Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nosorożec9999

czy ktos z was wzialby kredyt z rata miesieczna 3,7tyszl

Polecane posty

Gość nosorożec9999

gdybyscie zarabiali na reke 11tys zl, ale mieli zone i dwojke malutkich dzieci? :|

Gość oczywiscie pani zonka
siedzi tylko w domu i rodzi kolejne dzieci? hehe, naiwniak

Gość nosorożec9999
z żona wspolnie tyle zarabiamy....

Gość tak tak byloooooooooooo
a macie pewnosc ze zadne z was prCY NIE stracy?

Gość 56732
jakbym miała pewność że nie stracę tej pracy za 11 tys to może bym się zastanowiła, a piszę, że może bym się zastanowiła, bo właśnie zostaliśmy bez pracy i z kredytem, tzn ja mogę wrócić do swojej poprzedniej pracy, ale czas stracony na dojazd (6 godzin dziennie) i koszt dojazdu zupełnie się nie kalkulują. I było się przeprowadzać i marzyć? Nie było :O

Gość nosorożec9999
tylko czy właściciel agencji towarzyskiej u którego z żoną jesteśmy zatrudnieni da nam deklaracje o zarobkach?

Gość nosorożec9999
"a macie pewnosc ze zadne z was prCY NIE stracy?" ja mam pewnośc, że nei stracę pracy. A żona mam nadzieję - znajdzie nową w razie czego :| ale u niej na razie nei zapowiada się na zwolnienia

Gość 56732
na szczescie blisko jest trasa szybkiego ruchu i Rosjanie często się zatrzymują by uciech zaznać. wiec praca dla mnie jest . tylko co zrobić z moim mężem?

Gość 56732
dziękuję za podszyw ;)

Szczerze?Nigdy nie wzięłabym takiego kredyty chyba że miałabym śmiertelnie chore dziecko i potrzebowałabym tych pieniędzy na leczenie,w żadnym innym wypadku starałabym się żyć biedniej albo w gorszym miejscu,ale ja pewnie się nie znam i zazdroszczę :)

Gość koza telewizyjna
po co mam nabijac bankom procenty ? taka glupia to ja nie jestem

Gość 56732
mąż zawsze marzył o powrocie do swojego rodzinnego miasta, ale nie mógł mnie do tego namówić, bo nie chciałam rezygnować ze swojej pracy, znajomych, rodziny, mieszkania. Jak po 5 latach udało mi się zajść w ciążę, przekonał mnie, że będzie nam za ciasno, że warto pomyśleć o domu, że trzeba mieć marzenia, które możnaby spełnić itp. Przenieśliśmy się do teściowej na 2 lata, ja zrezygnowałam ze swojej pracy i wzięłam urlop wychowawczy. Miałam nadzieję, że znajdę tu pracę, ale na dzień dzisiejszy już się nie łudzę. Mąż dosyć dobrze zarabiał, wzięłiśmy kredyt, dorzuciliśmy wszystkie nasze oszczędności i przed Bożym Narodzeniem się wprowadziliśmy do swojego domu, a w Wigilię mąż dostał wraz z kilkoma innymi inżynierami wypowiedzenie z uzasadnieniem, że jest zbyt drogim pracownikiem dla firmy :O. Mogłabym wrócić do swojej pracy, ale dojazd zabierz emi ok 6 godzin dziennie z dwoma przesiadkami i koszt dojazdu plus niania przewyższą moje zarobki.

Gość o matko moja
a na jaki okres ten kredyt??

Gość 56732
a miało być tak pięknie :O my mamy 300 tys na 30 lat we frankach. W październiku rata była 1600, dziś jest 2300, do tego zima nie puszcza, więc na opał sporo idzie, no i reszta opłat też nie mała. Mieszkam tu 2 miesiące i przez dwa lata u teściowej nie było dnia, żebym o tym nie marzyła, a teraz od 2 miesięcy nie było dnia, w którym bym się cieszyła z tego domu, nie było nocy, którą bym spokojnie przespała, nie było dnia, w którym bym nie płakała jak widać marzenia też kosztują, niektórych nawet bardzo dużo :O