Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę coś zmienić

ZMIANA IMAGEu kto pomoże?

Polecane posty

Gość chcę coś zmienić
Etuida 🌼 dziękuję:*

spoooko, reszte roboty odwali fryzjer. i zrób tą hennę,ale już jak będziesz miała fryzurę i zapuszczone brwi, ona ma byc brązowa :) no i wyślij mi KONIECZNIE FOTE jak już będzie po :D

Gość chcę coś zmienić
wyślę:) już sobie zapisałam maila:) jeszcze raz bardzo dziękuję:*

Gość hania1234
w zupełności zgadzam się z Etiudą co do fryzury- lekko natapirowany bob w złocistym blondzie z przedłużonym przodem uwydatni śliczne rysy twarzy i podkreśli koloryt cery. Co do codziennego makijażu - masz piękne duże oczy i usta jak u laleczki, naprawde super :) narysuj tak jak radzi Etiuda czarne kreski, mogą nawet wychodzic poza kontur oka i zalotnie wywijać się ku górze- powrót do lat 60-tych w modzie :) z cieni do powiek bym zrezygnowała (chyba że bardzo naturalny, cielisty kolor dla wygładzenia optycznego powieki), rzęsy wywiń na zalotce i pomaluj dwa razy pogrubiającą czarną maskarą, będzie ślicznie. Jeśli zrezygnujesz z rozświetlonych cieni do powiek może sz mocniej podkreślić także usta- przy Twoim kolorze oczu możesz zaszaleć bo niemal każdy odcień szminki będzie super pasował. Wszelkie odcienie czerwieni, różu- super :) Polecam taką matową, jedwabistą czerwień- lekko przygaszoną :)

Gość chcę coś zmienić
kurczę dziękuję Wam bardzo dziewczyny:) Bardzo mi pomogłyście:) 🌼

masz sliczne, kocie oczy. widziałabym Cię w intensywnych rudosciach lub w czerwieniach, moze lekko podkręcone, puszyste włosy, asymetryczna grzywka...cos z pazurem:)