Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malenia

Umiecie jakoś doradzić, kto tu sie myli?

Polecane posty

Gość Malenia

Pomóżcie...jestem z facetem 5 lat. Kocham go, daję mu wszystko co sądzę, że on pragnie. Uwielbiam z nim być. Aż do czasu. Gdy się posprzeczamy, choćby o głupstwo, lub gdy pragnę, by mnie czasem pocieszył, bądź rozchmurzył, gdy się martwię, on to obraca zawsze w atak na niego. Broni się, przed okazywaniem, że mu zależy. Czasem potrafi nie odzywać się kilka tygodni, ograniczjąc się do dowcipnch uwag, smacznego bądź jak ci minał dzień. Potrafi się zbliżyć tylko, gdy między nami jest dobrze. Czuję się jako kobieta fatalnie. Jakbym musiała prosić o miłość. To katasrofa. Nie myślcie, że jestem bezgrzechu, ale to takie niezrozumiałe. Ogarnia mnie n aprzemian przygnębienie i wściekłość. Próbowałam już naprawdę wielu rzeczy. On często kończy, że musi to jeszcze przemyśleć. Czyli: nie chce mi się. Czy to może ja przesadzam?

...być ze sobą to widzieć świat oczami drugiej osoby. Trzeba dawać co druga osoba naprawdę potrzebuje, a nie to co my chcemy dać. Nie wiadomo w ogóle czy wykonalne.

Gość ktos tu jeszcze nie spi....
wiesz... szczerze ciezki przypadek ten twoj facet :(

Gość nie przesadzasz
facet tak się ustawia, że to zawsze Ty musisz wyciągać rękę. Manipuluje Tobą. Jesteś na przegranej pozycji dopuki ulegasz manipulacji

Gość Malenia
tja...też tak czasem w złości myślę..ale on czasem przyznaje, że ma problem, że nie wie co ma robić...ale to przecież chłopaki w gimnazjum wiedzą, jak chcą dziewczynę poderwać.

Gość Malenia
śmieszne, a zawsze mi się wydawało, że to ja umiem manipulować. A propo dawania, jestem przekonana, że daję doskonale to czego mój facet zawsze potrzebował, i nie był to zawsze seks. Co ja teraz zrobię? Są jakieś terapie dla takich?

...jasne baby to same łatwe przypadki chcialbys :classic_cool: :D:D dupek i manipulator ten facet autorki IMHO

Gość Malenia
Elektrowstrząsy już próbowałam, wykopałam nawet dziurę w ścianie, póżniej zajęłąm się jego osobistymi rzeczami, ale to oczywiście długo długo po wszystkich zajściach...ale czy inny, będzie inny?

nie likwidowac tylko krotko trzymac :P

Gość Malenia
a ja głupia myślałam, że krótko trzymając wywołam u niego chęć wyrwania się,,,a co to znaczy według ciebie krótko trzymać. Bo ja czasami krzyczę.

to byla respons na wrednego :P zacznij od ROZMOWY szczerej powiedz wprost nie podoba mi sie... chcialabym... mysle ze... itd

Gość Malenia
Jak mu mówię coś szczerze, to mnie przeprasza, i mówi że mu przykro. Jestem raczej zadowoloną z życia osobą, cóż, znajdę księcia z bajki...

Może zdradza, bądź nie czuje się z tobą w związku.

Gość Malenia
To skoro się nie czuje, to jakas dupa z niego musi byc, zeby sie meczyc i tak sobie z tym zyc, co?

Gość Malenia
prowokatorze wreny, sam tego nie wymysliles, na tyle cie stac?

wiesz.. ja bym go pogonila ale ja stara (prawie) samotna dupa jestem :O nie wiem :( raz piszesz ze odbiera krytyke jako atak potem ze przeprasza...

Gość Malenia
przeprasza, i mówi, że nie umie inaczej...banał chyba się poddam,

Kto tu się myli? Ty, jeśli myślisz, że on się kiedyś zmieni.

sprubuj porozmawiac z nim moze... nie wiem :O jaki on jest typ macho ?