Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znalazłam na stronce

badania wykazały że kobiety z dużym biustem są rzadziej zdradzane

Polecane posty

bimbalek a Ty od poczatku widac ze jestes za malymi cycami, wiec opanuj szok, i przestan pisac raz z pomaranczowego raz z czarnego:)

Gość jakim ...
Bimbałek* (bimbunio@o2.pl) - a co nie mam racji? Wolisz babuszkę (3/4 starych bab ma cyce jak wiadra), czy wolisz nastolatkę (większość ma przecież małe). Pomijam fakt, że szczupłym, wysokim dziewczynom raczej nie pasują nagle takie wiadra .. To wygląda nienaturalnie .. Jak się jest wielorybem, to co innego .. Bo inaczej załamka .. :D

Gość cycataa..za..cycata
jacob24_poznan pisałam wyżej jaki mam rozmiar 60E.. i nie żartuje.. odkładam na operacje tylko dlatego, że m.in przez to nie moge kupić sobie podobających mi się bluzek.. bo jak jest coś fajnego to koszmarnie wygląda na moich dużych piersiach. Wiem, że powinnam się cieszyć, że nie jestem płaska.. bo taka nawet bym nie chciała być. Ale jakbym miała takie 60C to byłabym szczęśliwa.. Bo takie piersi ani nie sa tak duże jak teraz.. ani za małe.. tylko idealne

Gość cycataa..za..cycata
I może narzekam tak na ich wielkość właśnie dlatego, że tak duże mi nie pasują.. mam 163cm wzrostu.. 47kg, jestem szupła. a tu takie balony.. :O

Gość do JAKIM
wpolczuje twojego podejscia,nigdy nie wygrasz jadac po kobietach z wiekszym biustem, wiec przestan je obrazac bo nie masz powodu ty ze swoimi na pewno wygladasz jak 8 letnia dziewczynka tego co woli wiekszosc facetow nie zmienisz

Gość jakim ...
victoriav - hmm tak czy inaczej .. Stare baby mają wielkie biusty... A nastolatki nie mają ... Naprawdę uważasz, że faceci ślinią się na widok tych starych? Moje obserwacje są zupełnie odmienne .. :D

Gość jacob24_poznan
dobra wali mnie to , ja ide wytarmosic mojej M sliczne cucuszki

Gość sekscytacja
badania amerykanów są równie wiarygodne jak istnienie zielonych ludków w kosmicznych talerzach. gówno mnie obchodzą ich badania, mentalność amerykańska to nie mentalność polska, tutaj facet nie myśli penisem i nie przykłada największej wagi do cycków swojej kobiety 😴

victoriav victoriav@tlen.pl bimbalek a Ty od poczatku widac ze jestes za malymi cycami, wiec opanuj szok, i przestan pisac raz z pomaranczowego raz z czarnego Ja pisze tylko z tego nicka, to mój projekt do takich tematów. Gardzę pomarańczami :O Najbardziej lubię biust 3, czyli C. aco do tego jakie wole cycki powyzej napisałem - Wybieżcie jedna z małymio cyckami i jedna z duzymi, tylko najładniejsze. Przetestuję je i wam powiem która jest lepsza.

Gość Ja bardzo przepraszam ale
60E to wcale nie jest gigantyczny biust :O To całkiem przyjemny biuścik :)

Gość jakim ...
do JAKIM - nie wyglądam, jak 8 letnia dziewczynka (jak Ci wyszło, że jak się kończy 8 lat, to zaczyna się epoka wielkich cyców?) Wyglądam jak 20-letnia dziewczyna. Mam idealne ciało - proporcjonalne i wysportowane. Co do facetów, to im to powiedz, że mam małe i nie powinni za mną szaleć... Może trzeba ich doinformować? :D

Gość cycataa..za..cycata
taa.. fajnie, że tak piszesz.. ale wszyscy tutaj tak robią.. na zywo to wygląda o wiele gorzej.. bo jak pisałam do mojej sylwetki nie pasują mi takie piersi.. a to jest ważna rzecz, żeby wszystko było proporcjolalne.. a zresztą źle się czuje jak chodze, a one mi podskakują.. wiem, że to głupie, ale nie podobają mi się duże.. a jak widze dziewczyny z małymi piersiami to tak im zazdroszcze, że sobie nawet nie wyobrażasz. *Bimbałek* dla mnie też C jest idealne.. moje marzenie

Gość jakim ...
Prawda jest taka, że idealny biust jest gdzieś pośrodku (jeśli nie jest się modelką). Także optuje za C.

Gość ważne to jest mieć przyjemny
ryj i cycki ładne, a czy małe czy duże to kwestia drugorzędna. Po co komu czarownica z wymionami (jest co pomiętosić, ale nie ma na co popatrzeć) albo szpetna decha, gdzie nawet buźki nie ma w zastępstwie za cycki. Zresztą są ładne małe i duże i są brzydkie zwiski nawet w mini rozmiarze. Cycek ma być po prostu dobrze wglądający. Ileż to można zobaczyć pięknych dekoltów, ale po ściągnięciu stanika jedyna piękna rzecz to albo pępek pomiędzy nimi, albo skóra, która jest tam zamiast piersi. Amen.

Gość jakim ...
cycataa..za..cycata - biegać pewnie w ogóle nie możesz?

Gość delikatnie sie nie zgodze
pewien facet zdradzal swoja pewna bardzo biusciasta kobiete ze mna - miska B

Także nie chwalcie się cyckiem w staniku, pokażcie go bez plus całą oprawę cycka, czyli resztę kobiety i wtedy pogadamy.

Gość jakim ...
ważne to jest mieć przyjemny - tak w tym jest sedno! Biust to naprawdę sprawa dalsza w ocenie urody.

Gość Ja bardzo przepraszam ale
Pożyczyłam sobie zdjęcie z lobby_biuściastych (za co właścicielkę przepraszam), ale na zdjęciach jest właśnie biust 60E w dobrze i źle dopasowanym staniku http://img159.imageshack.us/img159/8637/cvdggl6.jpg . Czy ktokolwiek nazwie te piersi wielkimi bimbałami? :)

Miło, że się zgadzamy :classic_cool:

Gość jakim ...
delikatnie sie nie zgodze - heh mam to samo. Mężowie koleżanek ugadniają się za mną. Mimo, że przy nich mój biust jest mały .. I to naprawdę nie jest przyjemne, bo oni nic a nic nie odpuszczają. (liczba mnoga nie jest tu przypadkowa). :P

Gość cycataa..za..cycata
zdjęcie się nie włącza ;) wiesz.. best_bra pokazywała mi dziewczyne z 60E.. a była płaska jak decha.. dosłownie.. a ja widze, że mi bardzo odstają, a mam dobrze dopasowany stanik.. musze mieć z 7tyś na operacje 😭 jakim ... mogę biegać i biegam dużo.. bo lubię.. ale nie cierpie jak mi podskakują.. to takie denerwujące

Gość cycataa..za..cycata
i może te 60E wygląda na małe.. ale nie u mnie! jak ja mam wytłumaczyć, że one do mnie nie pasują? Poprostu jestem za mała i za chuda do nich i tyle

Gość cycataa..za..cycata
i jeszcze jedna sprawa przez którą chce operacji. Plaża i strój kąpielowy.. ja się tego tak wstydze, że w zeszłe wakacje chodziłam cały czas w bluzce na ramiączkach i pod nim górna część stroju.. :( nie mogłam sie przełamać i je odkryć..

Gość jakim ...
cycataa..za..cycata - nie boisz się, że to zniszczy biust? Wiem, że bieganie źle wpływa ogólnie na biust.. A na duży, to już w ogóle ..

Gość cycataa..za..cycata
jakim ... może w ogóle przestane ćwiczyć i się roztyje.. no może wtedy będą pasowały mi te balony do sylwetki.. no ale niestety.. wtedy piersi tez się powiększą i będzie jeszcze gorzej cały czas wyobrażam sobie, że mój biust jest mały.. ale co z tego, że jak tylko przymierzam w sklepie bluzki to od razu zaczynam o tym mysleć.. jak się myje.. a nawet jak spie.. Jak piersi są duże.. ale silikonowe to one i tak sa sztywne to nie ma z tym duzych problemów.. ale jak są duże i naturalne to jakas masakra jest :(

Gość 70H
cytata za cytata---> trochę przesadzasz...60E to wcale nie wielki biust...ja mam 70H i tez wcale nie mam ogromnych...owszem są duże ale nie ogromne...a co do ciuchów to też trochę przesadzasz....