Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baska778

jak zaskoczyc chlopaka? D

Polecane posty

Gość baska778

w sobote, w nasza 4 rocznice, moj chlopak planuje mi sie oswiadczyc. zaluję, ze nie bedzie niespodzianki, chcialabym go zatem sama zaskoczyc. oczywiscie, zawsze moge na pytanie "czy wyjdziesz za mnie?" powiedziec "nie" ;-) ale wolalabym cos bardziej tworczego ;) jedziemy na randke do miasta, gdzie spotkalismy sie po raz pierwszy, do tej samej knajpki i tak dalej. co robic, zeby to nie byly sztampowe uzgodnienia, tylko prawdziwie emocjonujaca chwila? potrzebuje was! ;-)

Gość buty brzydkie plus rajstopy
zrob mu loda

Gość baska778
watpie, zeby go to zaskoczylo :O po 4 latach jednak juz sie troche tym nacieszyl:P

Gość baska778
:)

Gość nie masz wiekszych
problemow. tylko zaskakiwanie faceta na odwiadczynach. poco ci wogole gadal kiedy chce sie oswiadczyc.bez sensu.

Gość baska778
no co ja na to poradze :( gadal, bo gadal. tez bym kurde chciala miec niespodzianke, a skoro nie bede miala, to chce chociaz jakos sobie to urozmaicic. w przeciwnym wypadku jakies specjalne spotkania i pierscionki w celu 'oswiadczenia sie' to dla mnie nieporozumienie. rownie dobrze moglibysmy od razu isc do urzedu i sie zarejestrowac :o i tego wlasnie probuje uniknac i miec z tego FUN, jaki odebral mi ten huncwot, uprzedzajac mnie o swoich zamiarach :P

może zrób tka, że ubierz się w jakieś zwykłe ubrania pt. dzinsy i swter a do torebki zapakuj jakąś wystrzałowa kieckę, i kiedy tma pojedziecie powiedz, że idziesz na chwile do toalety, wez tma się przebierz, rozpuść włosy, popraw makijaż, i przyjdź taka odmieniona :) możesz mieć dla niego tez jakiś mały opominek :) myslę, że bęzie fajne zaksoczenie :)

Gość baska778
dzieki, sekata :) zawsze to jakas opcja :)