Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

irokkes

Nie rozumiem kobiet, które po pijaku wskakują facetom do łóżka

Polecane posty

Gość upupupuppppupupupppppppppppppp

prawiku...mi mąż kiedyś powiedział, że liczy się z tym , że kiedyś może dopaść mnie ciekawość, a jeśli jeszcze nadarzy się to w okolicznościach "sprzyjających", to trudno będzie....więc chyba sam zdaje sobie sprawę z tego, ze bycie dziewicą dla zasady nie jest dobre. I ku wyjaśnieniu - ja nie namawiam nikogo do rozpusty - absolutnie nie - jak ktoś czuje potrzebę korzystania z życia seksualnego z różnymi partnerami - niech to robi , byle z głową i nie z pierwszym lepszym. Jak ktoś czuje zachować czystość - niech tak postępuje. To kwestia naszego wyboru...może dziewczyna która przespała się z autorem zwyczajnie korzysta z życia - tylko widać że robi to z byle kim.

jesli seks .. nie sluzy nam do rozmnarzania... to do przyjemnosci .. wiec dlaczego sobie tego odmawiac...?!

Gość krol macius
a ja nie rozumiem facetów, którzy chcą z pijanymi to robić ... i zadają tak beznadziejne ptyanie fuuujjjjj

Gość olgabrranieska
ja nie rozumiem kobiet które są po pijaku :-O

i znowu to samo.... a facet na bani jest ok? jemu wolno, a nawet to mu dodaje męskości, a dziewczyna wesoła po paru drinkach jest be? Jak ktoś nie lubi, to trudno. Nie mam zamiaru przekonywać nikogo.

Gość s.ensitive
dziewczyna czy nie po prau drinkach jest się po prostu żałosnym, ale zrozumie to tylko kobieta z klasą, a nie babochłopy upijające się na dyskach i dające dupy komu popadnie

Gość s.ensitive
no to jestem :-D szkoda tylko, ze jestes taki młodziutki ;-)

Gość s.ensitive
no do 30 to mi brakuje 3 lat ;-) pytanie tylko czy jestem seksowna :-D

między kobietą z klasą a babochłopem z dyskoteki jest ocean ogromny, a takie szufladkowanie jest krzywdzące. Pić trzeba umieć. Wielkie damy też piją wino i nic im nie ubywa. A dawać dupy to trzeba temu, komu się chce, a nie byle komu. Wielkie damy też korzystają z dobrodziejstw sexu i też im nie ubywa. Bezsensowne generalizowanie.

Gość s.ensitive
prawiczek przeraża mnie to co piszesz, ale niestety z obserwacji widać, że młodzież jest coraz gorsza :-( masakra normalnie. Strasznie się cieszę, ze urodziłąm się ciut wcześniej...za moich czasów ;-) w liceum nikt nawet nie myślał o seksie, bawilismy się cudownie, spędzaliśmy wspólnie czas na wygłupach i poważnych rozmowach o życiu, sensie życia, cierpienia człowieka itp. a dzisiaj młodzież to tragedia tylko im w głowie seks, dyska, alkohol, narkotyki. Ja jestem tym przerazona (choć nie mówię, że wszyscy tacy są , ale ogromną większość)

Gość s.ensitive
przerażają mnie też faceci, którzy deklarują, że imprezy i alkohol są dla nich "bardzo ważne" :-( sorry przeszłość bywa ciężarem :-( to super, że jesteś porządny (nie staraj się, po prostu taki bądź) mam nadzieje, że i ja kiedyś takiego porządnego spotkam :-( tylko bez tej deklaracji powyżej ;-)

Gość biała łza
prawda dzis tylko chłopacy, seks, malowanie, imprezy w tych pustych łbach :o

Widzę że temat się rozrósł. Może odniosę się do niektórych komentarzy, że niby ja jestem \"ruchacz\", albo że łatwy itp. Tutaj się niektórzy mylą. To była dla mnie pierwsza taka przygoda. Absolutnie nie mam wśród znajomych opinii takiego co z kwiatka na kwiatek skacze. Wręcz przeciwnie. Zawsze byłem ten \"porządny\" co seks tylko z własną dziewczyną uprawia. No ale ostatnio jakoś tak się nasłuchałem i naczytałem, że bardzo łatwo panienki do łóżka zaciągnąć, no to chciałem się o tym przekonać. I nie myślcie że jakoś mi super z tego powodu. Panna była lekko wstawiona, może teraz sama żałuje że tak się stało, nie wiem. A że ja to z nią zrobiłem... Może śmiesznie to zabrzmi, ale na początku się broniłem, tylko ona mnie tak prowokowała, że nie dało się inaczej. Nawet usłyszałem od niej słowa \"no nie bądź taki cienki bolek, pokaż na co cię stać\". I co, miałem wyjść na frajera przed kumplami? Chodzi tylko o sam fakt że tak łatwo teraz kobietom przychodzi oddanie się obcemu facetowi. I nie piszcie mi, że jest coś takiego jak łatwy facet. Jednak się różnimy od kobiet po pewnymi względami.

Gość s.ensitive
sorry :-O mam złe skojarzenia :-( ale jak Ci tak dobrze, to ok :-) Twoje życie, młody jesteś to się baw :-) I nie załamuj się, znajdziesz porządną dziewczynę, tylko obracaj się w normalnym towarzystwie ;-)

Gość s.ensitive
to do prawiczka było :-)

ha, ha :D irokkes - to kto kogo wykorzystał? :D A kto był pijany i nie dał rady podjąć decyzji? Laska zagięła parol na ciebie, wpadłeś jej w oko i przeleciała cię, a ty nie umiałeś jej odmówić! ha, ha :D rozczulające

Gość upupupupuppppppppppuppppppppp