Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan i władca kuźwa

mąż mi właśnie powiedział, ze jak nie będę mu gotować, prać i prasować

Polecane posty

Gość to....
Akurat tak proste czynności jak gotowanie nie powinno przerosnąć nawet baby Baby to Ty masz w nosie, albo w piaskowincy mozesz z piasku zrobic.

Gość spoko koles**
Od zarania ludzkości to zawsze mężczyzna był predysponowana do przynoszenia rodzinie pozywienia. Do dnia dzisiejszego to się DIAMETRALNIE zmieniło.

Gość to....
A ja wlasnie mysle, ze komleksy gosia wychodza:) Wiecej zarabia kobieta to niech w domu polata z miotla i piwo poda:D Faceci w stylu analnego tak maja:)

Gość mannnnssss
proste gotowanie to jak mam sobie samej zrobić zarcie, a dla faceta musi być wielki gar zupy, 10 kotletów i 5kg ziemniaków zeby się nażarł. Ja nie mam takich wymagań kulinarnych, więc jesli gotuję to przede wsyztkim dla niego! i Ty mi mówisz, ze gotowanie to taki pikus a jak jeszzcze sa dzieci? plus sprzątanie , plus pranie i prasowanie???? jak mam robić tylko dla siebie to ok, dużo mi to czasu nie zajmuje, w przeciwieństwie do prasowania koszul

A ja wlasnie mysle, ze komleksy gosia wychodza Wiecej zarabia kobieta to niech w domu polata z miotla i piwo poda jesli tak jest, to bardzo sie zdziwie :-)

Gość spoko koles**
[zgłoś do usunięcia] zawsze szczery i pewnie wiecej zarabia niz maz w to akurat watpie, bo gdyby tak bylo, to koles nie mialby tupetu wyskakiwac z takim tekstem szczery, masz małą wiedzę o tupeciarzach. Osobiscie znam takiego :O. Jak mu baba wytknbęła, że go utrzymywać nie bedzie to znalazł sobie kochankę z którą zamieszkał tłumacząc, że by się z babą pozabijali :O Dodam, iż babie zostawił na głowie utrzymanie dzieci, bo alimenty na progeniturę płacił głodowe :P

>> swojego traktowałam jak praczkę i pomywaczkę i co mi zrobisz?? Skoro mówisz o nim w czasie przeszłym, to znaczy, że sam wiedział co zrobić :)

ja znam ciekawszy przypadek facet nie pracuje i nie ma zamiaru, zonka w 8 miesiacu ciazy utrzymuje dom a jak wraca z pracy to ma na glowie jeszcze sprzatanie itd :-O

Jak mu baba wytknbęła, że go utrzymywać nie bedzie to znalazł sobie kochankę z którą zamieszkał tłumacząc, że by się z babą pozabijali Dodam, iż babie zostawił na głowie utrzymanie dzieci, bo alimenty na progeniturę płacił głodowe ale moim zdaniem ma sie to nijak to tej sytuacji, dziwne, ze nie widzisz roznicy

ja znam ciekawszy przypadek facet nie pracuje i nie ma zamiaru, zonka w 8 miesiacu ciazy utrzymuje dom a jak wraca z pracy to ma na glowie jeszcze sprzatanie itd no ta zonka ma dokladnie to na co sie godzi - wiele jest tutaj na kafe takich przykladow

wlasnie i to jest straszne:-O a ta zonka to nie zadne zahukane stwerzenie tylko silna i pewna siebie kobieta, wiec tym bardziej to szokuje

>> facet nie pracuje i nie ma zamiaru, zonka w 8 miesiacu ciazy utrzymuje dom a jak wraca z pracy to ma na glowie jeszcze sprzatanie Układ idealny :classic_cool:

chyba nie to on tak na nia działa w domu posluszna potulna zona a w pracy twarda business woman

Gość spoko koles**
ale moim zdaniem ma sie to nijak to tej sytuacji, dziwne, ze nie widzisz roznicy nie ma się nijak... trzeba dodać, że facet startował od poglądów meża autorki czy analnego. baba ma zajmować się domem i dziećmi. pracować też, bo sam przecież nie będzie wszystkiego utrzymywał. baba była ambitna, więc w krótkim czasie zaczeła zarabiać sporo więcej od faceta i wtedy facetowi zadała pytanie: dlaczego mam cię utrzymywać i obsługiwać jednocześnie? No i facet znalazł wyjście jak opisano powyżej :P

piszę o nim w czasie przeszłym bo się nie sprawdził i go na koniec w dupe kopnęłam a ten żałosny idiota jeszcze żabrał o drugą szansę - tacy z was macho ...:D:D:D:D

chyba nie to on tak na nia działa w domu posluszna potulna zona a w pracy twarda business woman tacy faceci tez sa, ach ta sila milosci ;-)

Gość pan i władca kuźwa
no włąśnie ja jak mam sobie coś przygotować to mi to zajmuje chwilkę, zjem banana, albo szybko ugotuję troszkę ryżu dodam sos i mam obiad w 10 minut, a on musi miec porządne jedzenie itp. moje dochody są różne w zależności od miesiąca, ale na ogół zarabiam więcej od męża o jakieś 1,5-2 tysiące. Ale to zupełnie nie o to chodzi, nienawidze się kłócic o kasę, więc postanowiliśy, że jest wspólna i nie ma tematu. Ale dziś mnie wkurzył totalnie! :-O

to jest kurwa wina wychowania otoz matki tych dupkow tez sakkaly dookola swoich mezow a jedynym obowiazkiem syneczka bylo wurzucenie smeici raz na tydzien i skutki sa jakie sa:-O

Gość zmanierrowana
caly problem w tym, ze fakt, ze facet z czyms takim wyskakuje nie jest propozycja nowych ukladow tylko odzwierciedleniem relacji autorko ty juz masz takie uklady z mezem

Gość spoko koles**
[zgłoś do usunięcia] zawsze szczery dziekuje, potwierdzilas, ze ma sie to nijak czy możesz uzasadnić swój pogląd? Bo ja mogę w opisywanym przypadku facet poprzez takie poglady pokazał iż NIE SZANUJE partnerki i jej roli z związku. Uzasadniał to na wszelkie mozliwe sposoby, aż wreszcie wykazano mu czarno na białym ( zarabiam więcej, pracuję na rzecz rodziny tez więcej) jak wygląda rzeczywistość. Wtedy olał partnerkę DO KOŃCA i pokazał swoje prawdziwe oblicze... a prawdziwe oblicze wyglądało dokładnie tak, jak posty analnego: BABA JEST PO TO ABY PANU BYŁO WYGODNIEJ Jaka to baba nie ma znaczenia...a słowa sa tylko po to aby zamieszać babie w głowie zeby jak najdłużej dało się ją wykorzystywać :P

Gość ja aj ajajajajjajaja
dlatego z takimi chwastami trzeba krotko i na temat