Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malenia

Umiecie jakoś doradzić, kto tu sie myli?

Polecane posty

Gość Malenia
Podam przykłądową świeża sytuacje: mówie ostatnio, że mnie rani, gdy nie zwraca na mnie uwagi, że chciałabym, żebyśmy wracali czasem do jakiegoś problemu, bo chcialabym je rozwiazac,a on milczy, przeprasza, ale on nie wie co mialby zrobic, i odchodzi

Gość ktos tu jeszcze nie spi....
Kto tu się myli? Ty, jeśli myślisz, że on się kiedyś zmieni. to zalezy .. moze potrzebuje 'dyscypliny' no ale nie wiem :P

Gość Malenia
był czas, że wkurzałam sie w takich chwilach i jechałam sobie n amiasto, na zakupy, solarium, do kolezanki...ale mu to chyba pasowalo, wracalam, a on usmiechniety, co u ciebie kochanie?

Gość Malenia
co znaczy dyscypliny?

Gość Malenia
O, wrócił mój gość!! no ty mi chociaż humor poprawiasz, jak juz nie pomagasz.

co to znaczy dyscypliny... mow mu : ja chce zebys sie zachowywal tak... zebys robil tak.. to zalezy wiesz.. ja uwazam ze twoj facet jest raczej na straty :P chyba sie nie zmieni ale na 100% nie jestenm pewna

Gość Malenia
chyba na straty, bo ja nie potrafię mu mówić co ma robić...chyba bym sie nim wtedy ni emogla zachwycac, to już chyba sobie wolę pieska kupić. trudno, bardzo dziekuje za wszelkie pomocne dlonie... pogodze sie z mysla, ze moj ksiaze okazal sie leniwa dupą,

Gość Malenia
nie strace go...

zycie singielki nie jest zle ;) pozdraiwam :)

Gość Malenia
wredny, wydaje ci sie, ze jestem brzydka lub glupia? powiedz, jak sadzisz, gdzie tkwi problem?

Gość Malenia
Lat masz pewnie z 20-scia pare, boisz sie sprobowac byc pomocny, bo nasluchales sie juz krtytyki?

Gość Malenia
myslalam, ze mnie sprowokjesz i pojde spac zla na ciebie, a nie na kogos innego, a tu nic.

Hm... Kłótnie nie są dobre. Popatrz na świat jego oczami, może czasem zwyczajnie jest zmęczony? Może to nie TEN? Tak się zdarza. Zanim powiesz do widzenia, porozmawiaj. To trudna sztuka, facet się nie otwiera, ale i tak życzę powodzenia. A może zwyczajnie nic nie jest wieczne? W każdym razie dopóki nie będzie to Wasz wspólny problem, a tylko to "on jest dupa" nic dobrego się nie stanie. ...nie wiem kiedy trzeba powiedzieć stop, a kiedy ratować. To się chyba czuje...

Gość Malenia
Widzisz, jakie to late byc milym i przyjemnym do ludzi:) mysle, ze taki juz mozesz zostac. nazwij sie: sprowokowany, przyjemny.

Gość Malenia
a podpisywac mozesz sie tak: prowokowanie moze cie pocieszac jestem kobieta i tez kocham seks kobiety sie zakochuja, mezczyzni udaja ze nie

Gość Malenia
no i po co znow szukac zwady...?ty masz syndrom strachu, ze cie ktos polubi? nie mam faceta, pomagam kolanzance,razem sie glowilysmy co tu zrobic, gdybym go miala, a z nim takie problemy, nie wytrzymalabym ciebie ;>

Gość Melanio to nie tak
mam podobny probkem w zwiazku. wiesz, w czym rzecz? ze my, kobiety, pojmujemy inaczej sprawy, zbyt uczuciowo. moj mi ostatnio powiedzial po klotni: prosze cie, nie rozmawiaj ze mna tak jakbym byl kobieta. mow do mnie jak do faceta :-0

Gość Malenia
gdybys nie chcial, zeby ktos sie toba interesowal, nie siedzialbys z obcymi ludzmi na forum o 3:00 w nocy,

Gość Malenia
tja, faceci chyba ida n alatwizne