Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

irokkes

Nie rozumiem kobiet, które po pijaku wskakują facetom do łóżka

Polecane posty

Myślałem, że takiej osobiście nie poznam, no ale... trafiła się. Przespała się ze mną po paru drinkach, zupełnie nie miała żadnych zahamowań. Nie powiem, seks z nią był fajny, ale nie rozumiem dlaczego kobiety się tak nie szanują. Ciężko teraz poznać pożądną, skoro tak łatwo was zbałamucić.

Gość margaretkaaaa
A może to ona zbałamuciła Ciebie i to TY jesteś ten łatwy...

przetestowała cię ty cieńki Bolku, a tobie się wydaje, żeś przystojny

Gość a jaaaa
drętwa nie jestem, a po pijaku umiem sie hamowac, na trzezwo tez, mimo emocji :]

No nie wiem kto tu kogo testował. To ja zrobiłem test, bo ciekaw byłem czy to faktycznie takie proste jak mi kumple opowiadali. Teraz już wiem że to prostsze niż myślałem.

trafiłeś na łatwą pannę ale jeśli wziąłeś ją do chaty to znaczy że sam jesteś łatwy i bzykasz byle kogo:)

Dla uściślenia. Nawet jej do chaty brać nie musiałem, poszliśmy sobie do pokoju u mojego kumpla w domu, reszta osób bawiła się na dole. Nie wiem czy ona była wyjątkowo łatwa, ale wiem że sporo jest takich, bo np. tej samej nocy mój kumpel spał z inną, którą poznał na tej samej imprezce. Ale on ją zabrał do chaty :)

Gość pobożne życzenia
A chociaż przystojny jesteś?

a co myślał samcu, że kobietki, też nie mają ochoty przelecieć faceta bez zobowiązań. Trzeba sprawdzić czy nie jest miękką fają, trzeab było sobie poderwać dziewuchę z oazy, to będzie ci rogi przystawiała

Gość funfelek
one wskaują po pijaku bo im się butelka myli z kutasem

Gość a Ty to niby taki
porządny jesteś???? Gdybyś byś był to byś jej nie przeleciał tylko wyszedł z tego pokoju po tym jak już wiedziałeś że Ci się odda, kto ci dał prawo do testowania kobiet jak rżniesz byle koko byle gdzie to jesteś tak samo łatwy i kropka:(

>> kto ci dał prawo do testowania kobiet Sama pcha mu sie na kutasa marząc o nadzianiu się na niego i oczywiscie to jego wina :o

Gość a Ty to niby taki
ale on nie został zgwałcony, przeleciał na imprezie pierwszą lepszą także bez zahamowań, jest tak samo łatwy i nie szanuje się :)

Ciekawe jak do tego odniosłaby się reszta współimprezowiczów - za zdobywce uznaliby jego, czy ją, jak sądzisz? :classic_cool:

Gość a Ty to niby taki
wlaśnie o to chodzi,że w takich sytuacjach mianem łatwej określa się zawsze kobietę co jest dla mnie nie zrozumiałe bo sex uprawia się we dwoje, skoro z tych samych pobudek wylądowali w tym pokoju i uprawiali sex nie zmuszając się do niego to jakim prawem wini się tylko kobietę

Irokkes, skoro już tak stawiamy sprawy, to ty też jesteś łatwy. Dziewczyna miała na ciebie ochotę i nie musiała długo czekać. Kim jesteś, żeby ją oceniać? Żyjemy w XXI wieku, chyba już dawno odeszły w zapomnienie głupie przekonania o tym, że kobieta nie ma potrzeb seksualnych i czeka na męża, z którym raz na jakiś czas, w cierpieniu i wstydzie, spełni \'małżeński obowiązek\' ;] Tak samo jak i Ty, dziewczyna potrzebuje tego czasem. Ale przecież to nie znaczy, że zwiąże się z pierwszym lepszym facetem, z którym się kochała. Tak jak i wy, faceci, nie traktujecie serio wszystkich dziewczyn, z którymi spaliście, ba! zwykle przestajecie je szanować z tego powodu, nawet zrywacie kontakt. Nie wydaje Ci się to hipokryzją: Ty śpisz z kim chcesz, \'wyrywasz\' dziewczyny na jedną noc, ale na poważnie zwiążesz się tylko z taką, która nigdy nie zbłądziła i jest \'porządna\'? Sam bądź najpierw uczciwy. I porządny.

>> to jakim prawem wini się tylko kobietę Odiwecznym prawem natury - mężczyzny Zdobywcy i posłusznej kobiety wykonującej polecenia Zdobywcy :classic_cool:

odwieczne prawo natury to matriarchat, tylko niektórym samcom się poyebało we łbach

widzisz prawiczk jak ześ ofiara pęknietego kondona , wystarczy kila drinków a ty z chuja robisz wariata. Wstyd i hańba dla męskiego rodu, zakało. :P

blondyn ale ty jestes niemily brakuje Ci tolerancji moj drogi

Nie no wyczaczcie, facet "testuje" a laska jest "łatwa". A co kobieta nie może mieć ochoty na seks bez zobowionzań? Tak dla "zabawy", bo ma ochote?:| Wkurza mnie to że jak jakiś debil prześpi sie z XXX dziewczynami to jest "spoko koleś który może mieć każdą" - a jak kobieta sie prześpi z wielowma facetami to albo jest "cichodajką, kurwą, puszczalską bądź właśnie łatwą laską". Żaden z was sie nie kapnoł że kobieta również może lubieć seks i mieć duże potrzeby... Niby 21 wiek, a co do pewnych spraw dalej panuje w PL średniowiecze...

Gość do irokkesa
hm, nasuwa mi sie jedno pytanie. Ty nas oceniasz po tym, ze wskoczymy Ci do lozka na jedna noc, do tego po pijaku. Dlaczego my nie mozemy ocenic Ciebie? To, ze jestes facetem, nie usprawiedliwia Cie. Skad wiesz, ze ona gdzies nie zalozyla watku: gdzie sa porzadni faceci, myslacy jeszcze wieksza głowa? Jestes tak samo latwy jak ona i jeszcze sie oburzasz :)

Gość może być gorzej
co jak założyła wątek "o ranyyyyy nigdy więcej przygód-facet zaniemógł,włożył,wyjął i po sprawie a wielkim Don Juanem się nazywa!"

kropka niestety nie moge byc na gg wiec zapytam tutaj dobrze Ci poszlo?