Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasminka 24

CZY ONI MIELI PRAWO SIE WTRACAC???

Polecane posty

Gość jasminka 24

Ostatnio bylam z moim facetem w hotelu.To byla nasza 4 rocznica.No i wiadomo- zaplanowalismy ostra noc ;) Hmmm,ja lubie w seksie byc glosna.I tak w ciagu nocy baraszkowalismy sobie 3 razy.Za tym 3 razem ktos z innych gosci pukal nam do drzwi.Oczywiscie nie otworzylismy,bylo nam wstyd,bo zapewne bylo nas slychac(a przynajmniej mnie)w sasiednim pokoju.Czy inni goscie mieli prawo zwrocic nam uwage?Kurcze,przeciez to hotel,nic zlego nie robilismy hehe ;)

Naastępnym razem niech Ci chłopak chustę w usa wsazdi i nie dędziesz się dżeć:P i nie będzie wam wstyd jak ktoś zapuka:P

Gość jasminka 24
Hehe,zwykle tak robie w domu ;) Nie no,nie darlam sie jak jakies zwierze heh.Po prostu wydawalam dzwieki o .Wiec zapewne w pokoju obok bylo to slychac,ale czy mieli prawo zwracac uwage?

Gość ddssdd
Mieli jak najbardziej takie prawo.

Gość jasminka 24
Wlasnie balam sie z chlopakiem o to ,czy policja nie przyjedzie hehe ;p A mieliby prawo nawet na policje dzwonic?Jejku :( :P

Gość jasminka 24
Pewnie, hehe ;) Oboje mamy po 24 lata .

Gość turtur
zasada jest taka,ze hotel to nie prywatny dom- musisz liczyc sie z innymi goścmi- rozumiem udany sex, nie musisz zaklejac sie taśmą,ale na pewno dałabys rade zachowywac sie ciszej. Zapewniam Cie,ze sie da przy najbardziej udanej jezdzie. TE najbardziej krzyczące laski robia to najczesciej dla szpanu, znam kilka takich, niestety

Gość Mariolkaaa
Jasne, ze mieli prawo zwrocic uwage na halasy. Dziwie sie tylko, ze sami pukali do drzwi, ja bym zglosila obsludze hotelowej.