Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egonxx

jestem samotny

Polecane posty

Gość egonxx

jestem samotny dlatego ze jestem zadobry dla drziewcyn jusz niewiem co mam robic

Jesteś samotny bo jesteś dla kobiet za dobry? W jakim sensie? Raczej kobiety lubią jak facet jest dla nich dobry... :]

hmmmmm za dobrych to wy nie lubicie i słabych też a jak jeszcze ciapa i frajer to już 0 szans:P

Wiadomo :P Fecet musi być zdecydowany, stanowczy, slilny aby kobiete obranić :D, kochany dla kobiety, kupywać kwaitki itp.. rozpieszczać... :D mm :D

tjaaa spełniać wszystkie zachcianki i myśleć tylko o niej.... po 1,5 roku powie Ci papa i zwiazre sie z innym:P

Ja tez jestem samotny. Tez jestem mily dla kobiet, ale u mnie powodem samotnosci jest niesmialosc. Do autora-napewno znajdziesz dziewczyne ktora Cie pokocha tak prawdziwie i nie mysl ze Ci ktorzy co chwile zmieniaja dziewczyny beda szczesliwi lepiej poznac jedna milosc taka wielka prawdziwom niz 50 romansow ;) Trzymaj sie ;)

może jesteś brzydki? bo mój też jest za dobry, ale nie jest samotny (pod warunkiem że mam dla niego czas i nie jestem zmęczona)

kupYwac hahaha Ty sie pisze z duzej litery :P jako forma grzecznosciowa :P moze Ty Jestes ze wsi :P Niech to bedzie dla Ciebie nauczka, ze ludzi sie nie klasyfikuje ze wzgledu na bledy w pisowni ja tez ich robie multum, a mieszkam w miescie.

huńćwok , ale ja znam tez duzo brzydkich, ktorzy maja kobiety. Wydaje mi sie, ze kazdy kto sie postara ma szanse na milosc. i Jeszcze raz do autora cierpliwosci nie szukaj kobiety na sile ona Cie sama znajdzie powodzenia:)

Brzydki frajer ciapa zdołowany wszystkim - BEDZIE MIAŁ DZIEWCZYNĘ - w snach/ kurw.... tacy wogóle śnią/

Ale czy Ty musisz dawac tak skrajne przyklady Cartoon ? Masz jakies przezycia nie przyjemne ? Pytam serio ? Nie dla zartu bo widze jakis brak nadziei w Twoim poscie moze sie myle ? Jak nie masz dobrego otoczenia to je znajdz :) Trzymaj sie ;)

Gość Wiesz co chłopczyku..
Konia se zbij !

Cartoon Network --> nie zgadzam się z tym. mój chłopak nigdy nie był za bardzo lubiany, nie odpowiada też klasycznemu wzorcowi męskiego piękna, ale jak go znalazłam to był taki słodki że musiałam go przygarnąc. i jest mi z nim dobrze już od prawie ośmiu miesięcy, na to nie ma reguł, jednym się udaje a innym nie

nie przesadzaj z gałęziami. chodzisz jeszcze na tańce towarzyskie? dobrze pamiętam?

Ale pamietaj cartoon, ze nie mozesz sie sam nakrecac i przeswiadczac, ze nie znajdziesz otoczenia dobrego. Ja mialem z tym klopoty, ale to przeszlosc teraz na studiach jestem i ludzie sa naprawde ok nie ma problemu z nimi sie dogadywac Troche optymizmu stary nie zalamuj sie ;)

Ok Może jak za 10 lat sie wpiszę jako 37 letni samotny to będę bardziej poważnie brany pod uwagę Wiem jak jest teraz. 0 bliższych znajomych. Poznając definicje kim jest znajomy stwierdzam że go nie mam. Bo to nie jest ktoś kogo znasz ale ktoś z kim się spotykasz wychodzisz wieczorem. Paru ludzi których się zna z różnych przyczyn to nie to samo. Jak człowiek jest nikim to jest nikim. Najważniejsze jednak to się z tym pogodzić. Ja nie patrzę na dziewczyny z pożądaniem bo wiem że to nie dla mnie. Biedny jest ten co ma nadzieję a nie ma szansy. Po co mu to ?

Cartoon dlatego, ze nadzieja pomaga w zyciu :) i pamietaj jesli Ty Jestes niesmialy czy masz jakies powazne problemy ze soba to widac w oczach serio szybko mozna poznac w czlowieku czy sie bi czy nie. Powiedz mi czym sie zajmujesz? studiujesz, pracujesz ? Moze uda mi sie cos Ci doradzic. I powiem Ci na zachete, ze znam z wlasnych studiow bardzo ciekawy zwiazek :) chlopak taki cichutki niesmialy i nie przystojny szczegolnie widac tez, ze kasy wiele nie ma, a jego dziewczyna to super laska bardzo ladna i sympatyczna i wyobraz sobie, ze to ona go poderwala to ona zrobila pierwszy ruch to moja kolezanka ja z nia gadalem ona powiedziala, ze on sie jej wydal naprawde kochanym facetem i wyglada na to, ze nie pozalowala tej decyzji takze nie generalizuj ze ktos z groy nie znajdzie, albo z zalozenia znajdzie kobiete :)

Nadzieja jest do bani bo wykańcza psychicznie Jak się ma prawie 27 lat i nie miało się kontaktów bliższych z dziewczyną to na co można liczyć Wiadomo że nikomu nie udowodnię nic na przyszłość ale za rok będzie tak samo za 2 też za 3 5 lat temu miałem jakąś nadzieję bo myślałem że z biegiem czasu się ułoży. Jak miałem 22 lata to pisano mi żebym się nie przejmował że jest jeszcze czas. A teraz ? Też mam jeszcze czas ? Gdybym widział jakieś perspektywy to można by inaczej na to spojrzeć ale widzę jak jest

czytasz to co ja piszę? samo się nic nie ułoży. możesz sobie wsadzic nadzieję kiedy nic nie robisz żeby było lepiej.

Moze poszukaj mlodszej od siebie dziewczyny ;) taka rada mala :) i powidz czym sie zajmujesz w jakim srodowisku sie obracasz :) Ja mam 20 lat tez nie mialem blizszych stosunkow z kobietami, ale mam duzo nadziei w sobie na to, ze bedzie dobrze smutek skraca zycie a smiech to zdrowie :)

do Vampire: a Ja uwielbiam dobrych mężczyzn :) i wcale nie uważam ich za mięczaków, a tak w ogóle to nie wygląd jest najważniejszy w mężczyźnie , ale ... Intelekt i poczucie humoru :)

huńćwok ma racje nie mozesz tylko pisac jak Ci zle my nie mozemy Ci przeciez znalezc kobiety :) ani ulozyc zycia. Moze idz na jakas dyskoteke studencka poszukaj jakiejs mlodszej dziewczyny i nie boj sie kobiet ja wiem, ze niektore sa fajne kilka postow wyzej taka Ci opisalem ode mnie ze studiow cartoon :)

Nie ma sensu robić coś co i tak nie przyniesie efektów. Lepiej odłożyć zbędne marzenia na inne życie. Obserwować z boku jak bawią się inni.