Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porazkaaaaaaaaa

Brzydkie dlonie, grbude palce- POMOCY

Polecane posty

Gość mampodobny problem więc jak
ide na jakas impreze smaruje dlonie podkladem, zawsze troche delikatniej wygladaja, Lakier cielisty albo bezbarwny - wydluza. Pierscionki tez wyszczuplajace ( musisz poprzymierzac).

Gość miętowo różowo.
Ja co prawda nie należę do szczupłych osób (kwestia grubych kości;) i moje palce też nie są najszczuplejsze. Niestety mam to po tacie (dość grube palce, a kostki widać tylko jak zegnę dłoń) zaobserwowałam, że kiedy mam równo ścięte paznokcie i pomalowane w kolorze skóry, albo blady róż, to wtedy moje dłonie wyglądają szczuplej. ;3

Gość mario19029
wszystkie mówicie, że macie długie dłonie a nie podajecie wymiarów. Ja np mam długośc dłoni 21,5 cm a najdluzszy śrdokowy plaec 9 cm a u was?

Gość zonky
Dziewczyny, trochę dystansu do siebie... Mówicie że macie za duże dłonie, ile ja bym dała żeby takie mieć. Gram na gitarze i oddałabym wszystko za jak największe dłonie, bo moje są tak maleńkie, że przestaję się dziwić, dlaczego większość gitarzystów to mężczyźni. Jeśli o odchudzanie palców chodzi, to moja mama mówi, że trzeba nosić pierścionki. Osobiście jeszcze nie sprawdziłam, ale powiedziała, że kiedyś jak nosiła pierścionki, to miała szczuplutkie palce, a jak przestała nosić, to jej się serdelki zrobiły. ;) Teraz noszę na wszystkich palcach, hehe... powinno zadziałać za jakiś rok. xD Myślę, że bierzecie to zbyt poważnie. Trzeba się umieć z siebie śmiać. Koleżanki zawsze się zacieszają, że mam takie pulchniutkie palce, sama się z tego śmieję. No bo jak nic nie można poradzić, to trzeba to zaakceptować, popatrzeć na to z boku, z humorem. No bo nie przesadzajmy, to się naprawdę tylko tak wydaje, że wszyscy patrzą na nas i widzą tylko nasze wielkie grube dłonie. Nieraz się dowiaduję, że jakaś moja znajoma ma kompleksy na punkcie swojego nosa, a ja do tej pory nigdy nawet nie zwróciłam na niego uwagi! Kto ma czas i energię, żeby zawracać sobie głowę takimi bzdurami?! Mam grube paluchy, no i co? Jak miliony innych ludzi. Założę ładną bluzkę, pomaluję oczy i nikomu nie przyjdzie do głowy żeby się przyglądać moim dłoniom. Wyluzujcie, dziewczyny. ;D Bywa gorzej, naprawdę.

Gość uuppppppppppppppppppppp
dokladnie. zdrowie najwazniejsze. ja tez sie wszystkim zadrezalam a teraz mam problemy zdrowotne i widze ze tamte problemy sa nieistotne

Gość kkkasss
A moja koleżanka która ma 14 lat ma rozmiar buta 43. Ale nikt tego nie zauważa, tylko troche ma problemy z kupieniem butów.

Gość to ja mam wszystkie..........
wymienione wyżej wady dłoni i palców są krótkie, grube, KRZYWE, sine, czerwone, obryzione sa bardzo nieładne, nawet kiedyś ktoś mi zwrócił uwagę że są po prostu brzydkie zawsze ma kompleks tych dłoni, a skoro mam kompleks to rozglądam się po cudzych dłoniach i wiecie co, sporadycznie widuje dziewczyny z malutkimi kobiecymi dłońmi, paluszkami, smukłymi i jasnymi naprawde znam dosłownie na palcach mojej krzywej ręki moge policzyć ile ich jest stopy mam 40 czasem 39, ale uważam akurat że moje stopy są ładnie mimo że 40 to jak je pomaluje, opiłuje, nawilże to sa naprawde śliczne, moja koleżanka ma 36- no i cóż że mały, kiedy nie zadbany pozdrawiam, jeśli ktoś nas nie lubi za ręcę to jest matoł i kmiot :D

Gość gaga500
Witam,mam rzs i palce prawej reki krzywe bardzo.Miałam operacje w Ustroniu ale nic nie pomogło tylko sie pogorszyło.Moze ktos zna dobrego reumatologa na terenie katowic który by mi leki zmienił i pomógł w tej chorobie.

Gość yhh
Również mam problem z dłońmi . Jestem nastolatką ,rocznikowo będę mieć 13 lat. Moja dłonie są dość szerokie, palce średnie, ale nie wchodzi na nie większość pierścionków ( coś w stylu dłoni męskich, takie mięsiste, kwadratowe). Gdyby tego było mało, z jednej i drugiej strony widać mi żyły, liczne zadrapania , często coś w rodzaju czerwonych plamek ( pojawiają mi się też na nogach, wygląda troche jak mięso mielone). A żeby wszystko dobić, są strasznie suche, mimo że stosuję wiele kremów, to i tak po krótkim czasie znowu wracają do swojej pierwotnej wersji, przez co moja skóra wygląda jak u 80 letniej kobiety.

Gość gość
Ja mam 12 lat. Jestem szczupłą i wysoką dziewczyną. Niestety moje palce u rąk też są grube i brzydkie. Moje koleżanki mają normalne, nawet te tężejsze. Wstydzę się moich palców. Co mam zrobić żeby były ładne i szczupłe? Proszę POMÓŻCIE mi.

Gość gość
a dasz zdjęcie tych palców jak się da ?

Gość gość
tez mam grube palce przy samej dloni troche tak jakby sie odchudzily a jak ? a no codziennie po kilka razy strzelam sobie z palcow nic nowego u mnie poprostu mam obsesje i strzelam ostatnio zauwazylam efekty pierscionek z ktorym mialam trudnosc poprostu wszedl :))

Gość gość
nie jetes sama ja tez mam brzydkie rece najchetniej

Gość gość
to chodzilabym w rekawiczkach caly czas. ludzie patrza na nie jak n potwory

Gość Ja xD
Codziennie je zginaj i prostu tak ok. 1 jak np oglądasz film lub coś XD mi pomogło (robiłam to przez 5mies.) teraz mi się tak moje rączki podobają <3

Gość gość
Krem do rąk HB - kwestia systematyczności, codziennego stosowania - wpływ na cerę będzie na pewno zauważalny. Akurat mnie to dało naprawdę dużą zmianę na plus. Szczególnie, że mam suche dłonie. Przy odpowiedniej pielęgnacji zrobiły się diametralnie inne.