Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melissa.

jak on mnie wkurwia, no nie moge

Polecane posty

Gość melissa.

jestesmy razem 2 lata. zaprosił mnie na domówke w sobote czyli wczoraj. byli jego znajomi. troche pogadałam z jakimis dziewczynami ale wiekszość była z chłopakami i z nimi sie bawiła. siedziałam sama a on król towarzystwa siedział z kazdym tylko nie ze mną, latał bawił sie a ze mną prawie słowa nie zamienił. kurcze jak mi było przykro, po co wogóle mnie zaprosił, moglam tam wcale nie iść. najgorsze jest to ze tak jest prawie na kazdej imprezie kiedy wypije

Gość melissa.
mówiłam mu on uwaza ze nic złego nie zrobił a teraz sie obraził

Gość lebella
też tak zawsze mialam niestety....on dusza towarzystwa ,a ja zawsze zboku.Dziesiątki rozmów i wielkie oczy ,bo on nie wie o co mi chodzi.A najlepsze jest to ,ze w szyscy myślą ,ze się gniewamy na siebie i dlatego tak to wygląda.Męczy mnie już nie to ,że on wszystkich musi zabawiać ,ale wlaśnie to tlumaczenie.

Gość melissa.
no własnie, on tak zawsze robi, napisał mi "nawet nie wiesz jak mi przykro, myslalem ze ci sie podobało" i sie nie odzywa, kurwa i wyszło ze moja wina. jak zawsze

Gość lebella
....skąd ja to znam ...:)))

Gość kruczowłosa
mój facet tez mnie strasznie wk... tym ze pozwala sobie wiecej niz mi i nie widzi w tym nic złego uwaza ze moje miejsce jest w domu a ja jestem jeszcze taka młoda...

Gość lolllooiiww22
to po chuj z nim jestes co masz 400 lat i nie znajdziesz sobie inego niech spierdala do cyrku bawidamek a Ty sobie znajdziesz stu42 na jego miejsce i dwuch zapasowych ja juz moge Ci podac swoj nr gg pozdrawiam i niedaj sie frajerowi gwiazda przyjecia sie znalazł sio z patalachem jak nie umie pilnowac kobiety

Gość melissa.
i co jestescie razem lebella. ja juz nie moge tego wytrzymac, co nie pojdziemy na jakąs impreze to on jakby sie czegos nawąchał. rozrywkowy kazdego zabawia, a ja jak ta głupia

Gość melissa.
tylko ze poza tym on mi bardzo pasuje. problem tez jest w tym ze ja jestem zazdrosna i jak tylko zobacze ze on zabawia i chichocze z jakas babką to juz mam nerwa i najchetniej moge jechac do domu. kurwa no płakac mi sie chce

Gość lolllooiiww22
olej go

Gość sdfs
To po co bierzesz sobie faceta - dusze towarzystwa? :o

Gość pytań ciąg dalszy
No to kurna nad czym sie zastanawiasz, jeszcze sobie kogos znajdziesz. JAk mnie denerwuja takie cipy, które żala sie na forum zamiast jebnąć porządnego focha. Żenada.

Gość kruczowłosa
wszystkie mamy ten sam problem chyba bo tak to jest jak sie nie odpowiedniego faceta uczuciem obdarzy:(

Gość Joanna Beszrtajn
olej go i znajdz se innego

Gość melissa.
no tak walnełam focha, ale on tez bo jest urazony ze mi sie nie podobała jego impreza. i co tam sie oboje nie odzywamy, pewnie wieczorem sie odezwie.co mam mu powiedziec zeby zrozumieł ze mi jest przykro jak on sie bawi a ja siedze sama jak debil

To była heog impreza czy tylko byliscie gośćmi?

Gość melissa.
no w sumie u niego w rodzinnym domu ale to nie tak ze on był tam gospodarzem i musiał zabawiac gosci, bo jego rodzenstwo tez było wiec nie był sam. ale on oczywiscie jak zwykle, głupek, przykro mi

Gość lolllooiiww22
niewazne jak impreza w dupie czy w kupie z kim i po co...olał Cie zostawił trzeba był wyjsc ciekawe czy by zauwazył.Teraz Cie zostawia a co bedzie jak bedziesz miala z nim dzidzi albo cos sie niedaj bug stanie nic nie warty łoś.I zasada moja ale bardzo mi sie przydała w zyciu. jak Ci cos nie pasuje w kims to nie mysl ze sie zmieni na lepsze,bedzie gozej zawsze . Miłość miłscia a życie sie toczy dalej wiec nie marnuj go na jakies przyspiewki z pajacem ktory Cie traktuje jak przystawke

Gość lebella
jesteśmy dalej razem,bo wszystko inne jest ok.Zazdrosna nie jestem,zabawia ,potańczy,pogada i na tym koniec.Tylko w tym wszystkim nie widzi mnie.Kiedyś zrobilam tak samo jak on i wcale nie mial żalu-powiedzial,że po to przyszłam żeby się dobrze bawić,a cały czas jesteśmy razem ,wiec takie chwilowe oderwanie się jest ok, jak się ma zaufanie.I bądz tu mądrą.....

Gość melissa.
nie moge go zostawić bo go kocham i jest nam dobrze razem, tylko wkurwia mnie to ze on robi z siedzie taką dusze towarzystwa i kazdy uwaza ze on jest super a ja jakas idiotka obrazalska

Gość lolllooiiww22
olewka ok

Gość melissa.
lebella czyli jestesmy w tej samej sytuacji. tylko ze on do obcych dziewczyn nawet nie startuje. zazwyczaj są to jakies siostry kuzynki czy ktos tam ale tak jak napisałas mnie w tym wszystkim nie widzi. ja nie umiem robic tak jak on bo po prostu nie mam takiego charakteru a poza tym jak sie wkurwie na niego to juz mi sie całej zabawy odechciewa

Gość lebella
ja też nie mam takiego charakteru i męczylam się bardzo.Olalam to.Coraz mniej wychodzimy na takie imprezy, więc mniej okazji do sprzeczki.Lubi być w centrum uwagi ,a ja nie- i tym się różnimy.

Gość melissa.
kurcze jest nam razem tak dobrze. mamy plany i wogóle. jeszcze nie miałam takiego fajnego faceta,myslalam ze jest idealny.ale okazuje sie ze kazdy ma jakies wady:(

Gość nebolski
Glupota dziewczyn mnie przeraza :o Skoro to dusza towarzystwa, to nie bedzie siedzial w kacie, tak trudno to pojac?

Gość melissa.
nie kaze mu siedziec w kącie a głupia to chyba jestes ty skoro nie umiesz pojąć o czym napisałam