Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gitarrra

zawsze szczerze

Polecane posty

guijuud --> nie znam twojego pomarańczowego nicku i mam w nosie co myślisz i jakie "w domyśle" czytasz w moich postach (choć zapraszam na topik o mojej mamie, bo może mi przybliżysz jej behavior, skoro jesteś dobra w dopowiadaniu sobie co jest w domyśle). tak się składa że jestem inna niż inne kobiety i jest to prosty fakt. z kobietami nie umiem się dogadać i rzadko je rozumiem. drugi fakt jest taki że mam wysokie mniemanie o osobie jako człowieku, mniemanie wypracowane u psychologa, na warsztatach i przez samodzielną prace nad sobą. te to że ty te dwa fakty łączysz na podstawie żartobliwej wypowiedzi w to ze uważam inne kobiety za gorsze świadczy tylko o Tobie. ps. nie wierzę w to że mnie dłużej czytasz.

Gość gitarrra
ostatnimi czasy wpadła mi w ręce pozycja :Elliot Aronson, Carol Tavris "Błądzą wszyscy (ale nie ja)" bardzo dobra, konfrontuje z prawdą ;) żyletka po oczach :D

Gość guijuud
Wszystkich Twoich wypowiedzi nie czytałam gwiazdki, oczywiście to nie możliwe fizycznie. Podobały mi się jednak dzięki zdrowemu podejściu do życia. Przyznam, że podobne poglądy - lepiej mi wychodzi kumplowanie z facetami, nie rozumiem kobiet miałam, jako bardzo młoda dziewczyna - przez wychowanie - bo takie stereotypy się wbija nam do głowy od małego - kobieta jest zawistna, innej tylko dogryzie itp. Jednak jak byłam już starsza i świadomie poznawałam ludzi i świat na własną rękę to poznałam co to siła kobiecej przyjaźni. Chętnie zajarzę na topick o Twojej matce, podaj link. Ja ze swoja nigdy się nie przyjaźniłam, ani nie byłam blisko. Może coś będę umiała powiedzieć ze swojego doświadczenia.

Gość zmanierrowana
tu widze kafeteria dla ambitnych i poszukujacych :) program 100 pytan do komiczne zmienil nazwe ;)

gittara-->o tak książka z opisu zapowiada się super ciekawie. zaraz sobie ściągnę fragment. niestety jestem dobra w wymyślaniu usprawiedliwień, mój chłop mówi na to kwakanie (nazwa zaczerpnięta z zasad zwycięzców) i tak tylko zaczynam to robić to zaczyna mi kwakać :D powoli się oduczam ;)

Gość gitarrra
gwiazdki,w tej książce- tam jest coś o fabrykowaniu faktów mających na celu uwiarygodnić "wersję autora" , są opisane badanie naukowe przeprowadzone na różnych grupach ludzi i trochę fascynujących przypadków. Wszyscy to robimy, w mniejszym lub większym stopniu... taka juz nasza natura... ;)

Gość gitarrra
zmanierrowana program 100 pytan do komiczne zmienil nazwe haloooo, tu Ziemia! :D ten topik nie ma NIC wspólnego z osobą pana Komiczne

gitarra--> wszyscy tak robią bo tak łatwo ;) co do pana komiczne, to jest na tyle sławny na kafe, że każdy rozsądny facet jest tu podejrzewany o bycie komicznym. zresztą pana szczerego widuję od niedawna (ostatnio nie bywałam) i jak pierwszy raz go czytałam to też pierwsze skojarzenie było "o czyżby komiczne zmienił nicka?" :D

Gość zmanierrowana
gitarra zawsze szczery powinien zalowac ze nie poznal komiczne :D:D:D rip

Gość zmanierrowana
to też pierwsze skojarzenie było "o czyżby komiczne zmienił nicka?" jakie tez??? zmien skojarzenia radze ci

Gość gitarrra
zawsze szczery powinien żalowac ze nie poznal komiczne szczery chyba jest dośc długo tu (teraz pewnie je obiad) , sądzac po ilosci postów;) jak wróci- może nam coś napisze sam w tym temacie ;) ale TY.... wyglądasz mi coś jakbyś tęskniła za nim? :P

Gość zmanierrowana
ale TY.... wyglądasz mi coś jakbyś tęskniła za nim ani troche sie nie mylisz lubilam tego prawnika z los angeles :)

Dzięki komiczne nie musiałam w ogóle udzielać się na kafeterii, bo samo czytanie jego postów było zabawne. Położył wiele kobiet na łopatki ;)

mnie trochę nie było na kafe bo nie pracuje 1,5 miesiąca, a na kafe wchodziłam tylko w pracy. no i właśnie teraz widzę że komika ani widu ani słychu, on odszedł czy jak? co od tęsknienia, to ja tam komika zawsze lubiłam i miło by było poczytać go znowu. :P

Gość gitarrra
i co się z nim stało?

Gość depeche15
Najlepsza ksiazka na swiecie- Pianista Wladyslaw Szpilman. Niesamowita.Wspaniala. A takze Sophie Guya Barta. I historie Sherlocka Holmesa. Przepraszam ze przerwalam ale jesli kogos interesuja pasjanujace ksiazki te trzy powyzsze

Gość depeche15
na pewno pokochacie

Gość zmanierrowana
on odszedł czy jak? niestety.

Gość gitarrra
pamiętam, ze była na kafe jakaś afera z komiczne, ale ja słabo się akurat w afery lubię angażować, więc nie wiem co było na rzeczy?

Gość zmanierrowana
i co się z nim stało? trzeba wierzyc, ze jest teraz szczesliwy gdzie indziej.

Gość zmanierrowana
pamiętam, ze była na kafe jakaś afera z komiczne, ale ja słabo się akurat w afery lubię angażować, więc nie wiem co było na rzeczy? nie bylo nigdy nic takiego zle pamietasz

jejku? serio? nie wierze. buuu....:( pozostaje pocieszać się że ja mam kafe nałóg od lat prawie 4 z przerwami i zawsze tu wracam to i komik pewnie wróci :)

Gość zmanierrowana
gwiazdki komiczne i cream to byla jedna osoba niestety juz nie wroci nie pytaj skad wiem

Gość zmanierrowana
tylko prosze nie mow nikomu pisze, bo ci szczegolnie ufam niech nikt na ten temat nie zaklada topika to bardzo wazne

komiczne i cream to byla jedna osoba??!! matko jaka ja niedoinformowana. lepiej już nic nie piszcie o tym co na kafe słychac bo zejdę ze zdziwienia. btw fragment "Błądzą wszyscy (ale nie ja)" całkiem smakowity dla oczków.

Gość ZE TAK ZDRADZE
zawsze szczery pisał kiedys pod nickiem MIEDZY OCZY ,wiec juz tu jakis czas siedzi :D

Gość zmanierrowana
gwiazdki tez dlugo nie chcialam w to wierzyc myslalam, ze to czyjs glupi zart...

Gość zmanierrowana
ze tak zdradze przestan juz wystarczy ze ja sie wygadalam

Gość ZE TAK ZDRADZE
zmanierowana chrzanisz jak nic :D nie wprowadzaj biednych dziewczyn w bład ze komik i cream to to samo A komiczne ? Rozstał sie z kaffe juz na dobre , nie pytajcie bo wiem ,jestem tutaj pod pewnym czarnym nickiem i mam z nim kontakt .Wiec mozecie byc pewne ze juz tu nie zajrzy ,przynajmniej przez jakis czas