Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znalazłam na stronce

badania wykazały że kobiety z dużym biustem są rzadziej zdradzane

Polecane posty

Gość cycataa..za..cycata
między naszymi biustami jest 10cm różnicy.. moje 25.. twoje około 35.. a z ciuchami naprawdę starałam się nie zwracac na to zbyt dużej uwagi.. ale tak się nie da.. najlepiej czuje się w bluzach, a tak sie składa, że mam mase obcisłych bluzeczek.. które przez coraz większą obsesje biustem zaczynam wstydzic sie ubierać.. długo z takim biustem nie wytrzymam

Gość pinaacolada
moze za to cycake ogolnie jest szczuplejsza, a to plus wielki biust to masakra z doborem ubran...

Gość 70H
ja ogólnie nie lubię obcisłych bluzek...ale nie ze względu na biust ;)....ale bluzki z dekoltem lubię i chętnie noszę ;):)...choć jeszcze kilka lat temu było to dla mnie nie do pomyslenia :D...a o co ci chodzi z tym ze ty masz 25 a ja 35 bo nie kapuje ;)

Gość Matko jakie bzdury
Cycata ale ty wymyslasz sobie sztuczne problemy. Ja mam rozmiar 60g brytyjskie=60J polskie i wcale nie mam wielkiego biustu. Nie ma co sie operowac- jestem przeciwniczka zarowno powiekszania jak i pomniejszania( no chyba ze ze wzgledow zdrowotnych) biustu. Tak poza tym to durni ci naukowcy- nie sadze zeby rozmiar biustu mial jakiekolwiek znaczenie.

Gość 70H
ja mam różnicę 21cm

Gość cycataa..za..cycata
no ja obliczyłam na podstawie 70H.. czyli 70 pod i 105 w..i wychodzi 35.. ale faktycznie powinno obliczać się ze swoich normalnych rozmiarów. i chciałam dodać, że właśnie zmierzyłam sobie jakie mam rozmiary i .. nie wiem, czy one mi urosły, czy jak.. ale wyszło, że powinnam mieć brytyjskie 60F.. :( eeh.. umre

Gość 70H
pod biustem mam 77cm...a w biuście 98cm...stanik zawsze kupujesz z mniejszym obwodem niż masz obwód pod biustem...a ty jakie masz wymiary?

Gość 70H
co ciekawe?

dlaczego nie można powiedzieć, że wszystkie piersi są ładne:P tylko wpędzać raz jednych raz drugich w kompleksy...to niezdrowe :P niezaprzeczalnie piersi są atutem kobiety, jedne je mają a drugie nie...ale to nie zmienia faktu, że każda kobieta (jak i mężczyzna ale to nie ten topik ;D ) zasługuje na miłość i akceptacje (wtedy żyje się lepiej) osobiście uważam, że ładne krągłe piersi gdzieś tak C są bardzo estetyczne i na miejscu ; ) niestety takich nie mam ale mówi się trudno i żyje się dalej ..a amerykańskimi badaniami nie warto się sugerować... tyle tam prawdy...

Gość jacy wy jesteście durni
nie było żadnych takich "badań" koleś to wymyslił w swym oblesnym mózgu i z nudów zrobił prowokacje a idiotki się wpisują :D

Gość biuściasta żonka
U mnie to się sprawdza, jesteśmy 12 lat po ślubie a mój mąż nadal oczu od moich cycuszków (D) nie może oderwać i o innej lasce nawet nie pomyśli :)

Gość zawsze się oglądam za
biuściastymi laskami

Gość gwena
Piersi nie mają tylko kobiety po mastektomii.... nawet najmniejszy biust - jest biustem :) dziewczyny - nie skaczcie sobie do oczu o cycki ;)

Gość gwena
w szkole mówili na mnie larwa :(

Gość podszywacz gweny
Ale na mnie mówili mówili mały fiutek, ciekawe dlaczego mój 1,5 cm penis był uznany za przedłużenie kości ogonowej... To to prawdziwa maczuga Heraklesa.

Czytałam również o amerykańskich badanich, które mówią, że mężczyźni prości, mało inteligentni, tzw.półmózki lubią wielkie cycki.Natomiast Ci na poziomie, wykształceni gustują w średnich bądź małych... Jeżeli brać by na serio wszystkie te badania to moznabyloby zgłupieć.Wszystko zalęzy od danej osoby.Zgadzam sie w pewnym sensie z Bimbałkiem:przez 8 lat jestem z kobieta o malym biuscie potem chce tę z wielkim i odwrotnie

Gość rege
Te badania jakieś trefne muszą byc... Spore piersi ok, ale wielkie nie wierzę są takie pociągające. Mogą świadczyć o zaburzeniach, tzw. zespole nadkobiety (supersamicy)-3 chromosomy X zamiast dwóch. Z wyglądu są to kobiety, "często o bardzo silnie wyrażanych cechach kobiecych (tzw. "sex-bomby”), natomiast natomiast obniżonej płodności i niskim wskaźniku inteligencji. Częstość tego zespołu jest dość duża (ok.0,1% populacji kobiet)". Mysle że chyba średnie panowie najczęsciej wolą.