Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malenia

Umiecie jakoś doradzić, kto tu sie myli?

Polecane posty

Gość Melanio to nie tak
kochana, taka prawda. my sie przejmujemy, rozwalamy sprawe na kawalki, a oni sa jak konstrukcja kija :-0 trzeba nauczyc sie z nimi gadac, to wszystko!

Gość Malenia
no to jak ty bys postepowala, kochana?

Gość Malenia
chlopaki, tyle szczesci potrafia dac, czemu nie chca

Gość Melanio to nie tak
oni nie znosza, jak czyms sie przejmujemy, bo oni nie widza problemu :-0 oni tego naprawde nie pojmuja. moze i slusznie, ze nie trawia naszych histerii i placzow, to fakt, ale od czasu do czasu mogliby sie tez wysilic i sprobowac chociaz wysluchac /tego tez nie znosza/ dlatego moj jest od przynoszenia keszu, robienia zakupow, dzwigania, placenia rachunkow i wynoszenia smieci. :-D reszta moja

Gość Malenia
o nie, jeses juz druga osoba, ktor tak mowi dzis...chyba sie nie pogodze z tym.

Gość Melanio to nie tak
no i trzeba im dac odczuc, ze to oni trzymaja wszystko w garsci :-p i poudawac czasem glupiutkie, slodkie gesi. uwielbiaja to :-0

Gość Malenia
widzisz wredny, kobiece rady nie sa dobre, ja takich dalej nie przekaze... ja tam wierze w milosc...

Gość Malenia
facet w domu nie robi nic, procz tego na co ma ochote...ale fakt pracuje, i zarabia.

Gość Malenia
kobiety, czy na serio tak chcecie zyc, facet maszyna od kasy i drewna? a jak czasem potrzeba czegos wiecej to co? kolega?

Gość Melanio to nie tak
prwokatorze, ale wy naprawde tacy jestescie :-D najwiekszym paradoksem jest to, ze moj obecny man poderwal mnie i zauroczyl, bo wydawal mi sie takim niepoprawnym romantykiem :-D niebanalne wiersze, kolacje z czerwonym winem i przy swiecach, on jest fanem muzyki dark, jak i ja..choc jestesmy juz po 30. tak wiec koncerty, duuuuzo muzyki, klimat the crow, dark wieczory, dark style.. i inne szalenstwa.. i przedwczoraj po klotni on mi mowi, ze jest tylko facetem i zeby nie gadac z nim o tych wszystkich babskich filozofiach :-0 :-D

Gość Melanio to nie tak
przeciez to wszystko nie wyklucza milosci!! melanio, obudz sie :-0

Gość Malenia
chyba sie pozegnam. nie pogodzilabym sie z podsumowaniem:zostan kapralem, lub przerob facet na maszyne do roboty. zycze wam wszystkim powodzenia i duzo szczescia. obiecuje juz nigdy nie wejde na zadne forum, dobrnoc wredoto, dzieki za popychance, i szturchance. nawet ci idzie, mozesz zachowac nick, :P

Gość Malenia
Ps. nawet nie uzywasz mojego nicka, niecierpie imienia melania

...jasne po kłótni jest miarodajne. :P Idąc na łatwiznę to można powiedzieć, że kobiety są mądre inaczej, tak samo jak to, że faceci oszukują i nie potrafią kochać. Trzeba chcieć się porozumieć.

Gość Malenia
otoz to, a jak nie chce, to niech sobie taka znajdzie, ktorej starczy ze kase do domu przynosi. moj by tam mogl nie przynosic

Gość Malenia
jestem kretynka, popelniam bledy, wierze w milosc i szczescie.

Gość Malenia
dobrze, ze mi wyjasnilas, juz sie balam, ze mam racje.

Gość Melanio to nie tak
chyba mnie nie zrozumialas. my sie kochamy i dobrze nam razem. i to nie ja go sciagnelam do poziomu wykonywania pewnych czynnosci i koniec. on sam mowi, ze jest facetem i spelnia sie jako taki przynoszac kase /ja tez pracuje,zeby nie bylo/, robiac zakupy, latac z rachunkami itd. on to lubi i zawsze mowi, ze to jego biznes. jest tez bardzo slodki, daje mi duzo czulosci, ale zwyczajnie nie lubi, jak rozwalam problem na kawalki, podczas, gdy jego zdaniem problemu juz nie ma. jesli jeszcze nie odeszlas od pc, to zrozumialas??? zalozylas ten topik, bo w twoim zwiazku macie problem z komunikowaniem sie, czyz nie?? probowalam ci cos wyjasnic na moim przykladzie, ale kiepsko wyciagasz wnioski :-p

Gość -- ---