Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frfwerfewgwrg

co sądzić o osobie, ktora obraża sie za kazdą krytykę..

Polecane posty

Gość frfwerfewgwrg

Jest to osoba,ktorych wszystkich krytykuje i obbgaduje, ale jej nie mozna nic powiedziec krytycznego?Moze to sie jakos w psychiatrii nazywa?Jednak nie jest to chyba normalne. Pewnej znajomej powiedziałam, ze jest wredna, to sie na amen obraziła, chociaz miałam racje, bo wszystkich wokoło obgaduje, starszna plotkara, wiec sie wkurzyłam i napisałam na jej blogu, ze jest wredna. obraziła sie za to na amen, nie odzywa sie od dawna i pewnie sie nie odezwie.Jednak chyba powinnam sie cieszyc, bo ciezko sie dogadac z osoba, ktora na kazda krytyke reaguje, jak małe dziecko na odebranie zabawki???????w ogole czy takie zachowanie ,brak dystansu do siebie, nie znoszenie krytyki, agresywna reakcja na krytyke, to jest normalna?bo chyba nie?

ma: poczucie niskie wlasnej wartości [ pieta achillesowa] czuły punkt. ma: poczucie megalomanii nie ma: dystansu do siebie

Dziwna osoba;P to nie ejst normalne że ktoś obgaduje wszytskiehc w około i krytykuje, a jak jej się coś powie to od razu FOCH...

Pewnie jest mega zakompleksiona - stąd obgaduje wszystkich (z zazdrości) i się obraża (bo bierze wszystko bez dystansu).

Gość frfwerfewgwrg
w dodatku na jedno moje słowo"wredna"" w dodatku odwdzieczyła, sie stekiem wyzwisk pod moim kątem..."

Gość frfwerfewgwrg
zastanawiam skad sie biora takie osoby bez dystansu do siebie?czy to wina wychowania?czego?skad ti sie bierze i co jest przyczyna, z takimi ludzmi nie idzie sie przyjaznic, bo sa cięzcy, trzeba sie z nimi jak z jajkiem, uwazac co sie mowi, bo inaczej foch..