Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pszemek1987

o co jej chodzi?

Polecane posty

Gość pszemek1987

mam znajoma w szkole. b.ladna dziewczyna.ja tez raczej z tych przystojniejszych i tak czasem z nia probuje pogadac, ale ona wydaje sie byc taka troche zakrecona, ma powazna mine. wydaje sie byc raczej niesmiala. no wiec jak z nia probuje pogadac, to raczej nie jest zbyt rozmowna. ale bywaja sytulacje, kiedy widze,ze sie na mnie gapi z daleka, pierwsza powie czesc, cos zagada, ale nie ciagnie tematu tylko ucieka do jakiejs swojej kolezanki myslicie, ze sie jej podobam? trudno mi ja blizej poznac, kiedy trudno sie z nia dogadac.

Gość pszemek1987
a no i ona nie ma chlopaka (nigdy nie miala! co jest dziwne bo jest po prostu piekna)

po prostu jest niesmiała ;] wytrzaśnij skądś jej nr. gg albo tel. na gg na pewno bedzie bardziej otwarta niż w realu. jak sie zz Tobą juz oswoi na gg to będzie jej łatwiej z toba gadać w realu ;]

Gość Baśka _ Katowice
opisz jak wygląda

Gość pszemek1987
wyglada jak hmmm taka latynoska, taki typ urody;). ma piekne brazowe i duze oczy. :)))

Gość Baśka _ Katowice
ale 1987 rocznik to chyba nie w szkole ją spotkales? moze na studiach? masz 22 lata wysoka czy niska, szczupla?

Gość pszemek1987
tak na studiach nizsza ode mnie, ale nie kurduplowata. szczupla, ale nie patyczak. taka w sam raz

Gość pszemek1987
ktos jeszcze cos doda? :)

pewnie jest nieśmiała jeśli Ci się podoba i odczytujesz z jej zachowania, że Ty jej też, to zaproś ją gdzieś, poprostu trudno tak na korytarzu rozmawiać, może leci na zajęcia albo ma coś do załatwienia na przerwie... następnym razem kiedy uda Ci się ją zaczepić, zaproponuj jej spotkanie poza uczelnią

Gość pszemek1987
no wlasnie trudno wywnioskowac. trudno z nia pogadac, ale czasem, tak jak juz wspominalem, patzry sie na mnie. cos tam powie, ale zaraz ucieknie... nie moge jej zaprosic przynajmniej teraz, bo ona ma takie zachowanie, ze nie chce ja jeszcze bardziej wystraszyc. musial bym ja troche blizej poznac, ale no, co by tu duzo nie mowic, jest dosc trudne ;/ w zwiazku z jej osobowoscia. sam juz nie wiem

Gość pszemek1987
a ja uwazam: dzięki:)

Gość pszemek1987
nie twierdze ze jest dziwna. bo wiem,ze jest ulozona i madra dziewczyna, przy okazji bardzo ladna.