Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobic...........1111111

moj narzeczony powiedzail

Polecane posty

co zrobic to jak jest ci zle i nie widzisz przyszklosci ze swoim zanrzeczonym to po co chcesz z nim mieszkac ??? sie zyje na dobre i na zle ...pomieszkajcie narazie u rodzicow i zobaczysz jakie drogie jest zycie na wlasna reke a pozniej wez kredyt....nie kumam smieszny jestes a ty myslisz ze m3 jest za 5zl??:D:D:D ludzka mentalnosc hahahahaha

wiem ze nie jest tanie, ale nie jestesmy skazani aby mieszkac u niego, mozemy tez mieszkac u mnie, tez mam duzy dom , a jednak chciala bym sie czegos swojego dorobic chociaz zwyklej kawalerki,miec cos swojego wlansego ze wrazie czego bede miala gdzie isc, ale moj N nie chce o niczym innym slyszec

tomieszkajcie u ciebie a na koncie odkladajcie pieniadze a jak on sie tak upiera to poczekajcie z tym zeby razem zamieszkac az sie czegos dorobicie i tyle jak tak chcesz na swoim...przeciez z wyplaty tesciow zyc nie bedziesz tylko ze swojej a jak tescie cie wygonia z domu to juz naprawde beda musieli byc szurnieci/....bez powodu cie nie wygonia a jak tak to od czego masz meszkanie u rodzicow....

ale wlasnie chodzi o to ze on nie zamieszka nigdzie indziej, rozmawialam z nim juz o tym wiele razy, i u mnie nie zamieszka, gdybym miala mieszkanie blisko jego domu to tak, wtedy by sie wprowadzil do mnie ale sam na nie zbierac nie chce, mowi ze mamy gdzie mieszkac czyli z jego tesciami. a moj dom to nie wiem komu bedzie przepisany, poniewaz mam jeszcze siostre, ale napewno bysmy mogli mieszkac az sie czegos dorobimy ale on o tym slyszec nie chce

Gość asicka123
wyglada na to ze jest zwiazany ze swoja mama do tego stopnia, ze kazdy wasz problem bedzie roztrzasany nie tylko w waszym 2-osobowym gronie, ale w szerszym. ja bym nigdy sie na to nie zgodzila. lepszy maly kawalek wynajetego mieszkania, nawet drogi. wiem co mowie!

Gość analnyy
powinien sie leczyć na oddziale zamkniętym to skurwysyn wypierdolić go z forum!!!

Gość nigdy nie idz do niegooooooooo
NIGDYY NIGDYY nigdy przenigdy. nie sluchaj tych co dobrze trafili. to tak jak z dziewcyzna do wynajecia - zdarza sie ze sie w niej klient zakocha i ja z tego wyciagnie, ale RZAAAAAADKO. Jesli masz watpliwosci - znajdz topik o tesciowych Jedna Twoja decyzja, a zycie stanie sie meczace dla Ciebie na nastepne 20, 30 lat

po przejrzeniu innych topikow na temat mieszkania z tesciami i wogole relacje z tesciami estem przerazona, nie wyobrazam sobie zeby moje zycie mialo tak wygladac. wszytsko na to wskazuje bo moj N. to mamisynek, a jak sie ostatnio okazalo wszystko o czym ja znim rozmawiam takze rozmawia o tym z matka, ja do niej nic nie mam dobrze sie z nia dogaduje. ale co bedzie po slubie? ja mama wazniejsza odemnie:(

\"co zrobic...........1111111 mi ze bedziemy mieszkac z jego rodzicami(maja duzy dom) , bo on płacić za wynajem nie bedzie, chyba ze ja wybuduje dom, albo kupie to on wtedy na to pujdzie, a ja nie chce z tesciami\" ..................................................................... coz najlepiej wybuduj ten dom,albo kup to mieszkanie.. i wtedy problem z glowy:P hahah moja droga jesli twoj narzeczony mowi w ten sposob,to naprawde zastanow sie czy chcesz miec go za meza:):)