Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan i władca kuźwa

mąż mi właśnie powiedział, ze jak nie będę mu gotować, prać i prasować

Polecane posty

Gość pan i władca kuźwa

to mnie zostawi :-O ale mnie wkurzył typek cholerny!Jesteśmy rok po ślubie, a przed 2 razem i od początku stawiałam sprawę jasno, że nie jestem jego ppomocą domową, kucharką ani sprzątaczką. Wiadomo, ze jak gotuję obiad to dla niego też, ale nie żebym wstawała o 5 rano i mu śniadanie robiła :-O i koszulę prasowała :-O dodam, ze oboje pracujemy

Gość srutututulalala
Nie wiem o co ci chodzi, przecież tak właśnie powinien wyglądać związek.

Gość to....
To moze lepiej, zeby zostawil Ciebie?? Facet nie ma zadnego do Ciebie szacunku, to po cholere z kims takim byc? Sam sie okreslil, do czego mu zona potrzebna. Łaske robi bedac z Toba?

Gość galuis
dobrze gada ! co komu po babie co tylkao się dymać potrafi

wiesz co kochana - tylko nie zrób sobie z nim słodkiego bobo - obserwuj i najwyżej kopniesz w dupę debila - rozumiem gdybyś nie pracowała zawodowo - wtedy masz więcej czasu więc większość obowiązków domowych spada na ciebie , ale w takim układzie dzielicie się nimi po równo - faceto zawsze się wydaje , że nawet jak kobieta pracuje to obowiązki domowe są bardziej jej niż jego - z jakiej paki niby- 50:50 i koniec - żadna łaska a jak się nie podoba to niech wypierdala - rozwódka bez dziecka znajdzie sobie jeszcze faceta

a co mu odpowiedziałaś? ja bym ze słowami na ustach \"nie jestem niewolnicą\" spakowała go i powiedziała jeszcze miło \"w takim razie żegnaj. miłego dnia i efektywnych poszukiwań. Bo niestety nie łatwo o niewolnika w 21wieku :classic_cool:\"

Gość spoko koles**
powiedz mu, że z przyjemnościa przejmiesz wszelkie domowe obowiązki i urodzisz mu blixniaki nawet pod warunkiem, że on sam utrzyma całą rodzine na poziomie przyzwoitym... na początek poproś o drobną kwotę 1000 zł na waciki :P

Gość pan i władca kuźwa
odpowiedziałam, ze nigdy w życiu i że Bozia też mu rączki dała i od samego początku wiedział, ze nie będę nigdy jego służącą! Niech sobie pomarzy!

Gość to....
Jak chcial kucharke i sprzataczke to mogl je zatrudnic a nie zenic sie. Moze i taniej by wyszlo:) A teraz zapedz go do kuchni i niech troche popracuje:) Echhh faceci.

Gość pan i władca kuźwa
dodam, że on pracuje do 15, a ja prowadzę własną firmę i do domu wracam często 18-20 :-O i jeszcze mam mu prasować koszule o 5 rano, bo książę zaspał? NIGDY!

>> z przyjemnościa przejmiesz wszelkie domowe obowiązki i urodzisz mu blixniaki nawet pod warunkiem, że on sam utrzyma całą rodzine na poziomie przyzwoitym Typowa kobieta, tylko kasa we łbie, zero honoru :o

odpowiedziałam, ze nigdy w życiu i że Bozia też mu rączki dała i od samego początku wiedział, ze nie będę nigdy jego służącą! bardzo dobrze, a teraz pamietaj by byc konsekwentna

Gość to....
Jak wraca o 15 to to obiadzik jak najbardziej moze robic:) Moj robil i to byl cudowny czas. Niestety teraz pracuje do 18-19 i obiadow brak:)

ahaha jak prowadzisz własny interes to pewnie też więcej zarabiaszi tak późno wracasz- twój stary ma chyba coś z garem nie halo - matko skąd on się urwal :D:D:D - wyprowadź ciecia z błędu:D:D

Gość to....
Analny oprawca a za co sie zyjesz ??? Wydawje mi sie ,ze za pieniadze. Moze Ty nie, ale wiekszosc ludzi tak.

>> jak prowadzisz własny interes to pewnie też więcej zarabiaszi tak późno wracasz Ona prowadzi zieleniaka i handluje burakami, zarabia 1200 do ręki 🖐️

Gość spoko koles**
analny, na łeb upadłeś? jaka kasa, jaki honor? baba ma zapierdalać na dwa etaty, z czego jeden darmowy i to dla ciebie jest ok, tak?

>> Analny oprawca a za co sie zyjesz ??? Chodzi o to, że dla kasy zrobicie wszystko. Nawet do końca życia byscie z pieluch i garów nie wyłaziły, byleby stały dopływ gotówki był :o 🖐️

>> z czego jeden darmowy i to dla ciebie jest ok, tak? Tak, ok. Ktoś musi. Akurat tak proste czynności jak gotowanie nie powinno przerosnąć nawet baby :classic_cool:

analny oprawca jest lafiryndem i się puszcza za kasę - z tego właśnie żyje, ale swój honor ma :D:D

Gość spoko koles**
Tak, ok. Ktoś musi. Skoro ktoś musi to zgłoś się w swoim związku na ochotnika :P w końcu to dla ciebie to jest ok :D

Gość to....
Analny z Twoim podejciem do kobiet proponowalabym Ci psychoterapie. To, ze masz"straszne" doswiadczenia z kobietami to Twoj problem, ale... czytaj ze zrozumieniem. Dziewczyna pracuje do poznych godzin i pewnie wiecej zarabia niz maz. Wiec chyba cos Ci sie w glowie pomieszalo od tych analnych sprosnosci:)

Od zarania ludzkości to zawsze kobieta była predysponowana do prowadzenia domu. Do dnia dzisiejszego to się nie zmieniło.

>> Dziewczyna pracuje do poznych godzin i pewnie wiecej zarabia niz maz Ciekawe na jakiej podstawie to wywnioskowałaś 😴

taa analny ... się nie zmieniło...:D:D a ja swojego traktowałam jak praczkę i pomywaczkę i co mi zrobisz?? :D:D:D

i pewnie wiecej zarabia niz maz w to akurat watpie, bo gdyby tak bylo, to koles nie mialby tupetu wyskakiwac z takim tekstem