Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ALIKA

SZYBKI TEST NA INTELIGENCJE---PONO

Polecane posty

nie mi sie korki nie podobają ale jesli miałby go wsadzić sobie dziewczyna to ja bym sobie go wsazdił:P wolałbym iśc z korkiem w dupie i sie męczyc niż patrzeć jak sie męczy dziewczyna:) a potem miałbym satysfakvje jakby sie dorwali do niej Ci murzyni:P:P ahhh szkoda ze to nie moja ex

Gość todsferve
jechać dalej, swinia nie biegnie na mnie

Jechał ojciec z synem samochodem. Mieli wypadek. Ojciec niestety nie przeżył, czyli umarł. Syn trafił w ciężkim stanie do szpitala. Od razu na blok operacyjny. Kiedy przyszedł chirurg oznajmił: - Nie będę operować tego młodzieńca. To mój syn !!! Pytanie: Kim jest chirurg dla operowanego młodzieńca???

Ojcem:P spłodził go a wychowywał tamten co umarł/ czyt. frajer/ pewnie zostawił ten lekarz zonę z dzieckiem a tamten sie nimi zaopiekował:P

Gość otoya
Chirurg to matka chłopca :P

zgadza sie :) Pewien facet jest ubraby na czarno. Ma czarne spodnie, skarpetki, kurtkę, rękawiczki i czapkę. Idzie tak ulicą, na której nie świeci się żadna latarnia, niebo jest zachmurzone, w oknach domów też nie widać żadnych świateł. Z naprzeciwka jedzie czarny samochód z dużą prędkością, z wyłączonymi światłami. Mimo to kierowca zauważył pieszego i zatrzymał się przed nim. Jak to możliwe?

Gość otoya
po co światła w dzień? widział go.

popsuł mus ie samochód -:P prawdopodobne jak wygranie w lotto

Czy myślisz jak psychopata? To jest krótki, prawdziwy test psychologiczny: historia pewnej dziewczyny. Na pogrzebie swojej matki spotyka chłopaka którego wcześniej nigdy nie widziała. Nieoczekiwanie dostrzega w nim mężczyznę swego życia i w tym samym dniu zakochuje się. Kilka dni później dziewczyna zabija swoją siostrę. Jaki jest powód zabicia własnej siostry?

Gość otoya
może chciała spowodować pretekst do spotkania a nie wiedziała jak zagadać? więc kolejny pogrzeb. hehe ;)

Jedziesz samotnie samochodem nocą w burzy. Mijasz przystanek autobusowy i widzisz troje ludzi oczekujących na autobus: Staruszkę, która wygląda, jakby właśnie umierała. Twojego dobrego przyjaciela, który kiedyś uratował Ci życie. Cudowna kobietę (lub faceta), dokładnie taka o jakiej zawsze marzyłeś. Komu z nich zaproponowałbyś podwiezienie, zakładając, ze masz tylko jedno wolne miejsce w samochodzie (powiedzmy, ze jedziesz małym kabrioletem)?

staruche i przyjaciela do samochodu a ja zostaje z boska japonka:P

to jest proste :P Kogo bym zabral? Dalbym kluczyki swojemu przyjacielowi z prosba, by zabral staruszke jak najszybciej do szpitala. Sam zas zostalbym na przystanku i wspolnie z kobieta z mych marzen zaczekalbym na autobus no ale to było banalne :P

Gość otoya
Vampire masz tę wyobraźnię :)

Nom bujną jak ak nikt:P ale przynajmiej można się wyszalec:):):)

teraz Wy jakies dajcie, ja chetnie pozgaduje, poza tym za 15 min mykam no moze poszukam ostaniej zagadaki specjalnie dla was :)

Wyobraź sobie kameleona. Wchodzi on do pokoju wypełnionym lustrami. Stoi tam przez chwilę i wychodzi. Jaki kolor będzie miał kameleon po wyjściu z pokoju?