Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przykro mi.....

ZMIANA PLANÓW

Polecane posty

Gość przykro mi.....

Witajcie, chciałabym opisać Wam moją sytuację i proszę o radę. Jestem w bardzo szczęśliwym związku, mamy po 24 lata, mieszkamy razem. Od pewnego czasu były rozmowy o ślubie, dzieciach itd., ja zaczęłam na to czekać, tego pragnąć... często wspominałam że przydałoby się zaręczyć.......... On mowił, że chce przygotować coś super extra, co wymaga nakładów finansowych... wydaje mi sie ze chodzilo o oświadczyny za granicą, chyba na jakiejś z wysp, o ktorych marzę by je zobaczyć!!!! (...) Niestety życie nie jest takie proste, taki wyjazd jest drogi... w dodatku ja chciałabym już pójsc o krok dalej, a nie czekać na oswiadczyny kilka lat az on uzbiera na niespodznakę, bo dla najwazniejszy jest ON i nasza miłość... z drugiej strony we wakacje jedziemy za granice i troche dolozyc a na wyspe by starczylo... No wlasnie. I chyba On cos ustalił. Przeczuwam kiedy się oświadczy (nie bede opisywac szczegółów ale jestem pewna na 90%), ma byc to oczywiscie niespodzianka ale on nie potrafi do końca utrzymac języka za zębami :P Nie wiem dokladnie gdzie ma byc ten wyjazd ale napewno gdzies blisko miasta w którym mieszkamy i chyba ma byc to jakis domek nad jeziorem. Termin zima/wiosna... Mozecie mnie wysmiac ale jakos to do niego nie podobne i do tego o czym tyleeeee mówił.... nie wiem czy dobrze mysle ale na tą chwile tak jakos mi sie przykro zrobiło ze takie wazne wydarzenie w zyciu o czym zawsze mowił pomniejszyl do jeziora kolo nas.... Nie wiem moze sie myle, moze zwariowalam ale tak jakos mi przykro... Nie wiem czy mam mu cos powiedziec na ten temat? :(

Materialistka:P:P:P mi by wystraczyly oświadczyny w łocławku na dworcu gdzie jest amsa żuli plucha i deszcz - byle tylko były szczere i prawdziwe:P ale ja juz tak mam niespokojna dusza romantyka:P

czytasz sama siebie? to w końcu najważniejszy jest on i wasza miłość czy wyspa ? mój mąz oświadczył mi się znienacka a rynku wśród ludzi- między kaloszami a hot dogami- myślisz, że to umniejszyło jego miłość do mnie albo jakkolwiek wpłynęło na nasze małżeństwo? jesteś jeszcze bardzo głupiutka

Gość przykro mi.....
O nie, materialistką nie jestem na pewno. Po prostu jesli on mówil od dawna gdzie chciałby sie oswiadczyc (znajoąc moje marzenia o pojechaniu w pewne miejsca za granica) a teraz daje do zrozumienia ze nie bedzie to spelnienie moich marzen... to chyba moze byc mi przykro?? :( .... To tak jakby dac dziecku zabawke a potem schowac, obiecac cos a potem tego nie spelnic... a moze sie myle i głupieje? ja tylko chcialabym by bylo jak w raju.... idealnie....

Dziewczyno zycie nie jest usłane różami zcasem trzeba z czegoś zrezygnowac aby zyskac coś innego... jejku musisz podjąc decyzje co jest dla Ciebie anjważniejsze, a kto wie moze ten wyjazd będzie cudowny ze nie będziesz myślec o jakiś tam wyspach... a jak Ci na nich tak zalezy to kiedyś moze tam pojedziesz:P kurw... nie jakis kawałek piachu i dziwnej rośliności powinien być teraz dla Ciebie najważniejszy:P

Gość frufru
najpierw piszesz że nie chcesz czekać na oswiadczyny aż on sobie uzbiera na super-scenerię, a potem jeczysz że to nie będzie tak. to czego Ty wlasciwie chcesz?...

To tak jakby dac dziecku To tak jakby dac dziecku zabawke a potem schowac, no właśnie dziecku

Gość a wlasnie ze nie
A JA JĄ ROZUMIEM! NAROBIŁ NADZIEI, DAŁ COS DO ZROZUMIENIA A POTEM SIE WYCOFAL.

Tak. moze jeszcze przestał kochac i jest mu obojętna ludzie nie no kurwa Boże chroń przed takimi dziewczynami...... Zgińńńńńcie poczwary nieczyste:P

Mysle, ze troche nie doroslas do oswiadczyn... Kiedys zrozumiesz, ze nie chodzi o scenerie, miejsce...tylko o osobe.... Chcesz na wyspe? Zbieraj kase i lec...wycieczki nie sa takie drogie.....bez przesady.....

Gość KECZOLECZO
A MOŻE MA INNĄ???