Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30latka****

samotnosc

Polecane posty

Gość hgfttyf
no mam nadzieje ze dam rade ;) w powietrzu juz czuc wiosne, to moja ulubiona pora roku,kiedy zima sie konczy uwielbiam kiedy robi sie cieplej, dni sie wydluzaja, jest wtedy tak... optymistycznie ;)

Gość hgfttyf
koniec zimy zawsze lubilam, pamietam ze oboje z mhy pisaliscie ze lubicie zime, ja wlasnie zupelnie odwrotnie, nieznoooooosze zimy, z natury jestem zmarzluchem i dlatego kazdy promien slonca i kazdy stopien C wyzej mnie cieszy ;)

Gość hgfttyf
najpierw pojde spac ;) potem znowu musze sie wziac za pisanie pracy, no i wysle cv na kilka ogloszen ktore sobie dzis wyszukalam, i moze znajde jakies bezposrednio na miescie bo wciaz szukam pracy, ale ciezko z nia niestety, ehhh a co Ty zamierzasz robic? pewnie nauka? ;)

albo ten Żyć to znaczy okazywać wdzięczność za słoneczny blask i miłość, za ciepło i czułość, których jest tak wiele w ludziach i w rzeczach.

Gość hgfttyf
Najpiękniejsze chwile w życiu często przychodzą niezapowiedziane. mi sie najbardziej podoba ten. jego moge potwierdzic. z Ciebie rasowy humanista widze :)

Gość hgfttyf
eśli szczęście osobiste staje się jedynym celem życia, życie niebawem traci swój cel. to piekne i madre slowa ale moim zdaniem odrobina zdrowego egoizmu jest kazdemu potrzebna, taki maly kawalek wlasnego swiata.

Szczęście - to nie jest stacja, do której zmierzasz, lecz sposób podróżowania. Masz szczęście - jesteś człowiekiem. Róża jest piękna, ale nie wie dlaczego i dla kogo jest piękna. Szczęścia nie osiągniesz żadną chytrością. Naucz się znajdować radość w życiu - to najlepszy sposób przyciągnięcia szczęścia. Szczęście to zdolność wykorzystania tego, co zostało ci dane. Drobiazgi sprawiają, że niepostrzeżenie i cicho wchodzi wielkie szczęście Sztuka życia - to cieszyć się małym szczęściem. Tylko szczęśliwy człowiek może innych obdarzyć szczęściem. Musiałem to wkleić! Piękne, mądre i jakże głębokie słowa!

Szczęście - to nie jest stacja, do której zmierzasz, lecz sposób podróżowania. Masz szczęście - jesteś człowiekiem. Róża jest piękna, ale nie wie dlaczego i dla kogo jest piękna. Szczęścia nie osiągniesz żadną chytrością. Naucz się znajdować radość w życiu - to najlepszy sposób przyciągnięcia szczęścia. Szczęście to zdolność wykorzystania tego, co zostało ci dane. Drobiazgi sprawiają, że niepostrzeżenie i cicho wchodzi wielkie szczęście Sztuka życia - to cieszyć się małym szczęściem. Tylko szczęśliwy człowiek może innych obdarzyć szczęściem. Musiałem to wkleić! Piękne, mądre i jakże głębokie słowa!

Gość hgfttyf
owszem, piekne i madre :) ale nie ze wszystkimi moge sie zgodzic, z tymi nie: Masz szczęście - jesteś człowiekiem. Róża jest piękna, ale nie wie dlaczego i dla kogo jest piękna. poniewaz nie uwazam by bycie czlowiekiem bylo takim powodem do dumy ;) i nie uwazam ze jestesmy najwazniejszymi istotami na ziemi :) czasem widzac co ludzie robia to wstyd mi ze jestem czlowiekiem ;) musze juz isc, spac, jutro wieczorem zajrze tutaj, moze i ktos inny tez zajrzy :) dobranoc ! :)

hgfttyf - ostatnio zrobiliśmy sobie przerwę w pisaniu na forum jak widzę no ale pewnie piszesz swoją prace, co? Ciekawe co u mhy dawno też nie pisała - miała mi wysłać e-maila ale nic nie dostałem. Napisz, co u Ciebie? :) Pozdrawiam!

Gość jestem_w_chaosie
no to i ja dodam cytat :) Życie jest jak przejażdżka w wesołym miasteczku.Kiedy decydujesz się na nią ,wierzysz,że jest prawdziwa,bo tak potężne są nasze umysły. Droga wiedzie w dół i w górę, w te i wewte, jest pełna dreszczy jaskrawych kolorów,hałasu i wrzawy. Jest również zabawna przez jakiś czas. Niektórzy jadą już od dłuższego czasu i zaczynają zadawać pytania : "Czy to prawdziwe,czy tylko przejażdżka ? " Jeszcze inni pamiętają,wracają do nas mówiąc : "Nie przejmuj się niczym,to tylko przejażdżka" :)

jestem_w_chaosie - dziękuje że tu dołączyłaś/dołączyłeś. Mądry cytat jednak to raczej już mini bajka :) ale bardzo mądra i na pewno wielu tu na tym topiku pomoże! Mam nadzieje że częściej tu będziesz zaglądać!

Gość no studenciku
ty tu pomagasz?