Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znalazłam na stronce

badania wykazały że kobiety z dużym biustem są rzadziej zdradzane

Polecane posty

coś w tym musi być

w stanach były robione w latach 1996 - 2006, podali że na próbie 3400 małżeństw. Żony z małym biustem były zdradzane w 38%, żony z dużym w 18%. Kryterium było mały do B, duży od C

Gość hahahhaa
dobre dobre:D Jakos moje CYCATE kolezanki sa caly czas zostawiane przez facetow i WYSMIEWANE:D Bueheh. Sama mam 70E ;) (silikon) ale nie wierze w takie bzdury

No tak :O amerykanskie badania. sa tak samo wiarygodne jak moje zapewnienia, ze tak naprawde jestem sfrustrowanym księdzem.

Gość coś w tym może być
bo moje trzy koleżanki się rozeszły przez zdradę i wszystkie maja małe biusty

Gość cycataa..za..cycata
Ja mam 60E i chce mieć 60C.. a różnica wielkaa

Gość mały cycek superstar
to naprawdę straszne, idę skoczyć 🖐️

najsmieszniejsze jest to gdy kobiety z mniejszymi piersiami wysmiewaja te z wiekszym biustem.. mowia ze beda zwisac.. jak zaczna zwisac to zawsze mozna operacyjnie podniesc , ale tych naturalnych za mlodu duzych cycuszkow nic nie zastapi nenenene:):):):) heheh

Gość asza sasza
deski sie teraz goronczkują :-D

Gość jakim ...
hmm a jaka pewność, że każdy mąż odpowiadał szczerze na pytanie?

Gość jakim ...
asza sasza - jak Ty przy słowniku ortograficznym? :O

Gość jakim ...
victoriav victoriav@tlen.pl - mniejszy biust zdecydowanie odmładza .. Koleżanka z wielkim, nie może bluzek dopasować, a w płaszczu wygląda jak stara baba ... :D Duże idealne to tylko sztuczne ...

Gość alabasterrrr
heh no ciekawe z kim mezczyzni zdradzaja swoje zony z malym biustem. zakladam ze z paniami obficie obdarzonymi. czyli mozna zaryzykowac teze ze cycaste są dupodajkami

Gość taki tam jeden....
kobiety z duzym biustem wygladaja ladnie tylko nago. w ubraniu jak grube lochy

jakim.. hahahaha postarza? hahahahaha ale dalas do pieca dziewucho to tak jakby powiedziec ze te z malymi cyckami przypominaja dziewczynki z podstawowek!!!!!! nie martw sie moze w nastepnym wcieleniu Bozia Cie hojniej obdarzy, pamietaj jednak , zeby tym razem nie staxc w kolejce po wielkie stopy

Gość znak zodiaku
dupodajkami, które rozpieprzają małżeństwa. wolę być zostawionym małym cycem niż suką z wielkimi balonami 😴 a tak poważnie, mam małe cycki od urodzenia, jakoś żaden facet mnie jeszcze nie zostawił.

Słuchajcie kobietki. Rozstrzygniemy spór łatwo. Wybierzcie najładniejszą z pośród Was z małym biustem i jedną najładniejszą z dużym biustem. Przetestuję obie i powiem która lepsza :classic_cool:

Gość z mojego doświadczenia
zgadzam się, mam żonę, 12 lat małżeństwa, małe B, od 2 lat spotykam się z super kobietą z pięknymi dużymi piersiami, sorry, takie życie

Gość cycataa..za..cycata
jak kobieta ma za duże cycki to są z tym niezłe problemy.. j.w np. problem z dopasowaniem bluzki.. i faktycznie taka osoba wygląda na grubszą, a brzuch ma płaski. Osoby z małymi piersiami mają o wiele łatwiej.. kupują co chcą i bez problemu to na nich lezy.. ale to też nie jest takie fajne..ale za to wyglądają na chudsze i zgrabniejsze. Najlepiej mieć średni biust i wtedy jest OK.. szkoda, że mi aż tak urosły :(

Gość wefqwfrwer
ooo wlasnie a byly tez przeprowadzane w USA badania ze facet ponizej 174 wzrostu jest marnym kochankiem :O

Gość wefqwfrwer
"w stanach były robione w latach 1996 - 2006, podali że na próbie 3400 małżeństw. Żony z małym biustem były zdradzane w 38%, żony z dużym w 18%. Kryterium było mały do B, duży od C" no ale to przeciez normalne :D:D tam trudno znalesc chuda babke z malym cycem bo tam same wieloryby chodzą :D no ale nie dziwię sie, ta ich zywnosc :D:D

Gość jakim ...
victoriav victoriav@tlen.pl - Ty sobie mów co chcesz .. Nie mam dużego biustu, bo jestem szczupła .. ciekawe dlaczego faceci tak za mną się wściekają? Nie znasz mnie .. więc możesz twierdzić, że wszystko co najważniejsze masz w biuście ... :O Ja mam idealną sylwetkę, egzotyczną urodę i w tym moja siła. A biust mimo iż mały, to i tak faceci jak urzeczeni wpatrują się w dekolt . Wierzyć nie musisz .. Co do nastolatek, to wybacz, ale większość facetów woli nastolatki, niż stare baby .. :D Mimo, że to stare baby mają wielki biust ...

z mojego doświadczenia zgadzam się, mam żonę, 12 lat małżeństwa, małe B, od 2 lat spotykam się z super kobietą z pięknymi dużymi piersiami, sorry, takie życie Jakbyś miał 8 lat żonę z duzymi cyckami, to by ci sie podobała kochanka z małymi zgrabnymi i szpiczastymi. To po prostu odmiana po latach ogladania tego samego. Tak wiec twoja opinia jest niewiarygodna.

Gość jacob24_poznan
cycata za cycata.. zaloze sie ze jestes kobieta z malymi cyckami i zarzekajac sie ze jestes tą z obfitym biustem i tego strasznie zalujesz, chcesz tylko podbudowac swoje ego moja M. ma cycki w rozmiarze DD i wygladaja mega.. kurwa no co tu duzo mowic.. koledzy mi zazdroszcza, a ja mam co wymietolic w poscieli.. kiedy ja zobacze jak wychodzi z lazienki, w samym reczniku to staje mi jak na swist.. jej sterczace cycki i stutki to widok godny króla, ze tez mi sie trafila taka sexowna kobita ahhh 🖐️

jakim ... victoriav victoriav@tlen.pl - Ty sobie mów co chcesz .. Nie mam dużego biustu, bo jestem szczupła .. ciekawe dlaczego faceci tak za mną się wściekają? Nie znasz mnie .. więc możesz twierdzić, że wszystko co najważniejsze masz w biuście ... Ja mam idealną sylwetkę, egzotyczną urodę i w tym moja siła. A biust mimo iż mały, to i tak faceci jak urzeczeni wpatrują się w dekolt . Wierzyć nie musisz .. Co do nastolatek, to wybacz, ale większość facetów woli nastolatki, niż stare baby .. Mimo, że to stare baby mają wielki biust ... Ale jej dowaliłaś :classic_cool:

jakim... a czy ja powiedzialam cos ze uwazam ze w moich cyckach sila? wcale tak nie uwazam, rowniez jestem atrakcyjna, i to nie przez same cycki cos o nastolatkach pisalam? Ty napisalas ze te z duzym biustem wygladaja na stare baby:| co mnie kompletnie rozsmieszylo i napisalam ze tot ak jakby te z malym biustem okreslac jakos dziewczynki z podstawowek, co prawda oczywiscie nie jest przestan juz sie dasac i jezeli az tak Ci to przeszkadza w zyciu to zrob cos z tym:|