Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30latka****

samotnosc

Polecane posty

Gość hgfttyf
dzieki wam, naprawde ja tez czuje sie lepiej macie racje, skoro Bog chcial kogos powolac do siebie to na pewno nie po to by sie zamartwiac i by zycie przez palce przeciekalo

Gość mhy
hgfttyf - powiem ci szczerze, że jakby mi się jakaś dziewczyna przyznała, że MARZY o zostaniu kierowca autobusu to z miejsca miałaby u mnie plus za niebanalność i pozytywne zakręcenie :) to może warto zacząć o tym mówić? hym? Pewnie nie wszyscy to docenią, ale... nieszkodzi. ;)

Gość mhy
hgfttyf - zapamiętaj to ostatnie co napisałaś. 🌻

Gość hgfttyf
ciekawy punkt widzenia ;) ja raczej wlasnie ukrywam to, takze to ze czasem wsiadam w autobus zamiejski i jade gdzies tylko po to aby sie przejechac (zazdroszczac kierowcy oczywiscie ;) ) no i wracam ludzie zwykle narzekaja na autobusy i nie lubia nimi jezdzic ;)

mhy :) Kochana! Ja też bardzo się cieszę że jestem zdrowy. Jestem chyba najszczęśliwszym człowiekiem na ziemi i nic do szczęścia mi nie potrzeba. To co mam wystarcza mi w zupełności. A reszta - po prostu sprawi że będę jeszcze bardziej szczęśliwy! :)) A tak jakoś wpadłem - jak mam potrzebę to piszę dziś właśnie miałem taką potrzebe żeby z Wami trochę popisać. Raczej jak już jestem to częściej czytam. Cieszę się bardzo bardzo że zrobiło Ci się lepiej o to chodziło! Kochana, pamiętaj że nie jesteś sama! Często jest tak że wystarczy zwykła rozmowa - nawet nie taka normalna a człowiek poczuje się lepiej. Cieszę się bardzo że jest już lepiej i tak trzymaj. I nie ma za co :) hgfttyf - tak to właśnie wygląda :) ! Ciekawe marzenie naprawdę. W sumie ja wolę osobiście jeździć pociągiem teraz jechałem autobusem 12 godzin do Zakopanego i to w zupełności mi wystarczy... może podróż była by dla mnie przyjemniejsza gdyby odstępy między siedzeniami były szersze. Jestem osobą niepełnosprawną ruchowo i troche trudno mi jest wyprostować nogi - w pociągu mogę to zrobić. Ale szczerze to ja w Polsce to nie widziałem kobiety za kierownicą, za granicą tym bardziej bo nigdy nie byłem :):) mhy- nie mów tak! Nie ma nudnych marzeń i nie czuj się nudnie ze swoimi marzeniami. Każdy ma swoje. Każde są ważne i wyjątkowe. Nie ma głupich marzeń, ważne że są. Hehe ja chyba będę myślał tak samo jak mhy :):)

Gość hgfttyf
mhy- zapamietam 🌼

Gość mhy
a wiesz, że mi się tez to czasem zdarza - taka jazda w te i nazad bez celu ? dobrze mi się myśli po prostu w czasie jazdy - autobusem czy pociągiem... autobusem lepiej, bo jest sie bardziej tak incognito, niż w pociągu. Jakbym miała prawko i auto to pewnie sama bym śmigała, ale nie mam (może i lepiej bo pewnie zamyślona zatrzymałabym się na jakimś drzewie).

Gość hgfttyf
student wczesniej pisales ze moze skonczysz psychologie, juz sie nadajesz :)

Gość mhy
no dokładnie tak :)

hgfttyf - Słońce ależ nie ma za co. Cieszę się że Ci lepiej o to w tym chodziło. Pan Bóg wie co robi! Ciesz się tym że mogłaś w ogóle poznać tą osobę! Jakby Pan Bóg chciał w ogole byście się nie poznały. Ta osoba jest u góry - tam jej dobrze i ona chce żeby tutaj na ziemi było Ci dobrze. Życie toczy się dalej i ona na pewno chciałby byś była szczęśliwa. A ta bliska osoba żyć będzie nadal i na pewno kiedyś się jeszcze spotkacie - zobaczysz. Ja też bardzo płakałem - tak płakałem, może inni uznają to za śmieszne facet i płacze. Dla mnie to rzecz naturalna, każdy czasem musi popłakać. Nie wstydzę się tego. To bolało jak odchodziły osoby które pokazały mi czym naprawdę jest przyjaźń. Razem walczyliśmy, razem dawaliśmy sobie wiarę, nadzieje, razem płakaliśmy, śmialiśmy się. To oni pokazali mi czym jest przyjaźń, że przyjaciel to jeden dusza w dwóch ciałach. Było mi trudno, nadal jest. Ale wiem że tam im dobrze, że opiekują się mną, czuwają nade mną, są ze mną nadal - w moim sercu, pamięci, wspomnieniach.

Gość hgfttyf
o no prosze, myslalam ze jestem jedyna ja mam juz B, dzien w ktorym zdalam egzamin to chyba byl najszczesliwszy w moim zyciu ;) wiem ze to nic niezwyklego bo to kazdy moze zrobic ale dla mnie to byl jeden krok w kierunku spelenienia tego marzenia, bo bez B nie mozna robic D

Gość hgfttyf
wiesz, nie uwazam ze placzacy facet jest niemeski, podziwiam cie ze umiales sobie z tym poradzic i ze taki jestes jak jestes

Gość mhy
Student - pięknie piszesz ...o bardzo smutnych sprawach.... naprawdę jak się ciebie czyta to jakoś tak wszystko nabiera innego wymiaru.. tego mi było trzeba.... hgfttyf - uwierz mi że nie każdy może mieć B...ja np jestem manualnie upośledzona i chyba nigdy prawka nie zrobię... w sumie jeszcze nie zdawałam, ale moje próby jazdy kończyły się marnie. Z tego tez względu doceniam miejska komunikację ;)

A moim zdaniem, skromnym zdaniem to błąd że nie mówisz o swoich marzeniach. Dla mnie zawód kierowcy - to bardzo odpowiedzialny zawód, tym bardziej kierowcy autobusu. Dla mnie kierowanie samochodem to wielka sztuka a co dopiero autobusem. Pomysł ciekawy i warto Go realizować. Bez względu na wszystkich i wszystko - co sobie pomyślą, phii tam niech sobie myślą. Ważne że to jest dla Ciebie ważne a jak komuś się nie podoba (to olej ich ciepłym moczem i tyle - sorry za wyrażenie ale taka jest prawda) słuchaj nie zamartwiaj się każdą opinią, ludzie niech sobie myślą. Rób to co lubisz, to co kochasz, to co daje Ci satysfakcje - reszcie nie musi się to podobać. Ważne że Ty wiesz i Twoja rodzina - najbliżsi jaką jesteś wartościową osobą i to powinno Ci wystarczyć. Dla niezbyt mądrych osób - taka osoba powinna być spostrzegawcza, mieć oczy dookoła głowy, mieć refleks, skoncentrowana, mieć podzielność uwagi. Dla mnie to same +! I zgadzam się zupełności z mhy - jak by mi dziewczyna powiedziała że marzy by zostać kierowcą autobusu - to bym ją podziwiał chyba za odwagę i w ogóle. Nie mówie tego z grzeczności, jestem osobą szczerą bo to ważne - gdyby tak nie było powiedziałbym Ci o tym. Myślę że warto o tym gadać - ludzie pytali by - a dlaczego, a po co, a to ciekawe? Przecież jesteś kobietą.. itd oczywiście mogłyby być głupie docinki ale z tym tez trzeba się liczyć - z krytyką. Nie wszystkim da się dogodzić. Hehe słuchajcie ja nie wsiadam w autobus tak byle gdzie. Ale marzy mi się taka spontaniczna podróż wsiąść do pociągu byle jakiego... tak po prostu spontanicznie, przed siebie... budząc się rano i po prostu jechać. Też bym chciał prawo i sobie podróżować przed siebie. To daje taką swobodę, niezależność, taką wolność jakby. Super sprawa, co nie. Hehe może i się nadaje ale w sumie chciałbym być psychologiem i studiować na super uczelni póki co studiuje w prywatnej szkółce o której 80 % pewnie nie słyszała nawet słowa. Ale mam nadzieje że mi się uda - musi!

Gość hgfttyf
zgadzam sie z mhy co do studenta :) a co do prawka- jesli tylko instruktor nie mowi ci ze to beznadziejna sprawa to masz szanse ;) dziekuje wam wszystkim, naprawde czuje sie lepiej, niedawno byla rocznica smierci... moze ten topik to pewien znak? ze te 3 lata to juz za dlugo i ze trzeba cos zrobic, wreszcie zyc normalnie?... w kazdym razie dziekuje wam 🌼 ja juz musze isc spac bo o 10 musze wstac dobranoc !!

Gość hgfttyf
to prawda, praca kierowcy autobusu jest odpowiedzialna ale i nie latwa, wiem bo poznalam kiedys jednego :) najwieksza zmora- pasazerowie ;) moze i masz racje, jak nabiore odwagi to pewnie komus powiem o tym ;) dziekuje i dobranoc 🌼

Gość mhy
ehhhh ja też zmykam spać... dziękuję wam bardzo za rozmowę 🌻 zajrzę jutro może któreś z was napisze :) ściskam mocno student i hgfttyf - bardzo milo bylo Was tu spotkać 🌻

Tak więc kierowanie samochodem to dla mnie naprawdę wyczyn. Moja kochana siostrzyczka zdała za 1 razem - a nie miala pojęcia o prowadzeniu samochodu, świetnie sobie radzi - nawet uczyła mnie jeździć :) akualnie od 3 dni jest w Anglii będzie tam znów na kilka miesięcy - już tęskno mi za nią bu! Ale szybko zleci :) No i fajnie! Ważne że to Tobie dało satysfakcje o to w tym chodziło. A dla mnie prawo to bardzo dużo :). I to tak właśnie jest jak nie masz B to nie możesz D itd.. ale fajnie w sumie Twoje marzenia musisz spełniać etapowo - małymi kroczkami - aż dojdziesz do celu! I wtedy będziesz naprawdę happy! Choć te małe radości powinny cieszyć nas najbardziej to z tych małych radości są te większe. Z tych małych chwil składa się nasze życie. No ja w sumie też tak nie uważam. Widzisz ale taki jest steoretyp tak samo jak z tym kierowcą co nie?:) Ale nie wszyscy muszą zgadzać się z tą opinią! mhy - O to chodzi, żeby spojrzeć na życie z tych kolorowych barw :) i znaleźć ten inny wymiar :) . Jeśli chodzi o prawko - to podobnie jak mhy :D hehehe ale może kiedyś się odważę, pójdę i zdam te prawo! :) Najpierw muszę uzbierać pieniążki na ten cel.

hgfttyf, mhy - dziekuje Wam dziewczyny za Waszą 100% zgodność heh. Trochę się dziś naprodukowałem :) hehe Hehe mojej siostrze mówił właśnie instruktor ze jest beznadziejna, że ona nigdy nie zda - a zdała za pierwszym razem a jeśli chodzi o taką dziewczyne - jeździła super, była chwalona (chyba zbyt bardzo), chyba zbyt pewna siebie - i nie zdała. Najlepiej uczyć się od zera i taka jest prawa bo niektórzy jak się uczą na własną rekę mogą mieć swoje nawyki które później trudno wyeliminować. Ale ja się na tym nie znam, zresztą na czym się znam :) Nie ma za co, powtarzam się :D myślę że to jest znak. Powiem i potwórze się że nic nie dzieje się bez powodu. Słuchaj, ja tu nie przesiaduje, nie piszę zbytnio dużo a dziś jakoś napisałem - to coś przecież oznacza. TO czas żebyś żyła normalnie! A co do pracy kierowcy - odpowiedzialna, trudna! Zgadzam się. Nigdy nie wiadomo jaki zrzędliwy pasażer Ci trafi. Więc do tych wcześniejszych cech super kierowcy - dodaje cierpliwość :) Dobranoc, trzymaj się cieplutko :)

mhy, hgfttyf :) dobranoc, kolorowych snów. Trzymajcie się :) Mam nadzieje że moje elaboraty nie poszły na marne hehe :)! Ja też bardzo się cieszę że poznałem Was - tak miało być. ! Ludzie mówią że na kafe to sami dziwne osoby, \'\'pasztety\'\' itp. Ja uważam że w gąszczu tych miliona wątków są wartościowe, ciepłe osoby i np miałem okazje tutaj poznać takie :) jak mhy, hgfttyf :) Jeszcze raz pozdrawiam też uciekam spać :)

Dziewczyny założyłem specjalnego e-maila na którego każdy może napisać. Ten topik może zginąć pośród wielu innych albo po prostu możemy o nim zapomnieć. W mojej stopce jest e-mail do mnie. Podaje go również tutaj : student_pedagogiki@o2.pl Piszcie jak coś. Na pewno każdy e-mail dostanie odpowiedź, wsparcie duchowe. Pozdrawiam Was serdecznie. Trzymajcie się !

Gość hgfttyf
witam :)

Gość hgfttyf
witam ponownie :) zajelam sie zalegla praca i dlatego malo siedze na kafe ;) musialam cos ruszyc z moja praca mgr ;)

Gość hgfttyf
hmm, zootechnike :P