej włosów, bo na tyz zdjęciu są takie .. 'wycięte' a to nie pasuje do okrągłej buzi. fryzjer powniniem Ci dobrze to zrobic, żeby nie było wtopy :D Bo im więcej włosów 'opada na twarz' tym ona się szczuplejsza wydaje :)