Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co dzień to więcej Sił

Moja Eks Mnie dołuje Pomóżcie !!!

Polecane posty

Gość będzie coś dalej
już założyła pewnie nowy makabryczny topik ;-p

I tu was zdziwię nie ona tylko on i jestem tu i nie zakładam Topików !!! Czytam wasze bełkoty....... Wy chyba życia nie znacie ! Bo pomocy z was żadnej >................... :)

Gość będzie coś dalej
dobrze, że temat był solidnie przedstawiony chociaż.. jakieś pomoce, wyjazdy nie wiadomo co... i tak jesteśmy cierpliwi i rady yły też - a co tu dużo radzić- odstawić na dobre i tyle

Poniekąt rozumiem dylematy autora,wykańcza człowieka niemożność zostawienia za sobą tego co już skończone.Mój już były,cały czas stara się \"naprawiac\",sęk w tym,że z mojego punktu widzenia już nie ma czego naprawiać.Te jego starania,jeszcze pogarszają sytuacje i nie pozwalają mi się pozbierać,bo wciąż go kocham!Chciałabym już wreszcie dojść z sobą do ładu,a on tylko rozdrapuje \"stare rany\",które wciąż bolą:(

Chciałabym już wreszcie dojść z sobą do ładu,a on tylko rozdrapuje "stare rany",które wciąż bolą to faktycznie jest trudne, ale prawda jest taka, ze rozdrapuje bo mu na to pozwalasz

fiołek niezdarny No właśnie o to chodzi on się niby stara a może przeżywa to co ja ! Jest spoko kolesiem, który rozdrapuje rany na twoje życzenie tak jak ja to robię a ona może to odbiera jak ty. Mówiła że jestem w jej sercu i że potrzebuje czasu itd. A twój były jest po prostu dobrym człowiekiem nie dla ciebie dla wszystkich !!! Ale ty go odbierasz inaczej. Tak jak moja eks mnie za wroga który jej sie narzuca, pomaga choć sama tego chce ?

cos ci sie autorze pomieszalo: twoj pierwszy wpis: nie jesteśmy już pewien czas ze sobą, ale ona nie chce się ode mnie odczepić, pomoc, porady itd. a teraz: Tak jak moja eks mnie za wroga który jej sie narzuca, pomaga choć sama tego chce ?

Chyba już sam się pogubiłeś w tym co piszesz. To w końcu Twoja ex się narzuca czy Ty? :>

Nie bo tak jest Potrzebuje pomocy i o nią prosi a jak nie chce kontaktu to mówi że jestem wrogiem i się narzucam itd. Dlatego to takie chore !!! I tego nie rozumiem ?

To nie jest chore. To życie, pobudka! :) Jesteś jej potrzebny jedynie do roboty, a nie na spotkania na Twoich warunkach. Ona potrafi odmawiać, Ty nie. Zresztą wcale jej się nie dziwię, chłoptasiu.

A wiesz że nie !!! Nic nie zakładam bo mam tu problem a nie będę kombinować na innym. Tak to prawda trzeba uciekać ale człowiek nie raz wplącze się w taką historię że później ciężko z niej wybrnąć !

chłopie olej eks zajmij się swoim zyciem - wtedy sama sobie pójdzie, nie rozczulaj sie i nie mysl o niej:P

Nie na moje życzenie,tylko na SWOJE!Ja sama już niczego od niego nie chcę o nic nie proszę,jeśli już to o to by odpuścił i dał mi spokój.:(Jest dobrym człowiekiem inaczej bym go nie kochała,ale zrobił coś czego nie jestem w stanie mu wybaczyć

A co takiego zrobił:P:P moja ex była ze mna barzdo nieszczęsliwa i sobie odeszla do innego:P:P - i co!? ŻADNYCH POWROTÓW niech nie wraca i sie nie odzywa - sama pzrestala i teraz jak na to patrze to mi to odpowiada:P

Nie na moje życzenie,tylko na SWOJE!Ja sama już niczego od niego nie chcę o nic nie proszę,jeśli już to o to by odpuścił i dał mi spokój znaczy pomimo twoich JASNYCH komunikatow, pomimo tego, ze nie odbierasz jego telefonow, nie odpisujesz na gg itp to on ustawicznie cie nagabuje? to chcialas powiedziec?

To właśnie....bywa w miejscach,gdzie ja muszę być,pojawia się w pracy z miną zbitego psa ,stara się wpłynąć na dzieci...itp,itd.jest pomysłowym facetem i upartym,ale tym razem nic nie wskura:(

To właśnie....bywa w miejscach,gdzie ja muszę być,pojawia się w pracy z miną zbitego psa ,stara się wpłynąć na dzieci... teraz rozumiem, czyli tylko czas, na niego wplywu nie masz, jesli nie narusza twojej prywatnosci

Tak mam nadzieję,że czas zrobi swoje,że i on i ja pozbieramy się jeszcze:(

No właśnie....mam nadzieję,że zachowam dla niego przyjaźń i szacunek,choćby ze względu na dzieci.

No właśnie....mam nadzieję,że zachowam dla niego przyjaźń i szacunek,choćby ze względu na dzieci. szacunek z pewnoscia, z przyjaznia bylbym ostrozny, zwlaszcza jak oboje lub jedno z was bedzie w nowym zwiazku

Ja już nie zamierzam,nie po tym co przeszłam,ale jemu życzę jak najlepiej.

Nie zamierzam,ten jeden raz mi wystarczy.Miałam już wszystko....i na plus i dostałam też porządną nauczkę.Za bardzo się boję....