Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona aga

Problem z poceniem się. HELP!

Polecane posty

Gość zmartwiona aga

Witam! Słuchajcie, czy znacie może jakiś NAPRAWDĘ dobry antyperspirant? Mam straszny problem z poceniem się pod pachami. Z niczym innym, tylko z pachami. Nawet, kiedy jest zimno! A już zwłaszcza w stresujących sytuacjach. Dotychczas używałam środka Antidral (taki zielony, w kulce) ale po 1 - podrażniał mi skórę, a po 2 - pomimo, że działał, po czasie nawet on nic mi nie daje. Słyszałam o jakimś antyperspirancie w kulce, który stosuje się raz w tygodniu i ponoć jest dobry na takie problemy. A może znacie coś innego? Bardzo proszę o radę! :(

kup w aptece Etiaxil ( dezodorant w kulce), działa rewelacja , nawet w czasie upałów daje radę :)

Gość nie przeplacaj
jego odpowiednik tylko o 40 zł tańszy i rewelka ANTIDRAL :)....ja samruję się nim raz na miesiąc i w ogole sie nie poce :)

Gość kasia malostkowa
sprobój vichy ma taki dezodorant w kremie, powinien byc łagodniejszy od antidrala imgjsdhkajsdh.osa.pl

Gość cynek
a ja polecam tylko sztyfty..i np ledy spistic..(nie pamietam jak sie pisze) ale warunek żeby był w sztycie tym białym.. zele sa do dupy.w kulce to samo..tylko sztyft daje mi uczucie świezosci przez cały dzien nawet w lato

Gość zmartwiona aga
dzięki za rady :) może spróbuję Etiaxil albo Vichy, skoro polecacie... a jeśli chodzi o ten Antidral, to tak jak wspominałam nie mogę go używać, bo za bardzo podrażnia mi skórę. a jeśli chodzi o lady speedstick i inne te antyperspiranty sklepowe to w ogóle odpadają, bo one są dopiero słabe... :/ ładnie pachną, ale mi nie pomagają. mówię wam, przerąbane. muszę chodzić cały czas w czarnych bluzkach :-|

ja poellcam vichy w kulce ale zielony - jest naprawde dobry, a ja ejstem wymagajaca naprawde. ja etraz uzywal super deo - dezodorant w krysztale. jest CUDOWNY. z tym, ze moim problemem nie ejst o tyle pocenie co przykry zapach, a krysztal działa wlasnie na zapach, wiec przy nim mokra bedziesz, ale nie ebdziesz smierdziec :) a działą 100% i tani jest - 17zł - starcza na rok

Gość eiuvfhdi
po 1 nie uzywa sie tych w kulce, bo sa do dupy za rzeproszeniem, tylko w sreju, albo sztywcie, po tych w kulce sie czlowiek kleii . Kup jakis w atece, alebo moze polec sie nawet u lekarza, bo jakby na to nie atrzec to tez jest roblem , zwalszcza, ze ejstes kobieta, naewno cos Ci doradzi

Gość ten etiaxil
jest jeszcze gorszy, bedziesz sie budzila w nocy bo Cię bedzie tak pieklo i swędzialo - masakra !!!! bo jest większe stęzenie

ja tez zawsze uzywalalm sztyftów, zeby byly jak najsuchsze, od kulek trzymalam sie z daleka bo nic nie działąło... poki nie sprobowala kulki zielonej vichy....

Gość a mozna prosic
o cos wiecej o tym krysztale??

Gość zmartwiona aga
wiecie co, mój problem nie polega na przykrym zapachu - tego nie ma w ogóle. chodzi po prostu o mokre plamy na bluzkach..... :-|

Gość a mozna prosic
dzieki:)