Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podobaja wam siee

Podobaj wam sie takie sposoby ubierania ?

Polecane posty

zrezygnowalam z ... ---> ale ja nic nie mam ani do Ciebie, ani do Twojego faceta, ani do innych ubierających się w podobnym stylu. Chodź sobie w czym chcesz, wyrażam tylko własną dezaprobatę :p Nie mam też nic do ubrań \"kolorowych\", no ale wybacz... http://www.hel-looks.com/?p=image/archives/45/20070625_01/ http://www.hel-looks.com/?p=image/archives/16/20080815_04/ http://www.hel-looks.com/?p=image/archives/74/20060420_01/ http://www.hel-looks.com/?p=image/archives/71/20060517_01/ co to ma być? :o W worku po ziemniakach wyglądałyby o niebo lepiej :p

Gość fajnie ubrana mrr
taka moda :) moda na tuniki i getry nie martw sie do Polski dojdzie niedlugo:D

przynajmniej sa ludzie z fanrtazją i probujacy robic cos innego, fajnego, ciekawego, a nie byc szarym tlumem

Gość kikoo
moja siostra ma proste brazowe wlosy, zazwyczaj ma kitke, do tego nosi rozne opaski (ostatnio brazy, zlota i czern) z twarzy jest naprawde sliczna, oczy maluje tak ze mi by do glowy nie przyszlo do takiego stroju nalzyc taki cien i w ogole nie wiem skad ona ma takie wyczucie w dloni zeby se tak pomalowac... strasznie jej zazdroszcze tego rozmachu... paznokcie maluje na rozne kolory (zgaszony fiolet, czerwien) styl ma taki ze walsnie trudno odgadnac: dzinsy, spodnie rurki, zawsze obcasy, tak jak mowilam jest b elegancka. ma kilka plaszczy, futro (ma 25 lat ale wyglada w nim zabojczo dopasowane do jej figury) do tego kapelusze... bardzo mi sie podoba to w jaki sposob wiaze apaszki czy chustki.. jest nimi owinieta, niby od niechcenia, tak przypadkowo ale z charakterem.... torby ma zazwyczaj duze, odwazne. naprawde super miec taka siostre.. b ja podziwiam...

Gość dobry fr
ja uwazam ze w tym calym "atyzmie" mozna przesadzic i wygladac kiczowato wlasnie. cenie sobie oryginale rzeczy-takie wktorych nikt nie chodzi itd- zlote buty twojej siostry mogly byc naprawde hitem. ale osoba na zdjeciu dla mnie ubrana jest bez gustu. podkreslam dla mnie. i nie wiem w czym tu oryginalnosc bo u mnie w miescie co 2 nastolatka chodzi podobnie ubrana. moze nie kolorystycznie ale napewno kroj plaszcza + te nieszczesne trampki.

Gość kikoo
mysle ze wlasnie jest grupa ludzi, ktora ma taka juz nature, dusze , usposobienie zeby sie tak nosic... inaczej niz wszyscy. to tez jest sposob zycia. moja siostra pracuje jak ma wene, jak jej nie ma to potrafi caly dzien sie krecic po domu bez celu, snuje sie i nic jej sie nie chce. ale jak nadchodzi wena (po 2 dniach, 3) to wtedy pracuje jak szalona, ma milion pomyslow.. i wtedy widac ze tworzy... uwielbiam ten jej nielad w pokoju... te stosy gazet, materialow, rysunkow.. miala okres kiedy tworzyla tylko przy muzyce klasycznej. wszyscy chodzili wtedy na palcach zeby jej nie przeszkadzac :P

Gość kokoszska
jak patrzę na niektóre foty to muszę hamować odruch wymiotny :-O dla niektórych ubierać się oryginalnie, ciekawie, kolorowo = ukrywać swoją figurę?? płeć?? ja się ubieram bardzo oryginalnie a przy okazji kobieco, czasem elegancko, potrafię podkreślić to co mam ładne. nie jest problemem narzucić na siebie pare przypadkowo dobranych bluzek wygrzebanych w szmateksie, wisiorków.... co w tym trudnego?? sztuką jest robić to z rozmysłem, tak by wyglądać nie tylko ciekawie ale i ładnie

Gość uopupupupt

niektóre przekombinowane do bólu, a kolory aż biją po oczach. nie dla mnie takie stroje, ale popatrzeć można i pomyśleć, czego to ludzie nie wymyślą, zwłaszcza ta w szarym worku i rękawami do kolan. skąd ona to wytrzasnęła, pytam???

niektore zestawienia sa bardzo ciekawe i naprawde niezle. Tu gdzie mieszkam widze mnostwo tak ubranych ludzi :) Bylam w tokyo, tam wiekszosc ludzi ma wlasnie taki styl

Gość tu pasuje tylko jedno slowo
WIOCHA

Gość pytanioo
wiocha to masz na drugie:)

Gość większość