Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mahoniowa dziiiiwka

czy muszę się pogodzić z tym, że 15cm i 12 i pół to max rozmiary członka

Polecane posty

Gość 15na15
a ja takiej madrej dziewczyny jak victoriav :D nie, to nie propozycja, tylko refleksja ;)

Gość mahoniowa dziiiiwka
zaba :O dziwna ta Twoje matematyka :O obwód to obwód :P oczywiście, że na około, dwa męskie palce mają w obwodzie 11cm więc ja nie wiem jaką Ty masz filiżankę, hehe

Gość Teodorek
Mahoniowa,masz na imię Aneta?

jejku,nie mam cm w oczach...zwykly..nie mam pojecia jak wyglada 15cm obwod,a jak 12...nie mam przy sobie linijki,bo bym mogla zmierzyc obwod,jaki tworza moje palce,gdy go trzymam..ale co to zmieni.mialam kolesia z wiekszym,ale nie czulam go w ogole,jakby hormony nie chcialy sie obudzic....myslalam,ze moja pochwa to taka nieunerwiona kieszonka...a tu niespodzianka,bo potrafie miec pochwowy:)

Gość mahoniowa dziiiiwka
nie, nie jestem Aneta :)

Gość Traperraper
Mahoniowa dziiiiwka wiedz że średnica(13-14cm) i długość(14-17cm) penisa to moim zdaniem norma wśród mężczyzn. Ale to nie znaczy że jeżeli twój partner ma średnice 12 cm to ciebie nie doprowadzi do orgazmu. Wydaje mi się że najważniejsza jest rozmowa między partnerami i dogranie się w sprawie seksu. W moim wypadku uważam że wolał bym trochę mniejszego penisa niż mam ale grubszego.(Posiadam 17cm dł i 14cm średnicy)

Drogie panie - nic prostszego - załkadacie temat na kafe "panowie, podajcie swoje prawdziwe wymiary", zgłosi się co najmniej 100 sztuk i próba statystyczna gotowa. Wtdy się wyjaśni, o ile rzeczywiście każdy poda prawdziwe wymiary :classic_cool:

Gość vbvc
oczywiście, że na około, dwa męskie palce mają w obwodzie 11cm chyba jest nienormalna .. 11 cm to maja obwod 3 palce .. 2 palce to moze i maja , ale u grubasa co ma palce tlustei grube . Ty chyba serio nie wiesz ile to 11 cm .

Gość mahoniowa dziiiiwka
to dlaczego ja nie trafiam na tę normę 😭 :O 3...i żaden nie miał więcej niż 12,5 i 15 :O, czyli to małe siusiaki były :( ?

Gość mahoniowa dziiiiwka
mój ex jakoś tłuściochem nie był (grał na fortepianie) i jego 2 palce miały dokładnie 10, 5 cm :) w najszerszym miejscu.

Gość vbvc
lol 11 cm to dwa palce .... Kobieto jestes niezle popierdol... Daj sobie centymetr krawiecki wokol palca serdecznego i wskazujacego i wyjdzie ci okolo 6 cm , a nie 11 cm . GLupia istoto.. Dwa palce maja wiec 6 cm obwodu a nie 11 cm..

nie musisz niczego cwiczyc...ja tez mam tylko waskie wejscie do pochwy,a potem to moge tampona w poprzek wlozyc..i orgazm jest.chodzi o ciebie i faceta,a nie fujarke

Gość 15na15
i tak wlasnie powstaje opinia ze potrzeba z 25cm :D

Gość vbvc
bzdury gadzasz twoj eks to gruba swinia . Pewnie wazyl z 90 kg albo wiecej.,

Gość 15na15
a swoja droga nic dziwnego ze nie mozesz dojsc jak tak instrumentalnie oceniasz facetow, a wiezi zadnej z nimi nie masz

Gość mahoniowa dziiiiwka
hehe :D, tampona w poprzek :P nie będę ćwiczyć bo i bez tego są silne a nawet podejrzewano pochwicę u mnie, bo czasem wejść nie można...a dalej oj się dzieje :classic_cool: Ty, be coś tam, soryy, ale ja swojego obmierzyłam z góry na dół i wiem ile w obwodzie mają jego dwa palce :classic_cool:

Gość vbvc
zzadnen facet nie ma 11 cm obwodu w dwoch palcach . Chyba ze jakis 90 albo 100 kg klocek

Gość mahoniowa dziiiiwka
poczuję więź jak znajdę takiego mieszczącego się w normie :classic_cool: :D :P

Gość vbvc
no to ten twoj facet to musi miec grube palce . Jests pewna ze to nie jakis 100 kg tłusty misiu ? Bo pewnie nie ma palcow panisty ?

Gość zabbbbbaaaaa
w takim razie moj ma 13 cm obwod :) a 17cm dlugi. i jestem bardzo zadowolona :) sprawdzilam na kartce w kratke :) narysowalam cm i pozniej zlozylam na grubość fiutka :)

Gość Traperraper
Mahoniowa dziiiiwka masz kiepskie podejście do tego tematu. Czy to wina twojego chłopaka że ma takiego a nie innego penisa. On przecież sobie go nie wybierał .Jeżeli będziesz patrzyć na nas przez pryzmat wielkości przyrodzenia to skończysz na tym żałośnie. Znam parę osób które borykają się z tym problemem ale u nich wygrało uczucie.Najważniejsza jest rozmowa ze swoim partnerem na temat np: jaka pozycja ci najbardziej pasuje i powiedzenie jemu co sprawia ci największą przyjemność.

Gość hehehhe IKE
czes mahoniowa, a raczej IKE! cipko

ok,nie mam karrtki w kratke,ale jesli szerokosc kartki A4 ma 27cm,to moj facet ma jakis 1cm mniej niz polowa tego,czyli 12,5cm....i dochodze,wiec nikt mi nie wmowi,ze sie nie da z wezszym

a i dlugiego nie wiecej niz 14...jesli chodzi o kobiety,to liczy sie przede wszystkim uczucie,a ja go uwielbiam :D

jest taka osoba,ze nawet jakby kompletnie nie mial fiutka,to i tak bym z nim byla...wiem,ze by mnie nie zaniedbal...no i zyje mi sie z nim super:) moja poloweczka :)

Gość Anetka23
15 cm długości to super rozmiar dopóki.... nie spróbujesz z np.20 cm;-) z obwodem jest tak samo a nawet jeszcze mocniej to czuć... 12 cm jest super dopóki nie sprawdzisz np. z 15 cm w obwodzie;-)