Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość franiaaaaaa22

zakochałam się w żonatym....

Polecane posty

Gość franiaaaaaa22

Spotykaliśmy się jakieś 2 tygodnie...dowiedziała sie jego żona o tym, zadzwoniła do mnie z płaczem....czuję sie okropnie...Zerwałam z nim wszelkie kontakty..Ciężko, bo sie zakochałam...:( Ona sama mi powiedziała że ich małżeństwo jest tylko na papierku, ale bedzię robiła wszystko żeby przetrwało jak najdłużej bo mają syna i robi to dla niego,żeby chlopak miał ojca... :(

Gość aleś wymyśliła
0/10 😴

zdecydowanie sie wycofaj!!! zadaj sobie pytanie czy chciłabyś miec kiedyś taka sytuacje ze swoim mężem?? NAPEWNO NIE...

Gość franiaaaaaa22
tak dokładnie mu powiedziałam...żeby wracał tam gdzie jego miejsce a on odpowiedział że jego miejsce jest tam gdzie bedzie szczęśliwy....

Gość franiaaaaaa22
no właśnie sie wycofałam, ale boli niesamowicie :(

Gość vana88
wspóczuję :*

wiem, że nie jest Ci łatwo, ale to bedzie najrozsądniejsze wyjście...

Gość syf kiła i mogiła
głupia jesteś i tyle, jak oni są tylko na papierze to bierz się za niego, co ciebie interesuje inny babsztyl ???

a ja uważam,że nie masz co cierpieć tylko bądż z nim skoro oboje jesteście szczęśliwi.W końcu i tak zostawi żonę skoro jej nie kocha.Niczego nie uzdrowisz na siłę.Nie rezygnuj z własnego szczęśćia

Oni juz praktycznie nie są razem i uslyszałaś to nie tyle od niego ale od niej. Nie powinnas więc rezygnować z tego uczucia skoro oboje tego chcecie a jego żone i tak nic juz z nim nie łączy co sama przyznała. Tak wiec nie zastanawiaj sie nawet tylko umow sie z nim i porozmawiaj.

Oni juz praktycznie nie są razem i uslyszałaś to nie tyle od niego ale od niej. Nie powinnas więc rezygnować z tego uczucia skoro oboje tego chcecie a jego żone i tak nic juz z nim nie łączy co sama przyznała. Tak wiec nie zastanawiaj sie nawet tylko umow sie z nim i porozmawiaj.

Gość dziwię się Wam
To smutne, że dwoje ludzi, będących małżeństwem, tak łatwo poddaje się w związku. On szuka sobie kogoś na boku, ona przecież sama za dwoje walczyć nie będzie. Moim zdaniem powinnaś się jednak usunąć. Żona powiedziała Ci, że związek tylko na papierze- a jednak zadzwoniła, powiedziała, żebyś go zostawiła, a jednak płakała. Dlaczego piszecie jej, żeby walczyła o własne szczęście? Skoro sytuacja nie jest jasna, skoro on ma żonę. Skoro mają dziecko. Źle się u nich dzieje? Ich sprawa. Nie powinno się wchodzić z butami w żaden nie zakończony związek. Żaden.

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin