Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to takie dziwne jest

CZY SĄ TU KOBIETKI MAJĄCE STARSZEGO MĘŻCZYZNE O 10 LAT

Polecane posty

Gość czy to takie dziwne jest

i wyżej??? Ja Wam się żyję kochane? Ile jesteście razem? Wiem,że to pewnie milionowy taki temat...Ale chciałam zapytać po prostu:) Pozdrówki!

Gość u mnie jest 14 lat różnicy
dużo co???? No ale co zrobić,gdy człowiek się zakocha!!! Cudowny związek :*

Gość nie_pokorna
Miałam, starszego o 11 lat. Pierdyknęło wszystko z hukiem. Pogoniłam go. Teraz mam rówieśnika i zdecydowanie więcej nas łączy.

a mój mąz jest odemnie starszy 13 lat, nie odczuwamy tego wogóle, ja miałam ekspresowy kurs dojrzewania z innych powodów, ale to nie najważniejsze, najważniejsze że sie kochamy jesteśmy razem ponad 4 lata a małżeństwem jesteśmy pół roku

Gość silencia
Moj ex mąz ma partnerke o 14 lat młodszą. Bylismy małżenstwem niemal równolatków. Teraz mam faceta 10 lat starszego i jest lepiej niz z ex przez wiele lat. On 55 a ja 45 lat. A w łozku odjazdowy:)

Gość do silenci
Mój były mąż też ma pannę o 14 lat od niego młodszą! Ja jestem młodsza od niego o rok. Czyli ode mnie młodsza jest o 13 lat! Paranoja prawda?

Gość u mnie jesttttttttt
29 lat roznicy i jest ok :classic_cool:

Gość o kurkaaaaa
29 lat???? to sporo kurde

Gość klamereczka
10 lat jest ok, o ile kobieta ma przynajmniej 25 lat. 20 lat to juz szukanie sobie tatuska:O

Gość klamereczka
*20 lat roznicy

13 lat jest u mnie jak pisałam i zawsze sie o to bałam ale nie potrzebnie, w pewnym wieku różnice zanikają, ale 29 to bardzo dużo! ale miłość nie wybiera

Gość trzeba sięgać myślą nieba
klamereczka,ale ja sie nie zgodze.Mam 20 lat i sporo starszego mężczyznę.Nie szukam żadnego tatuśka w ten sposób.Razem jesteśmy dwa lata i nie wyobrażam sobie życia bez Niego:) Na miłość nic się nie poradzi!Oboje jesteśmy ludźmi,a jeśli komuś się nie podoba Nasz związek(na szczęście tak nie jest) to mnie to nie interesuje:) Życzę wszystkim Szczęścia!

Gość u mnie jesttttttttt
tak 29 lat i jestesmy razem 6 lat mamy 2 letniego synka i jest jak najbardziej ok pod kazdym wzgledem .jest milosc zroumienie i super seks ....wiem wiem zaraz mnie zapytacie co bedzie za 10 lat? otoz na razie o tym nie mysle potem bede sie martwic Pozdrawiam. ja 26 on 55

Ja mam 20,a Mój Ukochany 33.

wszystko zależy od ludzi uczyc zrozumienia, ciężko stwerdzić co bedzie kedyś. U mnie wydaje się ze nie jest to takie straszne, ale kochamy sie on jest dla mnie miłościa życia ja dla niego też bez siebie nasze życie nie miałoby sensu. Jak człowiek jest spelniony w miłości to jest szczęśliwy!!!

u mnie jesttttttttttt to cudownie,że jesteście tak dobraną parą!Ja nigdy nie widziałam problemu w różnicy wieku.Jak się kocha to wiek naprawdę nie ma znaczenia!Każdy człowiek jest inny i potrzebuję czegoś innego.Jeden woli starsze,drugi młodsze. Jedna woli starszych,druga młodszych!Takie jest życie.Każdy potrzebuję bliskości kogoś innego:) A np,moja ciocia była młodsza od swojego męża o 27 lat! Małżeństwo tak udane,że brak mi słów!Piękne...

A powiedzcie mi czy odczuwacie taką różnicę wieku?Bo ja nigdy nie odczułam!Tyle lat różnicy,bo 14... a ja tak jakbym zapomniała o tych latach między Nami!:) I to jest piękne!Dla mnie nie ma tej różnicy,jesteśmy po prostu MY!

trzeba sięgać myślą nieba 13 czy 14?> bo pisałas ze Ty 20 On 33?? Ja nigdy ale to nigdy tego nie odczułam, bałam się tego ale niepotrzebnie! Wiadomo, że czasami ktoś ma inny pogląd, doświadczenie z życia, ale trzeba o tym rozmawiać:)

Prawie 14!:) Asiulek no proszę! Ale Ty jesteś ode mnie starsza;) Tutaj mnie mogą mieć za jakąś gówniarę,która znalazła sobie właśnie "tatuśka" itd:( Echhh....

Gość karolina35
Ja 35 on 49 jesteśmy razem 10 lat. Ale jest tak niedojrzałym dzieciakiem,że chyba go wyślę żeby sobie jeszcze o 10 lat młodszą znalazł. Znam dwa małżeństwa (w rodzinie) gdzie chłopaki o 12 lat starsi ale dla mnie to nie ma tematu. Moi dziadkowie mają różnice 7 lat ale to babcia starsza i to jest temat i to też jak na tamte czasy (dziadek 80, babcia 87) bo teraz to też nic nadzwyczajnego :)

trzeba sięgać myślą nieba nie przejmuj sie tym, co luzie mówą- Wy jesteście najważniejsi :) Sa tacy ludzie między którymi jest 40 lat .... więc nie martw się :)

widze ze przewaza "14" w roznicy wieku :P ja mam pewne szczęście ... szczęśliwa 13 :D

asiulek na Szczęście nie ma takich ludzi!A zresztą gdyby byli to bym się nawet nie przejmowała!Kocham Mojego Mężczyzne tak baaaaaardzo!Czasami się zastanawiam jak On w ogóle na mnie spojrzał?Przecież jest tyle pięknych kobiet...Chyba że się nie doceniam...Bo zawsze powtarza mi,że jestem najśliczniejsza!Hehe... Ci Nasi faceci!:)

na pewno się źle oceniasz, bo eśli Ci tak mówi to tak jest:) A powiedz mi ile razem jesteście , nieszkacie razem?

Jesteśmy razem 1,5 roku,odkąd się poznaliśmy.Tak,mieszkamy razem.A Wy jesteście małżeństwem tak? Szczęśliwa 13tko?;)

hehe nową ksywkę mi przypisałaś :D my jesteśmy razem prawie 5 lat , mieszamy razem od 3 lat, a małżeństwem jesteśmy pół roczku i .. jestem zajebiście szczęśliwą żoną!!!

Jesteś starsza ode mnie o 2 latka? Tak wnioskuję po Twoim nicku?:) Aaaaa tak tak! Widzisz od dzisiaj masz już nową ksywkę!Mam nadzieję,że Ci się podoba?;) Ale Wam zazdroszczę,że jesteście małżeństwem!Ja też już bym chciała achhhhhhh.....hehe:) Ale wszystko w swoim czasie!A dzidzia?Myślicie o bobasku?:)

jasne że myślimy coraz poważniej, bardzo sie kochamy i pragniemy dzidziusia :) Wszystko w swoim czasie, na codzien oboje pracujemy, na jeszcze studiuje zaocznie, i jakoś sobie wspolnie radzimy:) latek mam 22 zgadłaś :) I mimo, iż może miaąłm jeszcze czas na malzenstwo to bardo tego pragnęliśmy, zresztą juz wystarczajacą ilośc czasu byliśmy para i mieszkaliśmy razem, żeby jak to się mówi " lepiej poznać " :)