Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia18a

Narzeczony mowi o BYłej.....

Polecane posty

Gość kasia18a

O co chodzi.... Niedawno urodzilam Synka:) a z Narzeczonym jestesmy razem już prawie rok.. Ja go kocham najbardziej na świecie, on mnie też!! Jesteśmy nie rozłączni:)...a mimo to często wspomina swoją byłą z którą rostał się pod koniec 2007....ja z nim zaczęłam chodzić w lutym08 a w maju sie okazało że bedziemy mieć Dzidziusia.. Potczas ciąży dbał o mnie i tak bardzo uszczęśliwiał:) Jesteśmy zareczeni wiosną będzie Ślub. Ale co mam zrobić żeby przestał wspominać TAMTĄ??:( na początku nic nie miaam mu za złe ze to robi , ale teraz.. Oni nie maja ze sobą kontaktu odkąt on zaczął się ze mną spotykać.,wiem że ona urwała kontakt bo jest bardzo dumna podobno. Nawet niegratulowała mu teras jak został Tatą chodź myślę że wie o tym od znajomych swoich.. oboje jesteśmy tacy szczęśliwi ze sobą , mamy Naszego Synusia Kochaniutkiego:):)!!!mieszkamy razem u jego rodziców na razie tylko on pracuje ale jakJa skończe średnią za rok to też będę. Wszystko ok tylko czy mu ta jedna rzecz przejdzie??.. Ja mu to powiedziałam w ten sposob że zapytałam czy może JĄ kocha a on że nie..że kocha mnie i naszą Dzidzie a ona to przeszłość i że czasami JĄ wspomina bo byli ze sobą 3 lata.. ale Jej imię z jego ust i tak słyszę dalej:( Czy to jest nic takiego i on mnie kocha i wymyślam glupoty czy może..???? może któraś ma chłopaka czy mężą który Tak miał..Piszcie Kochani....

Gość do mnie wrocil moj ex zaczynam
bo to jest tak ze te byle sie wspomina

Gość Tak to jest i już
Witaj Wiesz ja rozeszłem się z moja troszkę czasu temu po 12 latach i ciągle o niej mówię, spotykam się teraz z dziewczyną i łapię się na tym. Myślę że wiem jak się czujesz.......... to nie jest miłe. Ale te lata spędzone z byłymi zostają nam w pamięci myślę że to minie ...... jesteście szczęśliwi macie synka, pomału będziesz zastępować jej miejsce.

Gość hehhejheloł
ja też wspominałam byłego- byliśmy ze sobą prawie 4 lata...teraz wiem, że źle robiłam , ze te wspomnienia mogły ranić mojego obecnego mężczyznę, ale On od początku wiedział, ze trudno będzie mi komukolwiek zaufać, bałam się...że nikogo nie pokocham, a teraz...kocham jak nigdy dotąd już 2 lata :) i jestem szczęśliwa, a byłego już WCALE nie wspominam. Nie dążyłam do kontaktu, bo po co... Gdyby nie to co BYŁO- nie byłoby teraźniejszości i przyszłości, widocznie tak musiało być

\"nie rozłączni\" \" urodzilam Synka\" \"z Narzeczonym\" \"bedziemy mieć Dzidziusia\" \"odkąt on zaczął\" \"Nawet niegratulowała mu teras jak został Tatą \" \"chodź myślę\" \"mamy Naszego Synusia Kochaniutkiego\" \"czy może JĄ kocha\" \"naszą Dzidzie\" BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! no nie moge! BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! ile ty masz lat, dziewczynko? BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Gość to złamas
uciekaj

Gość jak byl z nia 3 lata i ma
powazne podejscie do zycia, to trudno sie dziwic, ze ona to kawal jego zyciorysu i sila rzeczy ja bedzie wspominac. Wiem,ze to dla ciebie przykre, ale w koncu lepiej,ze traktuje kobiete , z ktora byc zwiazny przyjaznie, nie jak szmatę. A skoro ja wspomina, to moze wlasnie dlatego,ze wiaza go juz tylko kolezenskie uklady i ma czyste sumienie? Spojrz na to z tej strony.