Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak się smialysmy

pamietaciete licytacje co to zuzanka wygrywała

Polecane posty

Gość ale wasciwie
dlaczego allegro se czepia--dostanie prowizje i tyle dla nixch niewazna kto kupił

Gość ale wasciwie
faktycznie:O ale wiecie co skapy dwa razy płaci za takie szmatki chcieliby nie wiadomo ile (250 zł za pare ciuszkow!!!) zapłcą prowizj e-nie sprzedadza o taki interes oni są za głipi na machlojki:D

Gość no własnie dziwne
ale zobaczcie zuzanka nie ma komentarza więc chyba odstępują od tranzakcji, tak jakby nigdy nic nie kupiła

Gość ljdsbgf
no bo to ściema jak nic,sprzedawca pewnie sam sobie podbija cene :o

Gość ale wasciwie
ale to przeciez ich drugie konto i tyle

Gość zenuax2

Gość jkutktu
Głupota ludzka nie granic !!! A tak poza tym to jakieś szmaty nie ciuchy :?

Odpisał mi :D :P Myślałam że oleje moje pytanie lub da mi niezłą wiązankę :P

Gość dffdgg
co odpisal?

A zapomniałam dać tutaj jego odp z tego wszystkiego :D PO PIERWSZE NIE ROZUMIEM PYTANIA PO DRUGIE NIE MUSZE SIE TŁUMACZYC A PO TRZECIE TO PROSZE SIE ZAJAC SWOIMI SPRAWAMI PS TE PAKI NIE ZOSTAŁY SPRZEDANE!!! JEZELI CHCE SIE BYĆ WŚCIPSKIM TO PROSZE NAJPIERW WSZYSTKO DOBRZE SPRAWDZIĆ!!!

Gość no własnie własnie
pisałam ze zuzanka nie ma komentarza, nie ma zaliczonej transakcji, więc od niej odstapili.... A facet jest lewy i kombinuje, ale w sumie mnie to wali co on robi do póki mnie to nie dotyczy. Ale fajnie jest pobawic się w detektywa, moznaby tak wiecej transakcji jego przejrzeć, na pewno by coś jeszcze wyszło

\"paki\" nie zostały sprzedane bo zuzanka tylko podbijała cene. dalby sprzedajacy oferte kup teraz albo cene minimalna a nie podbija cuduje a w gruncie rzeczy nie sprzedaje i traci;-)

Gość HEHEHHEHHE
zgłoscie to do allegro z opisem sytuacji i zablokują mu wszystkie nicki :) i przestanie wystawiać i podbijać ceny

Gość lewizna
w sumie to zuzanka powinna te rzeczy kupić bo jakby nie było to sprzedawca nie wycofuje ofert. Wiec sam sobie przeczy pisząc iż nie zostały ciuchy sprzedane. Lewizna na kilometr -zgłoście do allegro.

Gość Kondziu
Dziewczyny, jak któraś ma konto na allegro, to niech wyśle linka do tego tematu administracji allegro i opisze, że ten sprzedawca podbija cenę podstawionym kontem. Przecież logiczne jest, że gdyby "zuzanka" była obcą osobą, która zrobiła "szczeniaka" w chuja i nie zapłaciła za te dziecinne ubrania, to po licytowaniu na kolejnej aukcji u niego "szczeniak" by ją odrzucił jako licytującą i sam zgłosił sprawę do allegro, że jakaś nawiedzona baba bawi się tylko w licytację, podbija cenę i oszukuje! To tak łatwe do pojęcia, szczeniak chce ostro zarobić na fatałaszkach.

smieszy mnie ta cala sytuacja, ale jak mnie "wkurzy" to zgłosze naruszenie regulaminu allegro. wiecie ile razy ja bylam stratna, tzn wystawialm markowe ubrania jak nowe a dostawalam za nie po 20zł z czego placilam prowizje oplate za wystawienie i zarabialam 15zł;-) wiec dlaczego on ma prawo myslec ze jest najmadrzejszy a wszyscy wokol to idioci

Zgłosiłam fakt do allegro. Dałam im dobre dowody.Linki do wygranych aukcji przez tą zuzankę oraz tą w której teraz licytuje.Dałam również korespondencje w której piszę że tamta nie zapłaciła.Kurwa to po cholere jej nie skreśli z licytujących skoro wtedy nie zapłaciła buhhhhhahhhhhhhaaaaaa. Wkurwił mnie jego tupet więc niech ma za swoje :D

Zuzanka i szczeniak to mogą być dwie te same osoby. Tu się udało wykryć, ale ile aukcji jest w ten sposób ustawianych to szkoda gadać ;) Pricpolo, i dobrze zrobiłas!

Jeszcze osioł będzie pisał że nie wie o co chodzi :D Toż on nie wie że biuro CBŚ działa na cafe 24/h :D

Gość niezle niezle dziewczynki
ja pierdziele nieźle- Desperate Housewives wygrały!!!