Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podobaja wam siee

Podobaj wam sie takie sposoby ubierania ?

Polecane posty

Gość madienee
milo sie patrzy na takich ludzi ktory maja odwage sie tak ubrac, bo wiadomo jak to w polsce, ja jestem na tak ;d

HEEE radosna... te kolory odzwierciedlaja kogos nietandetnego i szczesliwego... ale jak dla mnie wyglada jakby wyszla ze spektaklu z teatru i zapomniala sie przebrac za kulisami ...strasznie razi w oczy bo kolory sa dosc intensywne

Gość podobaja wam siee
w Polsce to jeszcze dlugo tak nie bedzie bo akzdy kazdego zjezdza za to ze wyglada nie tak jaby sobie wymarzyl :o:(

szkoda, ze ludzie ubieraja sie tylko w szarosci, brazy, beza, czern. o wiele radosniej by byl o z takimi wlasnie kolorami na ulicach

Gość dużo
moje dziecko tak właśnie się ubiera (trampki,czapa ,rękawiczki )

Gość podobaja wam siee
te myle ze radoniej bylo by na ulicach i a sama geba by sie smiaa na sam widok takich kolorowych ciuchow i pozytywnych ludzi:)

Gość podobaja wam siee
w ogle ostatnio duo bajkowych motyww jest te torby, koszulki, okulary, korale fajne to wszystko takie kolorowe ze az zyc sie chce jak sie patrzy:) niekoniecznie dzieci chodza w takich :) w olalabym byc typowa dresiara niz blachara:D

tak prawdę mówiąc uwielbiam patrzeć na ludzi kolorowo ubranych :) zwłaszcza latem.. jest jasno, świeci słońce i ludzie w kolorowych ubrankach i sukienkach :)

Gość dobry fr
lubie kolory ale dla mnie na obrazku jest przekombinowana. w ogole nie uznaje trampek. nie podoba mi sie, sa niekobiece i dzieciece. a juz porazka trampki na 12 cm szpilach.. ale wiadomo wszytstko rzecz gustu

Gość podobaja wam siee
a ja lubie trampki sa wygodne mega a dla mnie przede wszystkim wygodnie to podstawa:)

no ale chyba ze dzieciece to wlasnie dobrze! po co robic z siebie dziunie i postarzac sie, przeciez to i tak przyjdzie nieuchronnie. trzeba zatrzymywac mlodosc jak najdluzej bo to ona ucieka!

Gość zrezygnowalam z ...
powoli szpilki odchodza w niepamiec ludzie na ulicach wolna nosic wygodniacko sie a popatrzcie na gwiazdy zamiast szpil czy butow na obcasie chodza w emu uggsach totalnie niekobiecych ale ciepych modnych i wygodnych :)

Gość kikoo
moja siostra ma wlasnie taka odwage: jest bardzo elegancka (jest architektem wnetrz, ma dusze artysty) ale wlasnie nosi takie odwazne ciuchy: zolte zamszowe kozaki w stylu kota w butach (miala je juz 6 lat temu , przywiozla z wloch) teraz ich pelno ale kiedys wszyscy sie za nia ogladali. nosi kapelusze, jest bardzo awangardowa- niektorych ciuchow bym nie zalozyla a na neij swietnie leza i jak idzie z teczka prac, to od razu widac ze artystka i wszyscy patrza z podziwem, szczegolnie ja ktora jestem klasyczna do bolu...

Gość dobry fr
dziecinnosc a mlody wyglad to dwie rozne sprawy

Gość zrezygnowalam z ...
wielbiciel 75b wiadomo wiekszosc facetow by chciala zeby ich kobieta zasuwala w mini i szpilkach ;)

Gość zrezygnowalam z ...
kikoo mnie sie wasnie podoba taki artystyczny styl a dla ludzi w Polsce to raczej nowosc wchodzaca dopiero :) uwielbiam ludzi z pomyslami, ekstrawaganckich z szalonymi fryzurami i ciuchami wazne to miec pomysl na siebie:) nie dziwie sie ze sie ogladaja za nia jest oryginalna i modnie ubrana nie to co wsza tandeta i ciuszki bazarowe fe:o

Gość do kiko
kiko - mozesz wiecej napisac o jej stylu ubierania sie, o fryzurze, makijazu itp?

Gość zrezygnowalam z ...
tez mnie to zaintrygoalo:D

zrezygnowalam z ... ---> a mniejszość by chciała gustownie ubrane kobiety; niestety w tym co powyżej gustu za wiele nie ma, raczej wygląda to kiczowato, czy groteskowo.

Gość zrezygnowalam z ...
wielbiciel ale czuje sie w tym dobrze czyz nie o to chodzi? moj styl nie jest nudny, lubie sie ubrac oryginalnie, a moj facet to ceni, taka mu sie spodobalam innsza od innych :)