Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co dzień to więcej Sił

Moja Eks Mnie dołuje Pomóżcie !!!

Polecane posty

Witam Proszę o radę w sprawie mojej ex, nie jesteśmy już pewien czas ze sobą, ale ona nie chce się ode mnie odczepić, pomoc, porady itd. wiem byliśmy długo ale to nie uprawnia ja do mnie. Chętnie bym jej pomagał ale jakbyśmy byli razem a tak to co masochista nie jestem ! Podejrzewam (nie wiem na 100%) że spotyka się z kimś innym ale do wszystkiego jestem Ja !!! już mnie to Wq.............wia. Co robić ? Pomóżcie

Gość Olaaaaaaaboga
To się nie dawaj !!! I będzie ci łatwiej, bo najlepiej mieć taką sytuację on na co dzień a ty do pomocy ! Super Brawo twoja ex jest cwaniarą !

To nie chodzi że nie mogę !!! Na początku chciałam pomagać bo ratowanie związku trele morele i się chyba przyzwyczaiła. A teraz w delikatny sposób chwiałbym dać do zrozumienia że sorry, ale nie tędy droga. Nie chcę się kłócić, nie tedy droga (na szacunek starych lat) ale coś muszę zrobić. !!!

Gość b.starykawaler
chłopie wlacz Swoj 6 zmysl nie tylko kobiety nim sa obdarzone czyli rozum moze juz czas aby mezczyzni sie obudzili przynajmniej w Polsce WSTAWAC !!CZAS TO ZMIENIC NARAZIE JESTEM POJEDYNCZYM WOJOWNIKIEM

Gość będzie coś dalej
marna prowokacja!! raz piszesz jak chłop a zaraz jak kobieta - obciach se robisz!!

Gość będzie coś dalej
i w ogóle masz "babski" styl pisania i rozumowania...

będzie coś dalej Widzisz bo się w tym pogubiłem i mnie to już wq........wia. A pierdolnąć i wyjechać się nie da za dużo mam tu do stracenia. I dlaczego to ja mam wyjechać ? K............wa i po mi to !!! Ja jestem dobrym człowiekiem i chcę prowadzić dobre życie ...

Myślisz, że jak zaczniesz przeklinać to staniesz się bardziej męski? Nic bardziej mylnego. Buhahaha! (wiem, miałam iść :P )

Gość będzie coś dalej
no najbardziej to się pomyliłaś w zmyślaniu na wątku... przeczytaj sobie ostatni swój wpis... litości myśłisz że jak zaczęłaś kląć to coś zmieni? i jak do tej pory nie było nic o wyjazdach - kogokolwiek

będzie coś dalej Widzisz to był dobry związek i się potoczyło ku końcowi. I teraz to są pozostałości, i staram się sprzątać po sobie !!!

A wy co ! zamiast coś doradzić to dołujecie to się nazywa działanie. Baba hym a co wy wiecie o życiu jak wam mleko Matek z pod nosa wystaje.

Gość będzie coś dalej
hahhahhaha był dobry a wszystko co dobre to szybko się kończy.... hhhahhahahaha nie w związkach - zwłaszcza dobrych...

Gość będzie coś dalej
mam 38 lat i dwoje dzieci i zdążyło wyschnąć mi mleko w moich piersiach a nie tylko pod nosem, więc może trochę wiem...

Ok może masz ale nie widać tego........... ! Tak kończy się ......... i co to znaczy że trzeba być chamem dla eksów.

Gość będzie coś dalej
ciekawe szczery ile Ty wiesz?? i nie pisałam "moze" bądź łaskaw zauważyć jak już tak się czepiasz - udziel lepiej biednej kobiecie dobrej rady - jak się pozbyć tej eks...

ciekawe szczery ile Ty wiesz ale o czym? o zyciu? ucze sie cale zycie, ty nie? o autorze/autorce? - nic :-) nie pisalas "moze" ? a co pisalas - ze wiesz na pewno? :-)

A kto Ci tu kazał byś chamem? Rozwiązań jest mnóstwo... "niestety, nie mam teraz czasu rozmawiać..." "wiesz co, nie wiem jak mógłbym Ci pomóc... ale życzę szczęścia" "może kiedy indziej..." Jaki Ty tu widzisz problem?

Gość będzie coś dalej
chodziło mi o literówkę - nikt wszystkiego nie wie - zwłaszcza o życiu... ;-p

Gość będzie coś dalej
do Autora ? to jej nie pomagaj i po sprawie... trochę cierpliwości i konsekwencji w działaniu i sama se pójdzie w p...

Jaki Ty tu widzisz problem? mla, to pewnie prowo, ale w takich sytuacjach problem z reguly polega na tym, ze autor nie chce rozwiazania tylko zrozumienia/ pocieszenia i solidarnosci w cierpieniu :-)

zawsze szczery - Też tak przeczuwałam, ale z powodów czysto rozrywkowych dalej brnę w ten temat :P

Może to będzie najlepsze rozwiązanie !!! Olewka na całego. I się odczepi. Sprzątanie ............. to znaczyło że chciałbym żyć tak normalnie nie nadzieją.