Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezorganizowana Gertruda

Jak wygląda Wasz poranek ?

Polecane posty

Czy rano jecie Śniadanie ? Ile zajmuje Wam toalet i ubieranie? Czy w trakcie seansu na tronie palicie papieroska, albo czytacie, co pijecie rano?

Gość Katalinka44
Dzień zaczynam od kawy- wtedy bez problemu idę na tron, czasami palę ale nie czytam

Gość kolejny dzien dupy
moj codziennie wyglada tak jak zobarazowano go w utworze 'Zaprzepaszczone Siły Wielkiej Armii Świętych Znaków'

dzis wyglal tak: wstalam polozylam majonez na wlosy, zjadlam platki owsiane z mlekiem i miodem, zrobilam makijaz, umylam wlosy, pobawilam sie z kotem, zrobilam swiezy sok z : buraka, cytryny, marchewki, jablka, imbiru.

Gość a moj a moj
wygladał tak: narzeczony obudził mnie pocałunkiem ,porozmawialismy,zrobil mi kawe ,właczylam komputer ,piłam kawke ,wyszlam na dwór na papierosa a teraz idę wziąć prysznic:)

Gość ...bleffff...
mój poranek zawsze zaczyna się tak samo. Od słów "oż kurwa! Znowu trzeba wstać"

A mnie pocałunkiem obudził mój pies - wylizał mi twarz tak, że musiałam się zwlec z wyra i umyć :P

Gość zazdroszcze niektorym czasu
bo ja rano mam czas tylko na szybkie mycie,szybki makijaz, wyjscie z psem a jak nie zdaze to zostawiam to na glowie moejgo chlopaka i biegiem do pracy,nic nie jem,pije tylko wode szybko,a sniadanie w pracy dopiero..

Gość rok 83
zazdroszcze niektorym czasu--- to wstawaj wcześniej będziesz mieć więcej czasu

do późna w nocy uprawiamy namiętny sex :)

Gość sprzatacie chociaz po tych
kundlach z ktorymi wychodzicie i ktore sraja na chodniki?

Gość rok 83
zazdroszcze niektorym czasu -- to w takim razie nie narzekaj ;) :) sprzatacie chociaz po tych - nie, nie sprzątamy liczymy na to, że będą w te kupy wdeptywać takie osoby jak Ty :D

chore spoleczenstwo. ciekawe kto ma po was sprzatac. zabronic posiadania psow w blokach, nie stac was na dom gdzie pies bedzie na waszym trawniku sral, to wypierdalac

Gość znowu poniedziałek
wstaję i pijąc kawkę oglądam troszkę TVN 24 tak ok 15-20 min dobudzając się :) , potem szybkie mycie, makijaż, kanapki do pracy, ubieram się i do pracusi:)

Gość rok 83
sprzatacie chociaz po tych - spierdalaj :D

Gość Donaldu T
Budza sie skoro świt, tak bedzie gdzieś wiela piontej :o potem ida do kibla, sram jakieś pół godziny, czasami godzine potem jem - chudy żem ale zjeść se lubie jakoś mi sie sadełko nie odkłada - kurczak na zimno, 7 jajek, pieczywo, na deser szarlotka czy co tam jest słodkiegi, poźniej jeszcze cygaro no i lecem do pracy, zajeżdża fura fsiadam i jadem do tego urmu i tak dzien za dniem, powinniscie mi wspolczuć.

Akurat ja po moim kundlu sprzątam :P A wkur*** mnie ci, co idą z pieskiem do parku i zawsze srają (pieski) u mnie pod schodami :o Jeszcze nie widziałam nikogo kto by przeprosił czy posprzątał :o

Gość OKOczA
a ja wstaje, lece nastawic wode na herbate, ide do wc, i pod prysznic, jem szybkie sniadanie(czasmi bardzo szybkie np pije szklanke mleka:P potem mycie zabkow, ubieram si e, makijaz.. czami w wersji short omijam niektore etapy :P a w wersji long nawet udaje mi sie posprzatac:D wszytko zalezy od tego o ktorej sie zwleke z lozka;)

brawo smarkula, takich wlascvicieli szanuje. najgorsi sa ci co to mysla ze panstwo charytatywnie sprzata, a nawet podatku od psa nie placa, ehhh, przykre to i tyle.

Gość ale o której wstajecie
dla jednych to poranek o 10 a dla innych o 5

Gość a po co sprzątać
deszcz rozmyje, muchy zjedzą

a po co sprzątać - tia jasne, a ja mam stos kup codziennie przed domem - jak ich nie posprzątam to moi goście wnoszą mi to na butach do domu :o

a moze po to ze smierdzi i cuchnie szczegolnie latem?.. od 2 lat mieszkam w poznaniu, i tutaj nauczylam sie patrzec pod nogi non stop.. centrum jest tak zasrane ze to szkoda gadac, wilda, piatkowo to samo.. zasrane miasto :O Masakra.

Gość rok 83
sprzatacie chociaz po tych -- ja płace podatek od psa i szkoda, że ta kasa gdzieś po drodze się rozplywa, pracuje w schornisku jako wolontariuszka i tam by sie pieniadze przydaly :O ale co taka osoba jak Ty moze wiedziec, tylko czbek wlasnego nosa cie interesuje wiec lepiej skoncz ten temat

rok83 - bo w tym jest sęk, że kasa, która ma iść na pewne cele po prostu na nie nie idzie. Za tę kasę są opłacane stołki urzędników w starostwach :o

to nie płać, ale sprzataj wlasne gowna

Gość rok 83
smarkula--- dokładnie, cala Polska :O sprzatacie chociaz po tych -- mam swój dom z ogrodem więc wal sie kaflu :D

wpis o seksie nie byl moj:P podszywacz jak zwykle nie zablysnal poza tym wstaje o 5.15, jesli mam wczesniej wstawac to glupia rada,bo nigdy sie nie wyspie....

Gość co za baby
ja tez mieszkam w poznaniu . i jesli pies robi kupe tam gdzie ludzie nie chodza to nie mam nic przeciwko ale wkurwiam sie jak widze kupe na srodku chodnika ;/ albo jak idzie paniusia z pieskiem on kupe zrobi a ona go tylko ciagnie zeby nie sral... sama sprzatam czasem po moim psie . i rzeczywiscie rok 83 ma racje bo ludzie placa za psa 55 zl a ta kasa na co idzie?? do schroisk moga ja przesylac!!!