Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30latka****

samotnosc

Polecane posty

Gość mhy
hej nocne marki :) jak samopoczucie dziś? u mnie zdecydowanie lepiej choć przez cały dzień dętka bylam. hgfttyf - pokrewne kierunki studiujemy :)

Gość hgfttyf
po 5 latach stwierdzam ze srednio ciekawe ;) no i niezbyt trudny kierrunek, jak kiedys uslyszysz ze ktos narzeka ze na zootechnice jest ciezko to nie wierz w to ;)

Gość hgfttyf
witaj mhy! :D u mnie dzis o wiele lepiej bylo ;) powaznie, jakos tak ... lzej sie czulam ;) a co studiujesz, mhy?

Gość mhy
weterynarie ;) na stare lata mi się zachciało drugiego kierunku ... ale fajnie jest:) Mi też lżej, jakoś na spokojniej wszystko dziś brałam. Oby do wiosny jak to mówią, choć zimę uwielbiam to chwilowo już mam jej dosyć.

Gość hgfttyf
o wow! ale to chyba dziennie? bo zaocznych nie ma, tez sie kiedys nad weterynaria zastanawialam ale stwierdzilam ze jednak nie. ale ciezki kierunek

Gość mhy
no tak, kierunek nie lekki fakt, ale przynajmniej mam większą satysfakcję z tego niż z bycia historykiem (moje pierwsze studia) ;) Czy skończę nie wiem, bo nie łatwo wszystko pogodzić. O czym piszesz mgr?

mhy w końcu Wam się doczekaliśmy za Tobą :) no! Super że jesteś! Cieszę się że u Ciebie samopoczucie lepiej. U mnie też OK :) hgfttyf - ten kierunek przypomina mi weterynarie ;) a właśnie czytałem opinie i ludzie narzekają że strasznie trudno jest :/. mhy - ale super weterynaria... Wow naprawdę świetnie. Zootechnika też super. Tylko ja pedagogika.. niespełnione ambicje bycia lekarzem - dokładnie psychiatrą. Cóż, jest jeszcze szansa że może będę psychologiem. Też lubię zimę tym bardziej że w zimę mam urodziny :) już miałem hehe

Gość mhy
Hej Student :) zaległe wszystkiego najlepszego 🌻 Skoro wiesz jak odróżnić kota od psa możesz zostać ;) :) a nawet koniecznie zostań. :) Ja w zasadzie wpadłam na chwile zobaczyć co słychać, dziś sie będę wcześniej zbierać spać, bo nie mogę sobie pozwolić na kolejny dętkowy dzień. ;)

Gość hgfttyf
no co ty, student, nie idz ;) po zootechnice ludzie maja obledna wiedze jak wyglada dodatkowo krowa lub swinka, ;) kurcze, tematu pracy wolalabym nie podawac bo po nim mozna by mnie od razu rozpoznac bo niewiele osob sie tym zajmuje o czym ja pisze

Gość hgfttyf
no dzisiaj ja tez do 3 siedziec nie moge, ale do 2 to zostane ;) na ktorym roku jestes mhy? jesli wolno zapytac

Gość hgfttyf
ok, wysle mejla ;) Ja tez nie wiem jak Ty masz na imie ;)

Gość mhy
hgfttyf - rozumiem :) tak po prostu byłam ciekawa :) na pierwszym jestem :D normalnie czuję się jak emerytka wśród tych wszystkich studenciaków :) No ale co zrobić? Student/ Łukasz - ładne imię. Aśka jestem ;) podeśle ci maila jakoś. Zbieram się powoli do łózka, milej nocki wam życzę i obiecuję nadrobić zaległości w temacie jutro może jeśli mi się uda no i jesli napiszecie coś :) branoc :)

Gość hgfttyf
Mi tez milo 🖐️ Ja mam imie na A. ;)

Gość hgfttyf
A czyli Agnieszka, no juz sie przyznam :P oj, pierwszy to wszystko co najlepsze przed Toba, powodzenia

Dziękuje :) Wasze imiona też ładne. Moja siostra ma na imię Asia :) a dokładnie Joanna :) . Dobranoc, kolorowych snów. Jak będę mieć czas to też tu zajrzę na temat! :)

Gość hgfttyf
no to i ja ide juz spac, postaram sie pod wieczor zajrzec, dobranoc ! :)

witajcie, chciałabym się przyłączyć, też jestem samotna od 3 m-cy, po 10 latach niestety wolnego związku i jak narazie to jest bardzo żle, czytam Was od 6 rano dziś i muszę podziękować szczególnie Studentowi bo znacznie poprawił mi się nastrój jak czuję a nie spałam całą noc z powodu doła, pozdrawiam Was wszystkich serdecznie, takich słów Studencie przemiły nam trzeba, miłego dnia

witajcie, chciałabym się przyłączyć, też jestem samotna od 3 m-cy, po 10 latach niestety wolnego związku i jak narazie to jest bardzo żle, czytam Was od 6 rano dziś i muszę podziękować szczególnie Studentowi bo znacznie poprawił mi się nastrój jak czuję a nie spałam całą noc z powodu doła, pozdrawiam Was wszystkich serdecznie, takich słów Studencie przemiły nam trzeba, miłego dnia

jamar - Witaj! Tu w tym topiku dla każdego znajdzie się miejsce. Dobrze że tutaj napisałaś. Pisz zawsze kiedy będziesz miała ochotę. Nie musisz mi za nic dziękować to miłe że można komuś przynieść ulgę. Ważne że poczułaś się trochę lepiej i to się liczy. I nie załamuj się ani nie smuć. Życie jest piękne i za krótkie żebyś się smuciła. Chwytaj chwilę! Jesteś silna i dasz radę! Trzymaj się ciepło i również życzę miłego dnia.

Gość hgfttyf
witam! czesc jamar 🖐️ nie wiem jak u was, ale w mojej okolicy dzis byla piekna pogoda i cieplej bylo.

Gość hgfttyf
cos tutaj dzisiaj pusto bardzo :)

Gość hgfttyf
Praca tak sobie ;) nie bardzo wiem od czego zaczac bo to poczatki same, no i musze ejszcze znalezc kilka zrodel, ehh, nic przyjemnego taka praca mgr :) a u Ciebie juz po sesji?