Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egonxx

jestem samotny

Polecane posty

Ale z takim nastawieniem nigdy nie znajdziesz dziewczyny bo jesli nawet nie chcesz probowac sie starac :( Ja sie staram jak moge tez jestem samotny staram sie byc wesoly walczyc o to co cenie :) Mam troche fajnych znajomych ;) wszystko sie jakos kreci. Nie obraz sie Cartoon, ale wydaje mi sie, ze powinienes z dobrym psychologiem pogadac i nie mysl od razu ze dlatego, ze Jestes chory bo nie o to chodzi. Po to jest psycholog by pooc w problemie przemysl to.

pitus166 --> może nie wiesz, ale Cartoon Network siedział na kafeterii już dawno, z takim samym podejściem. ja też zaczynam tracic nadzieję na socjalizację tegoczłowieka. jak rok temu się nie udało.. poza tym z takim podejściem... :/ przecież on by mógł się zabic siłą woli xD

Gość to tylkoja
pitus - popieram. Ale tak czy siak i tak wy faceci jesteście w o niebo lepszej sytuacji od nas. Kobieta nieśmiałość nie tylko musi stawać na głowie by tą nieśmiałość przezwyciężyć, ale jeszcze walczyć z mitem że to facet ma wyłączne prawo poderwać kobietę a nie odwrotnie. To jest dopiero dramat :P

huńćwok Ja jestem nowy na kafe to nie wiedzialem ;) zal mi po prostu czlowieka. Wydaje mi sie, ze powinien isc do psychologa. Ja chetnie pomagam ludziom, ale widze, ze cartoon sam sie katuje smutne to jest dlatego chcialem zaproponowac mu cos takiego co jest sprawdzone, ale wiesz wydaje mi sie, ze on nie czyta postow naszych, albo czyta tylko fragmenty. Pozdrawiam serdecznie ;)

to tylkoja Masz moze troche racji ciesze sie, ze pokazujesz tez ten problem z kobiecego punktu widzenia ;), a czesto niesmiale dziewczyny takie szare myszki sa najslodsze i najukochansze takze glowa do gory i trzymaj sie cieplo ;)

wiesz, pitus166, masz lepsze i świeższe podejście od większości użytkowników kafe, którzy pewnie rąbali głowami w stół po całonocnych próbach nawrócenia CN xD psycholog to rzeczywiście najlepszy pomysł. to tylkoja --> głupoty. niesmiałośc dotyczy kazdej płci. każdy może podrywac. a głupie normy społeczne należy tępic! rok temu podrywałam chłopaka tak skutecznie że znalazłam jego dom na końcu miasta. niestety okazał się gejem.

huńćwok Staram sie po prostu pomagac kazdemu kto ma jakis problem, a ja moge dac dobre rady :) musze juz isc bo nie wstane na uczelnie jutro ;) papa trzymaj sie, a Ty Cartoon zastanow sie nad psychlogiem narazie ;)

Gość to tylkoja
hunćwok- oj to pech faktycznie ;P A ja postaram się, naprawde postaram walczyc z tą nieśmiałością. Uwierze w siebie a inni wreszcie zaczną inaczej mnie postzregac! Tak właśnie będzie- nie wiem skąd we mnie ten optymizm, ale uda się :)

taaa, ja też pomagam, przynajmniej się staram :-) i też już idę spac kolorowych :-) to tylkoja --> optymizmem to sie chyba zaraziłaś ode mnie ;) mi się udało, też kiedyś byłam nieśmiała, życzę powodzenia 🌻 Cartoon--> odmaszerowac do psychologa! już!

Psycholog mi nie potrzebny bo wiem jak jest. Najważniejsze to nauczyć się żyć samotnie. Ja sobie telewizje pooglądam. Pouczę się i jakoś ten czas zleci. Wiadomo że dziewczyny nie będę miał, bliskich znajomych też nie Tak się życie ułożyło i tyle. Na dziewczyny nie zwracam już uwagi (znam swoje miejsce) a do braku bliskich znajomych to wiadomo że można się przyzwyczaić. To jest przystosowanie się do warunków

huńćwok- dzięki w takim razie :) wierze że uda się nam wszystkim i dobranoc :)

Gość Cartoon ma rację
Na pewnym etapie życia trzeba porzucić nadzieję bo to wykańcza powoli człowieka. Jesteśmy po studiach, mamy ileś tam lat na karku, dawniej było znacznie łatwiej, jak jakaś się spodobała to okazywało się, że zajęta i człowiek darował sobie wysiłek. Gdy się zakochałem... to też, że zajęta... Na dyskoteki nie ma po co chodzić; nie tylko denna muzyka to jeszcze gówniarzeria wokół. A tak Pouczę się, coś obejrzę, przeczytam i czas zleci. Mówi się trudno, trzeba nauczyć się żyć w samotności.

za bardzo sie starasz - to jest Twoj problem

Łoch cho cho żyć w samotności... Jak tam chcecie ja sie jeszcze postarm:P a jak mi nie wyjdzie do 40 to wstępujae do zakonu:P

Gość Cartoon ma rację
Za bardzo się staram? Mijając obojętnie wszystkich na ulicy? Może jeszcze przestanę ekspedientkom w oczy patrzeć robiąc zakupy bo nie daj boże - coś sobie pomyślą? haha naprawdę niezłe Tylko błagam nie piszcie bzdur, że miłość sama cie odnajdzie bo po pierwsze - samo to się nic nie robi a po drugie kobieta raczej nie zapuka do mnie i nie zapyta czy mieszka tu jakiś fajny facet.

no wiesz, ja strasznie goniłam za pierwszym chłopakiem który mi sie spodobał. leciałam za nim przez całą szkołę, ludzie sie gapili, ale w końcu go dogoniłam i mu powiedziałam... że jest fajny. xDxDxD więc jak cudów nie ma jak są! najczęściej rozczarowania przeżywają ludzie którzy czekają na dobrą wróżkę, która wszystko zrobi za nich. i do żadnego debila nie dociera że każdy jest swoją własną dobrą wróżką ;)

Jak ktoś kto ma powodzenie i dziewczyny się wokół niego kręcą. Miziają go i chcą być koło niego mówi że trzeba zacząć działać jak się chce mieć dziewczynę to chyba sobie jaja robi i się prześmiewa

Gość Cartoon ma rację
Nie czekałem na wróżkę gdy się zakochałem. Działałem, niestety, widocznie nie byłem aż tak zajebisty jak ten z którym jest. Ze mną żadna nigdy nie flirtowała ani nic z tych rzeczy a już na pewno nie goniła. Byłem zamknięty w sobie i pilnowałem swoich spraw. Żaden mruk bo koleżanek (jak ja nienawidzę tego słowa) więcej niż niektórzy znajomych na NK. Nie chodziłem do dyskotek ani klubów bo to nie moja bajka. Niektórym nie jest pisane być z tymi których kochają.

Gość Cartoon ma rację
Właśnie, zawsze ciekawiło mnie, że niektórzy nawet palcem nie kiwną a oblegani są przez dziewczyny. Inni natomiast robią co mogą by sobą zainteresować osobę która im się podoba i zawsze dostają kopa w dupę.

to tylko pozory że niektórzy nic nie robia a są oblegani. żeby byc obleganym trzeba pracowac nad sobą, oczywiscie jednym praca nad soba przychodzi łatwiej ale każdy musi działac. 1. trzeba wygladac tak jak inni sobie życzą, nie tak jak się chce. żadnej przesady, żadnych smarków na włosach (to do panów szczególnie) w miarę prosto ale porządnie trochę wyzywająco ale bez przesady. 2. charakter: nie można pokazywac desperacji (to dopiero przy bliższej znajomości) spokój, dystans, dobre żarty, żadnego uzewnetrzniania się (szczególnie narzekania na swój los) to wszystko da się wycwiczyc.

Gość Cartoon ma rację
"trzeba wyglądać tak jak inni sobie życzą" - inwalidzi do piachu :D Co do charakteru to żadne z powyższych mnie nie dotknęło

przyjrzyj się tym ktorzy są oblegani przez dzewczyny. oni właśnie tak robią. nie moja wina. to tylko wynik obserwacji.

Gość Cartoon ma rację
teraz to i tak bez znaczenia. Za późno.

Zna ktoś z was angielski Takie mam pytania Przeczenie do zdania \"She play tennis every day\" Jak jest słownie 12000 450 I co wstawić przed ...\'s your mother name ? (What) ....is your favourite singer ? (Who) ... did you go on holiday ? (tu myślę że będzie where)

Ja wygląda jak wyglądam i wiem że nie mam szans Skoro nie mam szans to nie będę się na siłę przystosowywał. Chcę mieć dłuższe włosy to będę miał (od kwietnia nie byłem u fryzjera) Nie mam bliskich znajomych to trudno. Może gdybym wygrał w totka to by się to zmieniło

Swoją drogą racja że trzeba wyglądać jak inni sobie tego życzą dlatego ci co nie pasują do tego kanonu niech nie wychodzą przed szereg

Gość Cartoon ma rację
Taa 24 lata i zero doświadczeń z dziewczynami. Nawet nie próbuj zaprzeczać, że twój był znacznie młodszy ode mnie Cartoon przeczenie: She doesn't play tennis every day 12000 - Twelve thousands 450 -four hundred and fifty

Gość Cartoon ma rację
bez "s" w tvelve thousands

w pierwszym wstaw don't po she liczb Ci nie napisze bo pewnie bym zrobiła jakies błędy, ;p (dawno nie myślałam o angielskim xD)ostatnie wyglada na dobrze. uczysz sie angielskiego od podstaw?? dłuższe włosy sa super.