Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ALIKA

SZYBKI TEST NA INTELIGENCJE---PONO

Polecane posty

Gość skoro to niby jego pokój
1.zalezy czy kłade sie o 8 rano czy 8 wieczorem.wieczorem to 13 godz 2.do dołu nogami to chyba wszyscy 3.1kg 4.nie witaja sie,nie ma naraz 2ch papieży 5.pilot ma lat tyle co ja 6.50 7.po co renta umarlakowi 8.abla nie bylo na arce 9.mówi się buzią 10.kain zabił abla 11.nijak bo to 9 :p 12.czasem luty 13.o cholera..jak wystawię ją za okno? 14.barany mleka nie dają 15.12oba 16.yyyyyyyyy wszystko jedno bo do obu potrzebny jest ogień? 17.a naraz wyskoczyli, czy po kolei? 18.kilo 19.słonia 20.inwencja mi się wyczerpała.nie wstąpił na tron ? 21.wróbelki skaczą nie stawiają kroków 22.wtf?? 23.morskich? :p 24.yyyyyy 25.w dziewiątym 26.bo tak :p 27.kanibal rodzinny 28.nie wiem 29.mądrosci?wyczuwam podpuchę, więc pewnie nie 30. 0 zostało, albo 7 zwłok wronich 31.ale suchar, albo podpucha.5?

10 Abel gdy sie wnerwił i zmartwychstał i mu zdzieił- szczezre nie pamiętam czy oby nie popełnil samobujstwa:P

22 - mokrym 27- sierota 28 - szczeka tesciowej :D

14. Mleko będzie zanzibarskei - tam doją barany - zgadnijcie jak:P

Gość skoro to niby jego pokój
te żółwiki mnie dręczą, dajcie odpowiedź! :p

17. olaboga toc to an fizykę grawitacja dziaąl na każdego tak samo wiec powiniii spaść razem w tej samej chwili:P:P nie ma tak pięknie - wziaść czasy w których wyskakiwali opór powietrza kwantową naturę ciała ten co waży najwiecej spadnie pierwszy:P

magiczne słowo- ma w sobie cos buntowniczgo cos co MÓWI NIE FORMIE:P

27 mozna nazwac tego facety tylko jednym słowem TEŚCIOWA

odpowiedz do "zlowikow" "trzeci zlowik klamal!" :D

Gość abankaa
albo to ja jestem zajebiście inteligentna albo ta wasza inteligencja tak a marna - zagadki proste do bólu, kiepska rozrywka...

abankaa ----nikt Cie tu nie bedzie zatrzymywal, zegnamy

to wymyśl an proste zagadki nie proste odpowiedzi które zmusza do myślena:P:P:P pozdro inteligentna kobieto:)

Odpowiadaj w myślach szczerze na poniższe pytania. Jest nas dwóch:ja i ty. Idziemy przez pustynię.Stoi szklanka wody.Kto ją wypije,ja czy ty? O.K.czytaj dalej. Znaleźliśmy korek.Kto wsadzi go sobie w odbyt,ja czy ty? O.K.czytaj dalej. Spotkaliśmy stado napalonych Murzynów.Kogo będą bykac w tyłek, mnie czy ciebie?

korek w tyłku ja będe miał:P - odpowiadałem szczerze dałbym ci wode a korek wsadziłbym sobie:P

nie lubię poprostu wkładąć kobietom korków w oddbyt:P

hehe, gdybys nie znal perspektywy spotkania murzynow to ja bym maiala korek w tylku, hahaha swoja droga, a moze tobie sie korki podobaja ;)

Siedzisz za kierownicą samochodu i utrzymujesz stałą prędkość. - Po Twojej lewej stronie jest przepaść. - Po Twojej prawej stronie jedzie samochód straży pożarnej, z taką samą prędkością jak Ty. - Przed Tobą biegnie świnia, która jest większa niż Twój samochód. - Za Tobą, tuż nad ziemią leci helikopter. - Zarówno helikopter, jak i świnia utrzymują dokładnie tą samą prędkość co Ty. Co powinieneś zrobić?

Gość john jets na zdjeciu
?

Obudzić się:P gdzie świnie wielkości mojego samochodu helikoptery i starże pożarne... snia Ci się koszmary???

i jeszcze mają te same prędkości w morde mam pokręcone sny ale nie aż tak:P