Onoooo 2 Napisano 1 godzinę temu Czy małolat gra ciągle w lola? Reset rankingu był teraz. Ja napieerdalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 34 Napisano 54 minuty temu Była przelotem Zrobiliśmy ze 20 km rowerkiem teraz płatki hydrożelowe pod oczy peelingi i czujemy się luksusowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1037 Napisano 43 minuty temu A nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onoooo 2 Napisano 43 minuty temu (edytowany) To kozacko Ja teraz spamuje na innym forum z kumplem, bo tutaj nuda, a na nerwicy mnie zaczepia jakiś typ, bo chyba mi zazdrości, że Dalila chce ze mną wyskoczyć, to uciekłem stamtąd, bo typa mam ochotę zbluzgać i powyzywać, więc się wylogowałem. Po co mi ban xD. Edytowano 43 minuty temu przez Onoooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onoooo 2 Napisano 43 minuty temu A spoko ja gierczę, chyba jakaś aktualizacja była. Fajna grafa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 34 Napisano 40 minut temu gada z niom taki co ma swojom podobizne anime boya i gaworzyli sobie o Ukrainie troche czytalam huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 34 Napisano 38 minut temu Ta Dalila nie wiadomo czy zwiazku szuka cos pisala ze na zone to sie nie nadaje haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 34 Napisano 37 minut temu bosz czuje sie jak krip obserwujonc ludzi jak stalker plotkujonc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 479 Napisano 37 minut temu 1 minutę temu, dumbusia napisał: Ta Dalila nie wiadomo czy zwiazku szuka cos pisala ze na zone to sie nie nadaje haha z jej pseudonimem to raczej oczywiste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 11 Napisano 33 minuty temu Myślałam, że to Makaron, bo Makaron wczoraj chyba przez chwilę miał pożyczy awatar od Chwili (wyszło masło maślane) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 34 Napisano 33 minuty temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: z jej pseudonimem to raczej oczywiste czemu, ładne Dalila Dilajla no niestety psycholki tylko na kochanice konkubiny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 10 Napisano 32 minuty temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: z jej pseudonimem to raczej oczywiste Jak bylo na randce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 479 Napisano 30 minut temu Przed chwilą, dumbusia napisał: czemu, ładne Dalila Dilajla no niestety psycholki tylko na kochanice konkubiny bardzo ładne Dalila obcięła włosy Samsonowi, przez co Samson stracił całą swoją siłę, został pojmany i wyłupiono mu oczy czyli symbolicznie zguba dla mężczyzny - no jak babka wybiera sobie taki pseudonim to chyba 'coś' oznacza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 479 Napisano 29 minut temu 3 minuty temu, KibicowałamNorwegii napisał: Myślałam, że to Makaron, bo Makaron wczoraj chyba przez chwilę miał pożyczy awatar od Chwili (wyszło masło maślane) ten, który mam teraz? co tu się działo wczoraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 479 Napisano 28 minut temu 3 minuty temu, Koralgoŕ napisał: Jak bylo na randce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 11 Napisano 23 minuty temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ten, który mam teraz? co tu się działo wczoraj Tak.Ten słoik z rybami miał wczoraj w awatarze Makaron i byłam zaskoczona, że tu niby randka, a ty jesteś. Później usunął to zdjęcie i z jego zielonej literki M, zrobił się chyba fiolet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onoooo 2 Napisano 23 minuty temu A ten z anime to jej kumpel, widzieli się w realu, on jest ok. Ale libed i ten nie lubie świtu wkuurwiają i sapią do mnie, to dałem loga. Szkoda czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 34 Napisano 21 minut temu 6 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: A to jakaś ritardzica aby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 10 Napisano 20 minut temu 7 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: No powiedz. Wszyscy Ci kibicowali wczoraj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 11 Napisano 18 minut temu 1 minutę temu, Koralgoŕ napisał: No powiedz. Wszyscy Ci kibicowali wczoraj Chyba był na kolacji u Chińczyka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2298 Napisano 16 minut temu 16 minut temu, KibicowałamNorwegii napisał: Myślałam, że to Makaron, bo Makaron wczoraj chyba przez chwilę miał pożyczy awatar od Chwili (wyszło masło maślane) Makaron wczoraj ukradł 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 479 Napisano 15 minut temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Makaron wczoraj ukradł dobrze, że mi nogi nie podprowadził 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2298 Napisano 15 minut temu 13 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ten, który mam teraz? co tu się działo wczoraj Ja powiedziałam że ty jesteś na randce wczoraj tylko nie krzycz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 479 Napisano 14 minut temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ja powiedziałam że ty jesteś na randce wczoraj tylko nie krzycz a niech mi trochę pozazdraszczają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2298 Napisano 13 minut temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a niech mi trochę pozazdraszczają Miałam dodać z kim ale sie powstrzymałam widząc avatar makarona 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2298 Napisano 13 minut temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a niech mi trochę pozazdraszczają Też ci zazdrościłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 45 Napisano 12 minut temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Makaron wczoraj ukradł Wstawił Szyszkę z rybami to wziąłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2298 Napisano 9 minut temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Wstawił Szyszkę z rybami to wziąłem Spoko bierz jak można. Ja może wezmę nogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 34 Napisano 8 minut temu ciekawe czy stoopkarze kupowaliby stare pogiete pazury u stop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 11 Napisano 7 minut temu 4 minuty temu, Makaron ..... napisał: Wstawił Szyszkę z rybami to wziąłem Jaki uczciwy złodziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach