Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to takie dziwne jest

CZY SĄ TU KOBIETKI MAJĄCE STARSZEGO MĘŻCZYZNE O 10 LAT

Polecane posty

trzeba sięgać myślą nieba jak tak dalej pójdzie, ze nikt inny nie bedzie się nami wdawal w rozmowę to możemy zawsze się przenieść w "spokojniejsze miejsce" :)

Gość trzeba sięgać myślą nieba
Kochana ja narazie muszę uciekać.Zrobić kolację itd;) Ale napewno tu jeszcze wrócę!Jak już nie dzisiaj,to napewno jutro! Mam nadzieję,że będziesz 13teczko!;) Buziaczki!!!

jasnę, zajrze tutaj, a jesli nie a chciałabyś pogadać o factach to napsz na maila :P ucałuj swojego męzczyznę i dobrze nakarm :P Buźki

Gość Kawowa_L
A ja też mam męża 14 lat starszego :) Znamy się w sumie jakieś 10, jesteśmy razem od prawie 3 lat, drugi miesiąc jesteśmy małżeństwem... jest CUDOWNIE !! Jestem niesamowicie szczęśliwa.. czasem śmieję się do siebie że "jakbym wiedziała zdecydowałabym się wcześniej" ale wiem że to poprzednie lata i doświadczenia ...są dziś efektem naszego szczęścia :D

Gość silencia
A ja sie początkowo wstydziłam tych 10 lat róznicy, bo ja przy nim młoda laska jestem a on mimo,ze zgrabny i przystojny, to jednak siwy jak papa smurf, z siwą brodą i włosy juz nie te :) Załuję,ze nie jest młodszy chociaz o 5 lat. Mimo wszystko widac te róznice lat w wyglądzie. I jeszcze mam w pamieci słowa mojej ex tesciowej, ktora tez była 10 lat młodsza od tescia:" nic sobie z Bronkiem nie uzyłam" hahaha. Weżcie te słowa pod uwagę!:D

Gość Kawowa_L
silencia... Chyba zależy czego się chce używać ;) Życie polega na wyborach. Wiek nie ma nic do tego. Byłam z młodszym imprezowiczem i owszem użyłam...imprez, koleżanek oczywiście nie moich, pijaństwa, kłótni i ciągłych żali.. Teraz mam moją Połówkę, Moją Bratnią Duszę która spełnia moje niewypowiedziane marzenia :D ..i nie ważne czy miałby 5 lat mniej czy więcej..

Gość takie związki są świetne
naprawde

Gość Iv35
Miałam i młodszych i starszych facetów, i zdecydowanie wolę starszych, teraz mam faceta starszego o 9 lat i jest super, on dokładnie wie czego potrzebuje kobieta, a te młode szczyle to tylko o sexie i luźnym związku mamroczą

Gość ja mam starszego o 14 lat
i w życiu nie zamieniłabym Go na innego! Kocham Go nad życie! I tak właśnie,On wie czego ja potrzebuję! Mój Najukochańszy mężczyzna na świecie;*

Gość jest tu ktoś
?

Gość jestem jestem.........
mam o 11 lat starszego. może ktoś chce pogadać :classic_cool:

Mój mąż jest starszy od mnie o 10 lat,jesteśmy razem od 14 lat ,od 9 jesteśmy małżeństwem.ja nie mam pojęcia jak to jest być z rowieśnikiem,bo z meża poznałam jak miałam 16 lat i od tej pory jesteśmy razem.jestcudownie! pozdrawiam wszystkich szczęśliwie zakochanych

Gość emillyxxx
Trudno mi o tym pisac, bo pewnie wezmiecie mnie za nic nie wiedzaca o zyciu gowniare, ale... mam 18 lat, on 34. Kocham go. Chociaz... sama czasami sie zastanawiam, czy to moze byc milosc? Nie wiem, ale to uczucie we mnie... nie potrafie sobie z nim poradzic. Wiem, ze tez nie jestem mu obojetna, ale sie boi. Uwaza, ze jestem dla niego za mloda... Boi sie wlasnych uczuc.

Gość moj...los
ty rzeczywiscie jestes jeszcze za mloda zeby stwierdzic ze to wlasnie ON. po prostu nie masz skali porownawczej. o ciebie moze to byc tylko fascynacja, zauroczenie. a facet dobrze sobie zdaje z tego sprawe. moj maz jest w moim wiaku ale kochas o 10 lat starszy. poznalam go jeszcze przed mezem tylko ze byl juz zonaty. nie chcialam rozbijac jego malzenstwa. i tak w czasie naszych zwiazkow malzenskich spotykalismy sie z rozna czestotliwoscia a teraz juz prawie co tydzien. tesknimy za soba. mamy wiecej wspolnych tematow niz ze swoimi wspolmalzonkami. sex tez jest bardziej udany.

JA mam 20 lat moj chlopak 28 i jesteśmy ze soba od 5 lat i jest wszystko ok

Gość gość
lleHIr1whMCErb1jdbNSKTc4